taka zaujimava graficka

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
rastignac
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

taka zaujimava graficka

Príspevok od používateľa rastignac »

Kód: Vybrať všetko

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=A0660350&cs=04&c=us&l=en
neviem,chapem co tam je napisane naco sa pouziva ale viete mi povedat preco stoji tolko kolko stoji?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

asi pre to, že to nie je grafika na hry. :wink:
NVIDIA Quadro® FX 5500 by PNY Technologies graphics boards are the industry's highest performance professional graphics solution for extreme CAD, DCC, and visualization applications.
The NVIDIA Quadro FX 5500 by PNY shatters performance limits facing CAD, DCC, and visualization applications. Armed with a radically new graphics architecture engineered to address the most demanding challenges, NVIDIA Quadro FX 5500 by PNY delivers 33.6GB / sec. memory bandwidth and a 256-bit memory interface with support for 1024MB of ultra-fast GDDR2 memory. Featuring two dual-link DVI connectors, NVIDIA Quadro FX 5500 by PNY offers the industry's best image quality at resolutions up to 3840 x 2400.
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

krija napísal:asi pre to, že to nie je grafika na hry. :wink:
to si aj ja viem precitat a na co sa pouziva poleno nesom ale ty mudry mi povedz preco stoji tolko?????sak si zober aky vykon ma 8800gtx hoc aj na tie mapky a kolko stoji..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Takato karta ma obrovsky vykon v specialnych aplikaciach (CAD etc.), nie je urcena na hry. Obycajna GF6600 sa dala odomknut na radu Quadro a v specialnom benchmarku urcenom prave na pracu v CADoch a podobnych systemoch dosahovala o 300% vyssi vykon.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

pises, ze si to vies aj sam precitat, tak preco nerozmyslas nad tym, co citas? je tam napisané, na co, a na ake aplikacie sa vyuzivaju karty tohto typu. a kto ich bude pouzivat. malo by ti stacit to jedno slovo-professional. to znamena, ze vyrobca takejto karty pocita s tym, ze s jeho vyrobkom sa bude vykonavat dalsia zarobkova cinnost. tak preco by sa nenabalila aj nvidia, ati.... btw su aj drahsie graf. karty ako tato. clovek, alebo firma co si takuto kartu kupi, pocita s tym, ze sa mu investicia vrati.
dalej, karta moze vyzerat svojimi pouzitymi suciastkami ako menej vykonna ako 8800 GTX. ale nie je tomu tak. porovnavas neporovnatelne. v hrach by urcite dostala na prdel mozno uz aj od 7600GT ale v graf. aplikaciach spominaneho typu, kde sa pracuje s rozlisenim, ako si cital: 3840 x 2400, by sa nechytala ani 8800 GTX (2560 x 1600).
takze to zhrniem:
-pre koho je urcena
-velmi zanedbatelny podiel (na cene), ale napisem ho: ina architektura GPU.
a este nieco:nie som múdry
Napísať odpoveď