Poradte poskytovatela
-
burnmail123
Light Star - Príspevky: 219
- Kontaktovať používateľa:
Poradte poskytovatela
Caute hladam neakeho dobreho poskytovatela vysokoryhlostneho internetu s tou podmienkou aby to nebol : Chello , TCom , T-Mobile , WiMax , Slovanet , Orange . Nieco ine aby to malo pokrytie v okoli GA
Bol by som vam fakt vdacny . KEd da niekto dobry tip tak by som mu dal neake money- ako napr. warmoney ale takto aspon karma no co uz
Bol by som vam fakt vdacny . KEd da niekto dobry tip tak by som mu dal neake money- ako napr. warmoney ale takto aspon karma no co uz
-
burnmail123
-
audiotrack
VIP - Príspevky: 25954
Re: Poradte poskytovatela
http://www.ranet.sk/burnmail123 napísal:Caute hladam neakeho dobreho poskytovatela vysokoryhlostneho internetu s tou podmienkou aby to nebol : Chello , TCom , T-Mobile , WiMax , Slovanet , Orange . Nieco ine aby to malo pokrytie v okoli GA
-
burnmail123
-
kukiak
Addict - Príspevky: 4275
Pokial byvas na dedine, vela moznosti teda nemas..ako najspolahlivejsia moznost sa javi DSL...a pokial ti to wifi nejako nepada a ide stabilne, vela neplatis tak preco nieco menit? urcite tam ziadnu optiku nenajdesburnmail123 napísal:audiotrack , dakujem za snahu ale toto som nasiel a moja dedina neni v pokryti - ja tak je to WiFi to mam teraz tak by som xcel skusit neco ine sa spolahlivejsie .

-
burnmail123
optiku som hladal a nenasiel
ale Wifinu mam ale neni pohvieako spolahliva pada dost casto - aj velke pingy skacu casto - ale aj poskytovatel sa vyhovara ze je to pocasim ale aj tak mna predsa nezaujima ake je pocasie JA CHCEM STABILNY NET a on by mi ho mal dat ked si zato platim . Dsl som uz neake vhodne nasiel - Slovanet - nexcem pevnu linku a ani pomer ceny a rychlosti neni zly . Ale este uvidim . A preto som sa chcel spytat vas ci mi neporadite neakych inych poskyytovatelov 

vazne si hladal?burnmail123 napísal:JA CHCEM STABILNY NET a on by mi ho mal dat ked si zato platim . Dsl som uz neake vhodne nasiel - Slovanet - nexcem pevnu linku a ani pomer ceny a rychlosti neni zly .

2) viazane dsl+pevna linka je lacnejsie ako neviazane a to dost podstatne
3) ak chces DSLko a nemas rad Telecom tak si z principu daj Nextru
ale urcite nie SLOWnet ehm teda Slovanet
-
burnmail123
-
kukiak
SLovanet je proste sh1t, FUP zanme fair use policy..maju tam nejake obmedzenie ze aj ked mas "neobmedzeny datovy program" aj tak si nejako obmedzeny...ved pozri na ich stranku..K tej pevnej linke...Je pravda ze je NEMUSIS mat..ale vyjde ta to cele drahsie ako keby si ju mal. Ak chces neobmedzeny dsl net 1024/256 vyjde ta to s pevnou linkou a hlasovym programom okolo 1000 sk...Bohuzial byvas na dedine a nic lepsieho asi uz nenajdes.burnmail123 napísal:Co je to FUP ?Tak ale ja vie ze je to lacnejsie s pevnou linkou ale ja ju nechcem a neviem preco by mal byt slovanet SLOW ? A pokial viem tak s nextrou musis at aj pevnu linku ze...
-
burnmail123
cital som si prispevky o sloovanete a zistil som ze to naozaj nevesti nic dobreho a pozrel som si ponuku nextry a zavlolal som tam a povedali ze sa to da aj u nich zridit bez pevnej linky ale musis si kupit taku krabicku za mesacny poplatok 199 SK (bez DPH) a takze to vychadza ovela lacnejsie ako slovanet . Volal som aj do T-comu a povedali mi ze sa to da aj u nich spravit bez pevnej linky ale to by uz bolo drahsie ako nextra a to nechcem a tak sa nakonec asi rozhodnem pre nextru .
P.S. : a co znamena to FUP v jazyku mojho kmena ? a ma nextra to FUP dobre ?
Dúfam, že to napíšem správne.burnmail123 napísal:cital som si prispevky o sloovanete a zistil som ze to naozaj nevesti nic dobreho a pozrel som si ponuku nextry a zavlolal som tam a povedali ze sa to da aj u nich zridit bez pevnej linky ale musis si kupit taku krabicku za mesacny poplatok 199 SK (bez DPH) a takze to vychadza ovela lacnejsie ako slovanet . Volal som aj do T-comu a povedali mi ze sa to da aj u nich spravit bez pevnej linky ale to by uz bolo drahsie ako nextra a to nechcem a tak sa nakonec asi rozhodnem pre nextru .
Fair Use Policy - volny preklad ako Spravne vyuzivane internetu. Jednoducho povedane, ak moc tahas, tak ta preradia do nejakej agregovanej skupiny a net ti pojde SLOW

-
kukiak
ehm ked tak porozmyslas..ze ked budes zatu krabicku platit 199 bez dph a mozes mat za to hlasovaci volaci program na pevnej linke tam mi to pride trochu zvratene(aj ked nechapem aku krabicku myslia)...na tvojom mieste by som neriesil a zobral t-com..burnmail123 napísal:cital som si prispevky o sloovanete a zistil som ze to naozaj nevesti nic dobreho a pozrel som si ponuku nextry a zavlolal som tam a povedali ze sa to da aj u nich zridit bez pevnej linky ale musis si kupit taku krabicku za mesacny poplatok 199 SK (bez DPH) a takze to vychadza ovela lacnejsie ako slovanet . Volal som aj do T-comu a povedali mi ze sa to da aj u nich spravit bez pevnej linky ale to by uz bolo drahsie ako nextra a to nechcem a tak sa nakonec asi rozhodnem pre nextru .
burnmail123:ked byvas v okoli GA,mozes vyskusat http://www.suzo.sk
-
burnmail123
Ale T-Com je bez pevnej linky podstatne drahsi a ja NECHCEM pevnu linku aj ked je to drahsie - ked si to tak zoberiete tak ked uz mate telefon tak z neho sem-tam aj zavolate a potom sa tie naklady zvysuju . V minulosti sme mali pevnu linku ale potom sme ju zrusili lebo nam bola uplne zbytocna lebo mame vsetci mobily a tych 199 SK nie je tolko ako pevna linka aj ked sa to k tou blizi . Nextra vychadza najlepsie aj s tou krabickou ( aj ked teiz neviem aku myslia ale povedali mi to na infolinke ) a je to vyhodnejsie ako slovanet - lebo hovorite ze slovanet je onicom .
Viem neobmedzene programy maju tu agregaciu - nextra neobmedzeny ma agregaciu 1:40 a slovanet 1:50 . A nextra ma to FUP celko dobre ? A neviete aku budem mat rychlost downloadu ?
Viem neobmedzene programy maju tu agregaciu - nextra neobmedzeny ma agregaciu 1:40 a slovanet 1:50 . A nextra ma to FUP celko dobre ? A neviete aku budem mat rychlost downloadu ?
-
burnmail123