Práve som to skúšal, a zobrazovanie obrázkov od nich nerobí žiadne problémy. Ktorý obrázok ti nefunguje? Nefunguje to hneď, alebo iba po nejakom čase? (možno názvy tých súborov generujú nejako dynamicky)
sejvni to z imdb, hod to k sebe na server a mas po probleme.Niektore stranky/spolocnosti to nemaju radi a ked to maju v podmienkach tak je to protizakonne - "hotlinkovanie". Robis im tym traffic. Ak sa to neda sejvnut, tak printscreen a fotosop/paint. Good luck.
chrono napísal:Práve som to skúšal, a zobrazovanie obrázkov od nich nerobí žiadne problémy. Ktorý obrázok ti nefunguje? Nefunguje to hneď, alebo iba po nejakom čase? (možno názvy tých súborov generujú nejako dynamicky)
fotky idu normalne, ale obrazky z adr gallery - postery a faces nejdu ...ak si to mal predtym otvorene primo z imdb prehliadac to nacita z cache, skus dat refresh
stahovat tie obr pri kazdom pridani nejakeho filmu sa mi moc nechce ...skusim na to spravit script, pripadne mi mozte pomoct
IMDB to ma vyriesene zrejme jednoduchym sposobom a to takym, ze pokial si script vyziada foto a nema refferera imdb.com, tak mu nic neposle. Je to na par riadkov pre Apache - .htaccess... Neviem na com bezi IMDB, ale odhadujem to na nejaky ASP.net alebo JSP.