pochopit babu, alebo nechat tak?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wysko
Novice
Novice

pochopit babu, alebo nechat tak?

Príspevok od používateľa wysko »

mam taky problem, ale rad by som ho vyriesil :) ak niekto bude chciet mi pomoct :roll: a nenadavajte na mna, mam len 15 :roll:

uz dlhsie sa mi paci jedna baba, ale dvaja moji spoluziaci su tiez do nej, mam taky pocit, ze ona je skor na nich :cry: ale dost sa mi stavaju take veci, ze na mna dost zaluje, ale nie na take, akoze som zbil spoluziaka(to som nespravil :D ) ale take ako napr. ze sa hram na mobile cez hodinu alebo tak, spolusediaci mi povedal, ze je mozno do mna ale tomu neverim :agent:

tak mi poradte prosim, je to bud nejake znamenie, ze sa buchla alebo co?!

dik moc ;)
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: pochopit babu, alebo nechat tak?

Príspevok od používateľa jin »

wysko napísal:...
Divil by si sa, ale keď si ťa baba doberá a to zvlášť v hentakom veku, tak je to prejav náklonnosti :wink:
Skus aj ty tu istu taktiku na ňu :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Prepáč, ale ak od niekoho chceš korektnú odpoveď musíš napísať viac. To že na teba žalovala na hodine že sa hráš s telefónom nestačí.
Viac súvislostí, popíš ju, jej povahu, aká je. Ako sa k tebe správa atď...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

No tak to ze ked na teba zaluje neni bohvie co , lebo pozornost tvoju moze uputat aj inak . Ja som takto zaloval ked som bol prvak :oops: . Musis pockat na ine znamenie (alebo naco cakat , zacni vysialat zanmenia ty ) A z tych spoluziakov si nic nerob , proste budes musiet superit :twisted: . Inak drzim palce
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

:hmm: Takze spoluziak ti povedal, ze je do teba :D... Neber v zlom, pokus o vtip ;)

Zaluje aj na inych alebo iba na teba ? Baba, ktora na teba zaluje nemusi byt hned do teba, to spoluziakovi vysvetli... Je skor na ostatnych.. Preco si to myslis ?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ja vam poviem na rovinu ze to pokladam za divne ...
v 15rokoch to predpokladam ze ste na strednej a mali by ste sa spravat aspon trosku dospelo ...
normalne sa s tou holkou porozpravaj preco na teba zaluje (sorry ale v takom veku zalovat :hehe:) a si to vyjasnite ... my myslienky citat nevieme a nevieme ako je (skor by som povedal nie je) dusevne vyspela ...
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Ja by som povedal ze né ze dusevne vyspela nie je ale to normálne je mozno sa chce nejak prihovorit len nevie ako tak chce nejakú zámienku aby sa ON prihovoril k nej a zavtipkoval o tom zalovaní :D Chápete? :D
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ob3l1x napísal:ja vam poviem na rovinu ze to pokladam za divne ...
v 15rokoch to predpokladam ze ste na strednej a mali by ste sa spravat aspon trosku dospelo ...
normalne sa s tou holkou porozpravaj preco na teba zaluje (sorry ale v takom veku zalovat :hehe:) a si to vyjasnite ... my myslienky citat nevieme a nevieme ako je (skor by som povedal nie je) dusevne vyspela ...
presne,...
sak v 15tich aby na mna niekto zaloval? by u mna mrte klesol,...
aj nech je hocjako pekna, ale v 15tich mat taketo vystupovanie? no zabal to rovno
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

jojo to sa vyskasli na to je to len primitivny sposob ako ti uakazat ze sa jej pacis,,a ked zacnes ty nieco podnikat ona ujde a ukaze ti ze nema zajem,,baby su cudne v takomto veku :wink: puberta,, hlavne si ju nevsimaj :-D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jezis sak to neni zalovanie .. to je take ze pocas hodiny "pani ucitelka on sa hra s mobilom" :D u nas to je bezne.. hlasky typu
pan profesor mato sa hra so zapalovacom.. a mato na to .. pan profesor miso je zebrak :D
wysko
Novice
Novice

odpovede :roll:

jin : hmm, nie ze by som sa hanbil ale... :oops:

BabySHAQ : to iste co jin :)

r4wMUnt34q : lol, to je teda otazka ;) ee, na nikoho, iba na mna :cry:

ob3l1x : nj :lol: , aj ked ostatne baby su take ;)

Traktorista : hmm, asi mas pravdu ;) aj tak som rozmyslal o osamelom zivote 8)

midnight_man : ok :) moc diki, budem ju jednoducho ignorovat? aj ked sa mi paci? :D

to all : nj, ale vsetkym co som poriadne neodpovedal, sa mi nesmejte, ja sa jednoducho hanbim, ze sa mi cela trieda vysmeje a tak :oops:

inak moc diki :) necakal by som takyto ohlas v debilnom topicku :lol:
wysko
Novice
Novice

skenner napísal:jezis sak to neni zalovanie .. to je take ze pocas hodiny "pani ucitelka on sa hra s mobilom" :D u nas to je bezne.. hlasky typu
pan profesor mato sa hra so zapalovacom.. a mato na to .. pan profesor miso je zebrak :D
fies o tom ze ja som MISO?! :lol:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Tak skús dôjsť za ňou, postaviť sa pre ňu a spustiť:" Buď žaluješ preto lebo si blbá- takže mi s tým daj láaskavo pokoj alebo preto, že by si ma niekam chcela pozvať,... tak kam pôjdeme??
Sám skús prísť na to či je fakt trúba a žaluje ako decko, alebo to berie so smiechom a chce byť kamarátka s ktorou sa robia kraviny, alebo chce viac..
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

krupica_dnb napísal:Tak skús dôjsť za ňou, postaviť sa pre ňu a spustiť:" Buď žaluješ preto lebo si blbá- takže mi s tým daj láaskavo pokoj alebo preto, že by si ma niekam chcela pozvať,... tak kam pôjdeme??
Sám skús prísť na to či je fakt trúba a žaluje ako decko, alebo to berie so smiechom a chce byť kamarátka s ktorou sa robia kraviny, alebo chce viac..
odbije ho ked takto na nu pojde,, 100% ho odbije :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ja by som bol radsej keby si nam ju trochu priblizil, ako sa napriklad sprava cez prestavku, alebo po skole a podobne, skus nam vykreslit jej povahove vlastnosti, lebo ako to bolo uz napisane hore, je toho ,malo o nej.
ale ak uz nic viac, tak moj nazor je ze ta testuje. chce vediet ako sa chovas, nazval by som to urcitou formou naklonnosti.
wysko
Novice
Novice

no tak oka ;)
skusim sa ju najlepsie popisat, aj ked toho moc nevem :D

hm, zacneme... zacneme cim ? :) ...
ako sa sprava cez prestavky? :lol: no tak to nemam co moc povedat, niekedy, fakt niekedy skacu cez gumu :roll: no fuj, povedal by som na taky vek :shock: , cez hodiny? niekedy mi pripada ako ta najje********* baba na svete ;) hlavne ked ma take kamosky :D , radsej nebudem hovorit preco, proste len ze je riadne strelena,... hm, a co este? :?
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Ja som mal tiez takú podobnú babu fakt sa správala ako je*** :D to ako siedmak hej.a dodnes je taká ako uz s nou nechodím :D A to sa takto cudne správala aj ku mne :o
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Môže to byť prejav náklonnosti v takom veku. Hlavne keĎ žaluje iba na Teba. Ináč neviem prečo by to robila. Z toho čo si napísal, sa veľa vydedukovať veľa nedá.

Keby to robila, preto, že Ťa nemá rada, tak to by si snáĎ všimol nie? :wink:
wysko
Novice
Novice

ETieNne napísal: Keby to robila, preto, že Ťa nemá rada, tak to by si snáĎ všimol nie? :wink:
fakt, nesmejte sa, ale toto som nepochopil :lol:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Tak nechápeš, povedzme, že Ťa vôbec nemá rada, a robí si z Teba so spolužiačkami srandu. Príde hodina, tak Ťa chce zosmiešniť, tak na Teba bude žalovať. Chápeš, Ty keby si nemal niekoho rád, dajme tomu, že budeš na ňho žalovať, keĎ si decko. :wink:

Neviem, u nás to tak fungovalo v podstate, aj keĎ asi viac medzi chlapcami... hmm :) neviem ako je to s dievčatami.
Napísať odpoveď