kam toto speje

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
5-ula
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

kam toto speje

Príspevok od používateľa 5-ula »

ako tak citam vsetky tieito temy vsetko sa toci okolo 13-16 rocnych deciek ktorych trapi ci je baba alebo chalan do nich ci maju skusit zavolat ju /jeho von..o com toto jee??mam taky pocit ze dnesna mladez dospieva ovela skor..za mojich cias aj ked mam len 19 ale predsa za mojich cias to vsetko bolo ine v 13 som este nemala mobil..ale to je len taky priipad..mozno sa tato tema zavrie ale....
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

5-ula mas uplnu pravdu ale co narobime ked vacsina ludi co sem chodi su deti ktore sa hanbia zverit svoje problemy rodicom a tak sa anonymne obracaju na nas ? ked nemaju surodencov ktori by im poradili ...
proste musime to nejak prekusnut a snazit sa im aspon ako tak pomoct a vysvetlit ako to v tomto svete chodi :) snad uz raz pochopia ze vsetko v ich zivote zalezi od toho ako sa rozhodnu oni sami a nie my za nich.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

No nepovedal by som ze sa to kruti LEN o nich (teda o nas) . Tak ale vsak co ti vlastne natom prekaza , ze mladez bude informovanejsia ? ( mne hojko.com dost pomohlo) .... peace ...... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

tato tema sa nezavrie,,ano je to tak presne ako pises...ale taka je doba,,a taky je vyvoj,,,mladi chcu byt skoro dospeli a potom ako dospeli chcu byt zas deti,,s tym nic nespravime,, ale suhlasim s tebou vsetko sa toci vacsinou do 18 rokov,,chapes vy starsi uz mate skusenosti :-) rozdavate nam,,mladsim :-)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

toto aj mňa už napadlo....ja ked som mala trinásť tak niektoré veci boli pre mňa skrátka tabu...
decká skôr dospievajú...ale mentálne dospelí nie sú všetci...(opäť podotýkam , česť výnimkám aby nedošlo k diskriminácii)... neviem či je to tým že je všetkého vela v médiách a je k tomu lahši prístup, ale decká chcú všetko objavovať..a skúšať... a rodičia tiež sa asi s nimi tak dostatočne nerozprávajú ako by mali... :?
midnight_man
Guru
Guru

all

BabySHAQ napísal:( mne hojko.com dost pomohlo)
pridavam sa k TEBE!!!!!
5-ula
Light Star
Light Star

BabySHAQ napísal:No nepovedal by som ze sa to kruti LEN o nich (teda o nas) . Tak ale vsak co ti vlastne natom prekaza , ze mladez bude informovanejsia ? ( mne hojko.com dost pomohlo) .... peace ...... :wink:
nie nie nevadi mi nic konkretne ja len tak ze ste prilis mlady na to aby ste riesili veci okolo VZTAHOV ktore ssa po tyzdni rozpadnu..hmm radsej sa co ja viem ucte :lol: alebo neviem..venujte sa nejakym kruzkom..verte ze laska vas caka...ale teraz asi nie
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

ale zasa som rada že je také forum ako hojko...
anonymita...ktorá tu je nebráni sa spýtať akejkoľvek vekovej kategorii , čo robiť ak... :) a ja ak môžem pomôžem... aj ja som mala 13 a vyššie...a priznávam..puberta bola otrasná... :oops:
5-ula
Light Star
Light Star

kafiatko viem mozno som sa niekoho dotkla. a to som nehcela len mi to vsetko prislo velmi zvlastne :?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

5-ula napísal:kafiatko viem mozno som sa niekoho dotkla. a to som nehcela len mi to vsetko prislo velmi zvlastne :?
No pokial myslis mna tak si sa nedotkla . Ja si to uvedomujem ze napriklad na tej mojej 20 stranovej teme sa dost ludi zchuti zasmialo , ale nasli sa aj taky co poradili a pomohli ( zaco som im patricne vdacny , aj ked som to nakoniec pokazil ja sam svojou zbrklostou ) .
5-ula
Light Star
Light Star

BabySHAQ napísal:No pokial myslis mna tak si sa nedotkla . Ja si to uvedomujem ze napriklad na tej mojej 20 stranovej teme sa dost ludi zchuti zasmialo , ale nasli sa aj taky co poradili a pomohli ( zaco som im patricne vdacny , aj ked som to nakoniec pokazil ja sam svojou zbrklostou ) .
nie nie úroste aj ja som ti tam pridala prispevok ze mas este cas sa tym zatazovat...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no zase 16 rockov uz neni az tak malo, ked som mal tolko rokov tak som zacal chodit s jednou slecnou a trvalo to 3 a 3/4 roka tak zase az taki mladi neni su.aj ked ty co maju menej tak jo to berem. ale sak nech sa pytaju ked maju otazky. ja som sa vtedy nemal kde, koho pytat. mozno tak kamarata ale tu je plno vela ludi tak hadam im pomahame.
aj ked je to tak ze zivot ta nauci.
midnight_man
Guru
Guru

all

5-ula napísal:nie nie úroste aj ja som ti tam pridala prispevok ze mas este cas sa tym zatazovat...
juuuj petulka,,,srdiecku nerozkazes :? ci mas 13,,,15 alebo 25 darmo si povies ze mas cas,,
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak zase povedzme si, ci by niekto nejaky naozaj vazny problem riesil cez internetove forum. Ano, boli tu aj take pripady, ale vacsina problemov, ktore sa tu riesia su v tom veku 13-16 asi aj preto, lebo tie naozajstne zivotne problemy, ake podla mna mavaju az tie seriozne vztahy vo vyssom veku by sem ludia proste nedavali.

Ale aj s tym vekom naozaj treba nezabudat na vynimky, ktore su vzdy :) .
5-ula
Light Star
Light Star

Re: all

midnight_man napísal:juuuj petulka,,,srdiecku nerozkazes :? ci mas 13,,,15 alebo 25 darmo si povies ze mas cas,,
hmmm viem lenze ja nechcem poucovat..ale predstav si 13 chalaniska ako moze taky vztah brat???povie si mam babiu supe..ale lubit??myslis?,
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

5-ula napísal:nie nie nevadi mi nic konkretne ja len tak ze ste prilis mlady na to aby ste riesili veci okolo VZTAHOV ktore ssa po tyzdni rozpadnu..hmm radsej sa co ja viem ucte :lol: alebo neviem..venujte sa nejakym kruzkom..verte ze laska vas caka...ale teraz asi nie
fuuu mas pravdu .. vo vacsine pripadov su tie "vztahy" okolo 13-16 rokov onicom a je zbytocne sa koli nim trapit..
ale co ked clovek stretne lasku v 15,16tich?.. teda skor baby.. chalani asi skor starsi? nieje to skoda zahodit lasku len koli tomu ze sme maldi? :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

5-ula zrejme narazala na to, ze je dost ine riesit vo vztahu, ci nemozu byt dvaja spolu pretoze ma napr. baba zaracha za znamky a preto, lebo jeden z partnerov je napr. pracovne odcestovany. Toto boli len take priklady co ma teraz napadli. Sice srdcu nerozkazes, ale tak e serozne vztahy 13 vznikat nebudu....
5-ula
Light Star
Light Star

braino.swk napísal:fuuu mas pravdu .. vo vacsine pripadov su tie "vztahy" okolo 13-46 rokov onicom a je zbytocne sa koli nim trapit..
ale co ked clovek stretne lasku v 15,16tich?.. teda skor baby.. chalani asi skor starsi? nieje to skoda zahodit lasku len koli tomu ze sme maldi? :)
13-46?? :lol: :lol: hmm hehe no hej ale nevies co je to ta prava ..ale v podstate mas pravdu ale zas..ja neviem opakujem este raz ze mi to prislo cudne a zvalste..hlavne slova ako:"buchla sa do mna..myslite ze je do mna??a bude chodit somnou??"chodit kam?? :lol:
crym
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa crym »

5-ula ty si nemala 13rokov? :) sice doba je ina...ale vies ako sa vravi láska kvitne v kazdom veku
5-ula
Light Star
Light Star

vigor dakujem za zachranu:)))proste mi to ozaj len doslo cudne..ale drzim im vsetkym palce a a crym nieco ti napisem ja v 13 rokoch som nepoznala co su sminky a veci podobne chlapci boli tabu nehovorilo sa tak vsetkom ako teraz ja som sportovala a nebol cas na chalanov a svoju lasku som spoznala v 18 a vies co??nelutujem ze to bolo v 18..detstvo bolo super a aj puberta aspon som sa netrapila ako vela mladych 13,14, 15 rocnych bab...a dakujem aj nasim za to
Napísať odpoveď