San Andreas som dohral za 5 hodin to nie je prilis dlha hra. a ten morrowind za 14min. to tiez musel pred tym dohrat normalne pretoze si tam len namiesal 1500 napojov a hned vedel kde ist na dagoth ur proste nacvicene
Bah, morrowind sa dá prejisť za 7 minút bez nápojov http://speeddemosarchive.com/Morrowind.html#norm
ale inak je to nekonečná hra
Ten Fallout nie je až taký dlhý, ale má obrovskú znovuhrateľnosť.
Teraz som rozohral Planetscape torment... dúfam že to vydrží hoodne dlho
JoDo napísal:Teraz som rozohral Planetscape torment... dúfam že to vydrží hoodne dlho
no moja srdcova hra.. pri intenzivnejsom hrani sa ale da lahko prejst do tyzdna... co je skoda.. ale zato ten pribeh.. tak originalny .. ten to vynahradi .. dufam ze to nehras za bojovnika ale za maga .. vtedy ma Nameless One ovela viac moznosti a aj dialogy su tak bohatsie (inteligencia + mudrost)
KoCi napísal:no moja srdcova hra.. pri intenzivnejsom hrani sa ale da lahko prejst do tyzdna... co je skoda.. ale zato ten pribeh.. tak originalny .. ten to vynahradi .. dufam ze to nehras za bojovnika ale za maga .. vtedy ma Nameless One ovela viac moznosti a aj dialogy su tak bohatsie (inteligencia + mudrost)
Na začiaku som dal inteligenciu na 18 Za bojovníkov nehrávam, príliš tupé povolanie.
takže spokojnosť na oboch stranách
Nie som nejaky velky gambler, ale co som hral Return To Castle Wolfenstein (ano, stare) tak som to hral dooost dlho a posledne kolo som ani za toho boha nevedel prejst.