Nachytanie Mojsejovcov
-
[email protected]
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
skoda ze na na branovej www. stranke nieje forum alebo nieco take nech si precita tieto nazory co tu pisete a este + XY ludi by mu tam pisalo aky je kkt ! a jeho ze na P*ca...
moj nazor : tak im treba !!!! moc mi idu na nervy. !
btw: ty ktory im sypmatizujete nechapem preco ved maju tolko penazi nic nerobenim a este si aj pytaju kese !!! hamba im ved len sedeli a nic nerobili !
To iste bolo aj v markize zobrali tam 7.5 mil za to ze tam sedeli a rozpravali sa o hlupostiach a este sa idu posrat za to ze im chyba 2.5mil sk.
Kebyze mam ja tolko kesov za takuto robotu a rocne zarabam tolko co ony tak tych 2.5 mil by som mal v P.....
moj nazor : tak im treba !!!! moc mi idu na nervy. !
btw: ty ktory im sypmatizujete nechapem preco ved maju tolko penazi nic nerobenim a este si aj pytaju kese !!! hamba im ved len sedeli a nic nerobili !
To iste bolo aj v markize zobrali tam 7.5 mil za to ze tam sedeli a rozpravali sa o hlupostiach a este sa idu posrat za to ze im chyba 2.5mil sk.
Kebyze mam ja tolko kesov za takuto robotu a rocne zarabam tolko co ony tak tych 2.5 mil by som mal v P.....
-
uNreal_saTch^
Professional
im moze byt politika vies kde...Amerigo napísal:Ako vás to moze bavit kecat o mojsejovcoch?Sak je to len jeden bohatý manzejský pár ktorý sa chce mediálne presadit.a o pár rokov ich budeme vidiet v politike.Pretoze chcú podporu ludí pri volbách.
co by mali z tych polityckych platov??? (nemam sajnu kolko beru politici, ale tipujem ze nad 100.000 tazko...)
ked mojsejka zarobi neviem kolko milionov do mesiaca...
nie ze by som sa ich zastaval...su to ubohi ludia, ale myslim ze s politikou to nic nema...
Brano je debil
Vaclav je najskor Kaligula a potom sa mu seru do telky?? Za normalnych okolnosti nepripustne, ale kedze Mika ma v <> a chce sledovanost spravi preto vsetko...
Prachy robia cloveka
odporucam trapne videjka tocene 1,3 MPix fotakom na jeho stranke ..(pozerat na lacno alebo ked ste sami doma - este si mama pomysli ze mate epilepsiu ked sa budete valat po zemi v krci od smiechu )
odporucam trapne videjka tocene 1,3 MPix fotakom na jeho stranke ..(pozerat na lacno alebo ked ste sami doma - este si mama pomysli ze mate epilepsiu ked sa budete valat po zemi v krci od smiechu )
citujem z jedneho nemenovaneho webu : plat poslanca NR SR je 50 448 korún (a k tejto sume treba ešte prirátať tisíce korún za paušálne náhrady a iné funkčné pôžitky, čo môže spolu činiť až 90 000 Sk)t0m4s3 napísal:Bezny poslanec dostava zakladny plat okolo 48.000,- cize "nic moc" v porovnani s niektorymi podnikatelmi.
hehe, brano sa cini, dalsie videa na www.branomojsej.sk perly ako visite 
Presne tak, má z toho naozaj komplex, chudák, veď sa len ponižuje, keď tie afektované videjká natočené mobilom či minikamerou či čo to je púšťa na net. Správa sa v nich ako malý chlapec. Ako keby mu hovoril ... "Jožko Ty si debil a veľký"
Pročka nemusím to je debil sám o sebe ale Mojsej je ešte väčší prípad.
Ináč bol by som zvedavý kto tie videjká točí, či Norika, ale pochybujem že tá vie narábať s takými vecami, ona len peniaze vie obracať
Možno to naučil Kusaja a Šarpaja... Šarpaj je mladší on len drží ale Kusaj zoomuje
Pročka nemusím to je debil sám o sebe ale Mojsej je ešte väčší prípad.
Ináč bol by som zvedavý kto tie videjká točí, či Norika, ale pochybujem že tá vie narábať s takými vecami, ona len peniaze vie obracať
Možno to naučil Kusaja a Šarpaja... Šarpaj je mladší on len drží ale Kusaj zoomuje