i-doser (dosiahnutie nalad pomocou PC)
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm ale vies ked pocuvas a nesustredis sa na tie zvuky ale nieco robis na PC tak z toho nemas nic ... musis sa sustredit na tie zvuky aby si ich neprestal vnimat ani na sekunduLord_3D napísal:skusil som to aby som bol stastný. NEFUNGUJE ! počuval som na Koss Porta Pro takze sluchadlami to nebude... A nakoniec som bol nasratý lebo to nefunguje a nie štastný...
-
Danny_Vin
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Inak jedna rada:
Kazda droga ide iba raz = blbost (bez urazky).
Otvorte si subor *.drg s danou drogou v priecinku Dose Files kde mate nainstalovany I-doser. Otvorite si ten subor napr. v NotePad-e a prepisete posledne 2 znaky v prvom riadku:
Napr. subor Marijuana1.drg
1) otvorite v NotePad-e
2) prvy riadok: ScAz2eH=
3) prepisete posledne dva znaky: napr. ScAz2dX=
(= by ste tam mali nechat)
4) a mozte si uzit davku este raz
5) tieto kroky musite robit vzdy po "minuti davky" (teda ak si ju chcete uzit este raz)
P.S.: nefunguje to na vsetky drogy
Otvorte si subor *.drg s danou drogou v priecinku Dose Files kde mate nainstalovany I-doser. Otvorite si ten subor napr. v NotePad-e a prepisete posledne 2 znaky v prvom riadku:
1) otvorite v NotePad-e
5) tieto kroky musite robit vzdy po "minuti davky" (teda ak si ju chcete uzit este raz)
Dobry... ako si na to prisiel???Danny_Vin napísal:Inak jedna rada:
1) otvorite v NotePad-e
VObec to nieje na lamkach ...
no moja skusenost je taka, ze som si supol sluchatka, pustil tu anesteziu1 a pocuval pred spanim celu pol hodinu. Bolo okolo jednej v noci. Skoncilo to a nic zavratne sa nedialo, akurat ze som vypol komp a isiel spat. Kedze bolo vela hodin, tak som zaspal, tak neviem ci to malo daky ucinok. Ale rano mi to nedalo a pustil som si marihuanu a zase nic, ale uz som to nemal na sluchatkach. V izbe lezal na zemi aj moj pes, a dako sa velmo tesil ked som to vypol
.
Myslim si ze je to len o vsugerovaní si toho co precitas. Nemusi to byt konkretne, ze niekto napise ze zvracal z toho a teraz budem ocakavat ze budem zvracat. Ale staci ze niekto nieco ocakava, a organizmus mu to splni. Podla mna je to podvod, v poslednej dobe narazam len na podvody. Ak by to niekoho zaujmalo, tak napriklad Cristal Oil.
Myslim si ze je to len o vsugerovaní si toho co precitas. Nemusi to byt konkretne, ze niekto napise ze zvracal z toho a teraz budem ocakavat ze budem zvracat. Ale staci ze niekto nieco ocakava, a organizmus mu to splni. Podla mna je to podvod, v poslednej dobe narazam len na podvody. Ak by to niekoho zaujmalo, tak napriklad Cristal Oil.
Tu je ta reportáž TV JOJ o I-doseri:
Kód: Vybrať všetko
http://tvarchiv.joj.sk/video/?video=40329