Diamantová voda

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Veríte v účinky diamantovej vody?

Áno, mám ju doma a aj ju používam
4
4%
Verím v jej zázračné účinky, ale ešte som ju neskúsil
5
5%
Vyskúšal som ju, ale nič to nepomáha
3
3%
Tusim, co to je
3
3%
Netusim, co to je
76
68%
Diamantovu vodu mam v "dupie"
20
18%

Celkom hlasov: 111

SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

Runes napísal:no si precitaj citaciu lolo si tam spominal pyramidu alebo uz nevies co pises ??? ja som len napisal ze ta piramida salena funguje to vajicko bolo vysusene za dake tri noci lebo ten tvar dako sustreduje energiu
energie a dimenzie, toky svetla, cakry a vesmirne koraby ... pozname my taketo blbosti :roll:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lol pyramidy funguju aj ket sa poserete.. moj foter tomu neveril tak posadil v rovnakom case paradajky a jedne dal pod piramidu druhe vedla .. te pod piramidou vyrastli omnoho skor... abo moznoze aj na paradajky funguje placebo efekt ne?
SRneC
Addict
Addict

skenner napísal:lol pyramidy funguju aj ket sa poserete.. moj foter tomu neveril tak posadil v rovnakom case paradajky a jedne dal pod piramidu druhe vedla .. te pod piramidou vyrastli omnoho skor... abo moznoze aj na paradajky funguje placebo efekt ne?
jemine aj ja som pocul pribeh ze chlapik daval pod pirymidu ziletku a rano bola uplne ostra a mal ju vraj 20 rokov a co??? ked aj je to blbost .. sa zamysli ako moze trojboky ihlan kumulovat energiu?? :roll: ach boze...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

dawo napísal:jemine aj ja som pocul pribeh ze chlapik daval pod pirymidu ziletku a rano bola uplne ostra a mal ju vraj 20 rokov a co??? ked aj je to blbost .. sa zamysli ako moze trojboky ihlan kumulovat energiu?? :roll: ach boze...
Akoze vsetky diamantove vody, cakry a dlhi zeleni ujovia mi mozu akurat tak vykurit, ale pyramidy niesu povera, to je fakt. Ta ziletka je kravina ale potraviny to udrzuje cerstve neozaj dlhsie, bolo to dokonca aj v mythbusters (PLAUSIBLE - kedze ziletka nefungovala).
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Hodte nejaky link kde je to dokazene a nie ze, "hento a hento naozaj verte mi"...podla mna z realneho hladiska ked nieco dam do ihlana a zmeni sa to, ehm, sak to by bol zazrak jak svina a vsade ospevovany.

Krom toho potom by skleniky v polnohospodarstve mali tvar Cheapsovej pyramidy, nemyslite ? :lol:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ked poviem ze je to podla mna k******a tak sa niekto urazi? :roll:
edit: a ano, mate pravdu, ucinky pyramid su vedecky overene, akurat sa nevie o aky princip sa jedna, mozno nieco ako kumulacia magnetickeho pola zeme ci co aj ked mam pravdu povedat, je mi to jedno
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

kukiak napísal:"dake"..."dako"...mne dnes "dako" uniesli mimozemstania...Cele pyramidy a cely Jan Pravda (ci jak sa volal) su sarlatanske debiliny na obalamutenie a podrazenie lahko ovplyvnitelnych ludi..
Ale ak mi sem hodis link na nejake racionalne vysvetlenie, odvolam to..
Uplny suhlas ;) a naviac ... Mythbusters to skusali na viacerich veciach a nefungovalo to takze totmu tu s tou pyramidou neverim .. a naviac ak bola z plexiskla tak kludne mohloist aj o nejaky ten lom svetla a mohlo dojst k ohrievaniuz vzduchu az k "uskvareniu" tej muhy a ususeniu vajicka , ize nic extra ;)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no len tolko ze to nema 3 ale 4 steny :-) a ked pojdem na svoju strednu tak sa zastavim za majstrom a odfotim to tie kuzla co s toho vysli ako keby mi to dakto hovoril nic nepofim ale ked som to skusal sam a videl na vlastne oci tak asi to fungovat bude
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Runes napísal:no len tolko ze to nema 3 ale 4 steny :-) a ked pojdem na svoju strednu tak sa zastavim za majstrom a odfotim to tie kuzla co s toho vysli ako keby mi to dakto hovoril nic nepofim ale ked som to skusal sam a videl na vlastne oci tak asi to fungovat bude
Ale co si na vlastne oci videl ? paradajky co vyrastli za 35sekund? Konkretizuj tie kuzla :lol:
SRneC
Addict
Addict

kukiak napísal:Ale co si na vlastne oci videl ? paradajky co vyrastli za 35sekund? Konkretizuj tie kuzla :lol:
ze boli syto cervene kdezto tie bez ihlanu boli iba cervene :( => JOKE!

//
Frikso napísal:Ani neviem, či ju ešte máme. Musím sa spýtať, čo s tým fotrik urobil
Dufam ze rychly proces...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

fikus-kukis napísal:Áno, mám ju, ale nepoužívam. Je odložená v plastovej fľaši.
No neviem, či robíš dobre.. Moja babka sa s tým lieči a keď nám to dávala zdôrazňovala, že sa musí skladovať výlučne v skle. :roll: :hmm:
Ani neviem, či ju ešte máme. Musím sa spýtať, čo s tým fotrik urobil
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

všetky taketo finty su take pravdive ako ze astarova seranova flotila leti okolo sveta a mam signal nerusit :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:no len tolko ze to nema 3 ale 4 steny :-) a ked pojdem na svoju strednu tak sa zastavim za majstrom a odfotim to tie kuzla co s toho vysli ako keby mi to dakto hovoril nic nepofim ale ked som to skusal sam a videl na vlastne oci tak asi to fungovat bude
Ja ti verim ze sa vajicko ususilo ... v pohode ked to bolo na slniecku a kraaasne sa tam naakumulovalo teplo a preto to vyscho ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

miki690 napísal:Uplny suhlas ;) a naviac ... Mythbusters to skusali na viacerich veciach a nefungovalo to takze totmu tu s tou pyramidou neverim .. a naviac ak bola z plexiskla tak kludne mohloist aj o nejaky ten lom svetla a mohlo dojst k ohrievaniuz vzduchu az k "uskvareniu" tej muhy a ususeniu vajicka , ize nic extra ;)
Ked to myhtbusters skusali tak to na niektorych potravinach fungovalo, preto to dostalo hodnotenie Plausible, tak o com tu rozpravas?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Ked to myhtbusters skusali tak to na niektorych potravinach fungovalo, preto to dostalo hodnotenie Plausible, tak o com tu rozpravas?
Hmm ... no ja viem tak ze jedno jablko bolo rozrezane na polovicu a zhnila polovica, ktora bola mimo pyramidy , lebo rezny kotuc nebol cisty (jj rezal to flexou) a dostalo to plausible, lebo nemoze zabezpecit uplne identicke podmienky pre 2 organicke veci a aj keby tak tie veci nebudu identicke
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

brainwirm napísal:lol pyramidy funguju aj ket sa poserete.. moj foter tomu neveril tak posadil v rovnakom case paradajky a jedne dal pod piramidu druhe vedla .. te pod piramidou vyrastli omnoho skor... abo moznoze aj na paradajky funguje placebo efekt ne?
nebola ta piramida zo skla ? tak ak to bolo zo skla a vonku pocul si uz o sklenikovom efekte? :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

hehe :) Nedávno som si spomenul na to, že aká kravina je tá diamantová voda :lol: Hlavne o tých "za", že keď dali do 2 misiek vodu - jednu obyčajnu, druhu diamantovu, tak pes sa intuitivne napil z diamantovej :hehe:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

RoC.k napísal:nebola ta piramida zo skla ? tak ak to bolo zo skla a vonku pocul si uz o sklenikovom efekte? :wink:
bola to len taka drevo/papier konstrukcia..
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

aha, no tak potom berem spet , nieco na tom asi bude alebo mozno len nahoda , neodsudzujem ked neviem :oops:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Verim tomu, ze ak by si nejakemu "pacientovi" ktroy sa "lieci" touto diamantovou vodou, podstrcil normalnu vodu, mala by pre neho rovnake ozdravujuce ucinky. Placebo efekt.
Napísať odpoveď