no schvalne daj nejaky priklad albumu a pesnickyJurijRubanov napísal:Neviem, ci sa to pocita, ale kvalitne sola mala skupina Richarda Mullera. Nebola to svetava spica, ale zazitok to bol skvely.
NECH ZIJE ROCK!!!
-
JurijRubanov
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nehovorim teraz o konkretnych albumoch, ale o koncertoch. Ak by si sledoval trosku Mullera, tak vies, ze tie sa uplne lisia od albumovych nahravok. Muller tam v podstate ani tolko nespieva, ale cely koncert je totalne odviazany, su pouzivane prvky, ktore na albume nikdy nenajdes a hlavne gitarove sola za takmer kazdym songom. Jednoducho publikom dokaze hudobnika dostat do varu.emyl napísal:no schvalne uved nejaky album a song
jaaaaj tak to moze byt... klubova atmosfera etc. muller je dobry a jeden z lepsich hudobnikov na nasej sceneJurijRubanov napísal:Nehovorim teraz o konkretnych albumoch, ale o koncertoch. Ak by si sledoval trosku Mullera, tak vies, ze tie sa uplne lisia od albumovych nahravok. Muller tam v podstate ani tolko nespieva, ale cely koncert je totalne odviazany, su pouzivane prvky, ktore na albume nikdy nenajdes a hlavne gitarove sola za takmer kazdym songom. Jednoducho publikom dokaze hudobnika dostat do varu.
-
pinacolada
Guru wannabe
Ja sa nehadam .. na punkovych koncertoch som nikdy nebol ale mam punkove kapely neviem z akeho dovodu "zaskatulkovane" ako hudobne dost slabo zdatne... taze vravis ze sa mylim hej?pinacolada napísal:mozno by si bol prekvapeny ale su punkove kapely kde davaju celkom slusne sola.samozrejme nie su to petrucciovia ale hraju dost dobre
-
pinacolada
Guru wannabe
existuje dost vela metalistov ktori hraju punk ako projekt pripadne ako druhu kapelu.a tito metalisti to s gitarami uz vedia slusne.priklad palo chodelka (aj ked ten nie je metlak) ktory hra v konflikte a v karpine su tiez dvaja velmi dobry gitaristidawo napísal:Ja sa nehadam .. na punkovych koncertoch som nikdy nebol ale mam punkove kapely neviem z akeho dovodu "zaskatulkovane" ako hudobne dost slabo zdatne... taze vravis ze sa mylim hej?
-
pinacolada
Guru wannabe
Tak tak... si predstav trsat na GnR alebo Deep PurpleMartin44 napísal:To som nepovedal...neda sa stale dookola pocuvat to iste a ako ista forma vyzitia na party mi to pripada idealne.
Ked chodime s chalanmi na garaz sa zabavit tak taky punk alebo aj teple pop pesnicky potesia...vtedy nema vyznam sa dostat do "tranzu" a pocuvat tazsiu hudbu.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
jojo, slovenska spicka, fakt mu to hra velmi dobre, sklanam safikus-kukis napísal:Tak toto je pán Hudobník (taký menší boh).
inac v konflikte hra len od vianoc pokial sa nemylim...
edit: add karpina, videl som len jeden klip no bolo tam vcelku pekne a technicky tiez nie najjednoduchsie solicko, cize tiez plus pre slovensky rock
este som nedavno zaregistroval na musicboxe(no prepinal som programy tak co no
karpina?? kdo to jeee?Fall napísal:jojo, slovenska spicka, fakt mu to hra velmi dobre, sklanam sa![]()
inac v konflikte hra len od vianoc pokial sa nemylim...
edit: add karpina, videl som len jeden klip no bolo tam vcelku pekne a technicky tiez nie najjednoduchsie solicko, cize tiez plus pre slovensky rock
este som nedavno zaregistroval na musicboxe(no prepinal som programy tak co no![]()
) kapelku votchi z ciech, bolo to dost na vysokej urovni, gitarista tam mal asi minutu a pol dlhe solo, cize netreba ist daleko aby sa nasla kvalitka aj rozne ine slovenske underground kapelky su vcelku dobre napr in the web, co som nedavno nasiel na nete a tiez som pozeral jak puk