pokial sa ja pamatam tak musim suhlasit s frantom lebo prof. ostal sediet za katedroufranta101 napísal:vtedy som bol aj ja v škole a viem, že profesor sa od katedry ani nepohol, takže ho nemohol ogrcať, ale tyku hodil fajnu..
Trapasy v skole
-
alcatraz16
Medium Expert
-
Exxon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
hmmm... no hajzli, ale jednou tykou to nekoncilo... kto ho potom niesol na hajzel? ja... chalan grcal tak, ze cela podlaha jednej hajzlovej kabinky bol maly bazenik... kto po nom luxoval zaj*bane veci? ja... kto s vami nepil? ja.... kto mal tiez poj*b? ja... preco? lebo ste sprosti...Vesper napísal:my sme raz boli s troma spoluziakmi nieco vypit pred skolou alkoholickeho samozrejme.. neviem co nas to chytilo vtedy... a tak sme isli do skoly sme sa po schodoch nejak opierali a dosli do triedy kde mal mat akurat hodinu taky celkom prisny ucitel... ja som este celkom slusne vykryval ale jeden kolega nejak nie a mal hlavu zvesenu na lavici... v tom sa houcitel pyta ci v noci flamoval alebo co ze nestihol spat... ked ten iba nieco nezrozumitelne zasomral ucitel sa pobral k nemu do zadnej lavice aby zistil co je vo veci... ked stal priamo pri nom tak ho poklepal po hlave a spytal sa znova co sa deje avsak spoluziak namiesto odpovede hodil tyku priamo na vyucujuceho ktory iba sokovane stal
Ale ne, nakonec to dopadlo jednym rieditelskym a dvomi triednoucitelovimi pokarhaniami ak sa dobre pamatam... ale ako na to zachode bublal...
a este jeden slusny trapas, sice som tam nebol ale co som pocul, tak jeden spoluziak(slusne slovo nanho nenechadzam, proste kkt) si raz na omsi/*/ uj_bal akurat ked bolo ticho... no nebol som tam ale ak tu na to narazi niekto co hej, tak popise podrobne...
/*/ skolska omsa, katolicke gymn...
ide tinErD. ' z napísal:hmmm trapas ? ked som sa asi v 3. ročníku posral
moj bol na strednej kedy pocas hodiny anglictiny ked som stal tak mi stiahol spoluziak nohavice pred ucitelkou.
psst doteraz si myslia ze mi trenky nestiahol. nastastie som mal dlhsie tricko
alebo ked si kamarat uprdol a zvalil to na mna
bezne veci
-
Cicatrix
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
niečo podobné sa mi stalo na telesnej...jedna spolužiačka videla moju chlpatu riťZHNiLa_KaCHNa napísal:ide ti![]()
moj bol na strednej kedy pocas hodiny anglictiny ked som stal tak mi stiahol spoluziak nohavice pred ucitelkou.
psst doteraz si myslia ze mi trenky nestiahol. nastastie som mal dlhsie tricko
alebo ked si kamarat uprdol a zvalil to na mna
bezne veci
mno neveim ci to bol najvacsi trapas ale bol jeden z naj, ... no skratka, po hodine telesnej vychovy ked sme sa prezliekali a kamos nevedel najst vacok od telesnej sa furt vypytoval ze kto mu ho zobral... a ked uz nikto dlhsiu dobu neodpovedal tak som ho zacal presviedcat ze... (Poznamka , telocvikar = prof. Duda) ... no ze to "uje*al Duda" a zopakoval som to zoparkrat, a vsetci do rehotu, ... a Duda za mnou ... 
No ja som mal 2 trapasi v jednom... bolo to na prijmackach na strednu... bol som jediny chalan v triede, bola popisana tabula...
(prvy trapas) profka ma volala aby som ju utrel, nepocuval som
, povedala mi to minimalne 3x, potom som uz zdvihol hlavu a isiel... bol som trocha mimo z tych stresov... no dobre, tak ju utieram, pritom (druhy trapas) spongia sa mi smikla z ruky na profku, ktora sedela na stolicke, na krk
... omfg to bolo ...

(prvy trapas) profka ma volala aby som ju utrel, nepocuval som
to aj spoluziak nechtatiac 2 krat tlapol po zatku ucitelku myslele ze to spoluziacka, alebo hazdaly sme si peracnyk (cez hodiny) nechtiac trafil spoluzaika do hlavy a spoluzaik sa rozbelho na 2. potom ho ucitelka chcela zastavil ale skoro jej zlomil prsty a sli za dvere
farara mame takeho ze si chodime po za skolu na jablka a chodia ku nam z 2. triedy no v nasej skole neni nuda
farara mame takeho ze si chodime po za skolu na jablka a chodia ku nam z 2. triedy no v nasej skole neni nuda
No ja som bol maly stvrtak bol som jak sarkan a raz pred hodinou telovychovi sme sa prezliekali a spoluziak powedal zhe som makky si dat kok na radiator....no a viete maly som bol a cel som sa pred chalanmi predviest tak som si stiahol aj predkosku a supol som si zalud na radiator...lenze f tom bol problem zhe radiator bol VRELY a jak som ho tam dal tak som dostal sok od bolesti a rozbil som si obocie tym zhe som sa predklonil a bum kotrbu do radiatora....a to bolo na tom trapne mame vysvetlovat zhe jak sa mi to stalo...ale tosom prezil bez nasledkou
..::PEaCe::..
..::PEaCe::..
dneska na nemcine troska sme sa nudili s tipkom ktorym sedim tak sme zacali prdet najprv take potichu a potom ja som to nevydrzal drzat tak som si strasne silnu zaje*al kazdy z predu sa otocil na nas my tam v krcoch ucitelka sa robi ze nevnima a potom po 3 min ze fuj tu je smrad otvorte okna.. ale nastastie ze som to hodil este na spolusediaceho..
mne osobne sa to nestalo ale ešte na zakladnejv v triede vedla nas ked sme tam boli cez prestavku bola tam aj učitelka fyziky a jeden žiak tej triedy prišiel a odzadu jej nastriekal na rifle na zadok a do rozkroku vodu ona sa otočia a hned mu vpalila a vyskočila že čo si to dovoluje a on povedal že si myslel že je to jedna spolužiačka že maju podobne rifle proste sranda