.. ak ti ide cisto o nazor na ich podobnost tak su z 90% rovnake a nemame tudíž co rozoberat ... akurat fabka opajcla kromne roomstra aj swift a yarisku ... IMHO tema ako stvorena na spam ..
mne sa teda nepaci ani jedno z tychto aut ale mensie zlo je asi ten roomster... ale neviem na co kupovat skodu ked sa da v tej cenovej kategorii zriesit ovela lepsie... ale ako chces... si mohol napisat na co to chces vediet
Vesper napísal:mne sa teda nepaci ani jedno z tychto aut ale mensie zlo je asi ten roomster... ale neviem na co kupovat skodu ked sa da v tej cenovej kategorii zriesit ovela lepsie... ale ako chces... si mohol napisat na co to chces vediet
napriklad na lacne nahradne diely, lacnejsi servis a pod. a menej sa kradnu lebo je prilis velky vyber hadam kazde 4 auto u nas je skoda...
ved tie auta maju velmi vela dielov rovankych a teraz je to taky trend ze vsetky modely automobilky maju rovnaky alebo podobny predok(napr, Peugeot) ale mne osobne sa nepaci ani jedno z tych dvoch aut ale keby som si mal vybrat tak asi Fabia
skoda by uz mohla spravit aj nejake poradne auto nemyslim kvalitou to oni vedia ale tvar by mohli zmenit nejaky luxusnejsi nadych aby to nebolo fakt len na skodu
Skor Roomster, je to priestranejsie..ale aj nova Fabiska...da sa na to auto kukat...pre 2 - 3 clenne rodiny ktore nemaju miliony na konte je to idealne auticko..
Všetky dnešné moderné autá vyzerajú rovnako (sú také bacuľaté, oblé tvary, zdvihnutý zadok, odvážny športový look - aj to najskromnejšie autíčko sa tvári, ako keby bolo ťažký športový borec ).
Z uvedených dvoch - ani jedno. Keď už Škodovku, tak Octáviu, ale tú staršiu.
Nechápte to ako spam, jednoducho všetky vyzerajú na jedno kopyto.
Godfather napísal:Radsej by som bral "slovensku" Kiu Cee´d alebo Peugeota 207!
On sa nepytal, co namiesto toho. Ale ktora z tychto skodoviek sa pozdava viac.
Mne keby dali zadara, tak beriem hociktoru z nich Ale museli by platit aj poistky, lebo na tych platim rocne uz aj tak dost ...
Pezzo napísal:kedze som velky odporca fabii (hlavne ked to je 1.2HTP- Hard Tuning Power)
Keď vidíš na ulici Fabiu 1.2HTP, mal by si skôr cítiť odpor k majiteľovi toho auta.. veď on si sám dobrovoľne vybral ten motor. Fabia ponúka aj lepšie motory.. a na slovenské cesty s minimálnym km diaľnic podľa mňa postačujúce.
K téme.. Roomstera by som nevyužil, tak radšej by som volil Fabiu, samozrejme so slušným motorom a v slušnej výbave.
mishenko napísal:On sa nepytal, co namiesto toho. Ale ktora z tychto skodoviek sa pozdava viac.
Mne keby dali zadara, tak beriem hociktoru z nich Ale museli by platit aj poistky, lebo na tych platim rocne uz aj tak dost ...
Ahaaa tak potom by som si radsej kupil bicykel ale nie no radsej fabiu ako toho roomstera