ja to mam uz od prazdnin,,sviatky nanic,,cele sviatky v haji,,chodil som ako mrtvola,,je to tazke,,musime s toho najst daku cestu,,,ako to mas ty? s tou ktoru lubis?pidrik napísal:no len moj problem je ze to zacalo este pred vianocami a to polrocne som si pekne pokaslal po vianociachno a teraz som na tom obdobne , t.j. 3,4,5 vyssie nehrozi
Ako riesit nezaujem u druhej strany.
-
midnight_man
Guru
Re: all
Akoze aby ste ma chapali aj som uz tie depky mal a niekedy mi fakt chybaju.Na pivo chodim kazdy den
ale chyba je mozno v tom ze chodim malo do mesta.Neznasam diskoteky najradsej mam take "posediky" pri hudbe a kofole alebo pri vodnej fajke.Ako nevadi mi ze nemam zensku ani sa o nu nejak moc nesnazim ale nevadilo by keby sa nejaka trafila.Mam taky jeden podnik citim sa v nom hrozne dobre.A mozno je aj chyba ze ked sa pozdravim nejakemu nahodnemu dievcatu na ulici a neodzdravi sa mi tak mi je to trocha trapne (a to som tip cloveka co sa za nic nehanbi !!!) a dalej to neskusam ...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hej, depky chýbajú niekedy aj mne...Síce ich neutápam v chmeľovom moku, no tá vodná fajka..to už hej. To poznámDieg0 napísal:Akoze aby ste ma chapali aj som uz tie depky mal a niekedy mi fakt chybaju.Na pivo chodim kazdy denale chyba je mozno v tom ze chodim malo do mesta.Neznasam diskoteky najradsej mam take "posediky" pri hudbe a kofole alebo pri vodnej fajke.Ako nevadi mi ze nemam zensku ani sa o nu nejak moc nesnazim ale nevadilo by keby sa nejaka trafila.Mam taky jeden podnik citim sa v nom hrozne dobre.A mozno je aj chyba ze ked sa pozdravim nejakemu nahodnemu dievcatu na ulici a neodzdravi sa mi tak mi je to trocha trapne (a to som tip cloveka co sa za nic nehanbi !!!) a dalej to neskusam ...
mno bracho to je na dlhe rozpravanie, by som sa do zajtrajska nedopisal...ale som v podobnej situacii, chodim zamysleny, dokonca som zacal pisat basnickymidnight_man napísal:ja to mam uz od prazdnin,,sviatky nanic,,cele sviatky v haji,,chodil som ako mrtvola,,je to tazke,,musime s toho najst daku cestu,,,ako to mas ty? s tou ktoru lubis?
-
midnight_man
Guru
kamo,,ja tu mam 3 temy dozadu,,je tam text na 2-3 a4 papiere,,,to ze ti je zle,,poznam,,HH...a to ze pises basnicky? ja som tolko basni uz zlozil,ani neviem,,ako to je samozrejmost,,a to s tym mostikom,,,X krat som stal uz na tom moste,,a rozymslal o zymsle zivotapidrik napísal:mno bracho to je na dlhe rozpravanie, by som sa do zajtrajska nedopisal...ale som v podobnej situacii, chodim zamysleny, dokonca som zacal pisat basnicky(kto by to o mne niekedy povedal tak by som mu neuveril), v skole bida , aj doma bida, uz len mostik a jump dole
Ak jasne vidis nezaujem u druhej strany,,, poviem ti ze tak aj tka jej to povedz..nech vie ze co k nej precitujes..potom sa proozpravaj s najlepsim kamosom alebo najlepsou kamoskou.. a nebojuj ak fakt nema zajem.. nema to vyznam, budes bojovat o NIC.. mozno ziskas casom vztah ale myslim si ze ho ziskas len preto ze si ju !donutil milovat ! neviem to ej moj nazor.. kasli nato.. bolest v srdci raz zmizne.. ale spomienky zostanu 
-
midnight_man
Guru
all
Ak ti to da patricne najavo,ze "NEMAM ZAJEM" a ak ju lubis,,bude tazke sa toho vzdat no budes to musiet spravit,,Ale ak ti to najavo neda..nepovie ti NEMAM ZAJEM,,tak neprestanes bojovat,,ak ju lubis neprestanes ani keby ti to povedali vsetci na tomto fore,,laska je laska a ked vidi najdej tak sa jej len tazko pusti.Lúšťa napísal: a nebojuj ak fakt nema zajem..
Vsetko v nasom zivote ma zmysel.kazdy tym raz musi prejst,,a Cloveku ktory lubi len tazko povies aby sa toho vzdal,Lúšťa napísal:nema to vyznam, budes bojovat o NIC
Ano zmizne,,ale trva to strasne strasne dlho ,,a je to velmi bolestive,,,smonienky tomu len brania,,ale ostanu ostanu navzdy,,nikdy sa na nic nezabuda,,no rana v srdci sa hoji len tazkoLúšťa napísal:bolest v srdci raz zmizne.. ale spomienky zostanu
no neda mi nepustit sem nejaku mudru vetu ... Sam musis vediet co od nej vlastne ocakvat ... takze ak ti nepoviem nemam zaujem tak sa dalej snaz ak to ma pre teba zmysel tak bojuj a mozno sa prekopes az ku srdcu [pojem riad sa srdcom nenavidim ... a vobec ze miluj celym srdcom je hlupost pretoze to by si pri svojej laske iba buchotal ... takze sa riadte zdravim rozumom] a ak nie tak hladaj nieco ine ... ale ako som povedal ak ti nepovie nie tak mas sancu
len davaj pozor aby sa s tebou nezahravala ...
-
midnight_man
Guru
all
ono ale vacsinou to tak byva,,ze sa riadime srdcom,a rozum ide volakosi bokom,Freelan napísal:pojem riad sa srdcom nenavidim ... a vobec ze miluj celym srdcom je hlupost
-
erytrocyt
VIP
Lúšťa a midnight_man povedzte, mám kvôli vám zamknúť aj túto tému?
Ako vám mám vysvetliť aby ste si svoje osobné záležitosti riešili inak, nie cez diskusné fórum. Vážim si každého kto sem prispieva, ale toto už nebudem tolerovať. Pravidlá platia pre všetkých. Ak sa to ešte raz zopakuje, obaja budete potrestaní.
Pre ostatných: Držte sa témy.
Ako vám mám vysvetliť aby ste si svoje osobné záležitosti riešili inak, nie cez diskusné fórum. Vážim si každého kto sem prispieva, ale toto už nebudem tolerovať. Pravidlá platia pre všetkých. Ak sa to ešte raz zopakuje, obaja budete potrestaní.
-
midnight_man
Guru
all
Erik a sak co sa ti nezda? nechecm sa hadat ale snazim sa pisat vseobecne,,a to ze som odcitval lustin prispevok,,to je len reakcia,,nic viac,,snazim sa nesmerovat moje prispevky na temu midnajt a lusta..Moja reakcia bola len cistou reakciou k teme..eritrocit napísal:Lúšťa a midnight_man povedzte, mám kvôli vám zamknúť aj túto tému?
-
Te-wei
Medium Professional
No neviem,neviem... Aj ja som mal pocit, že tvoja reakcia má osobný podtext...midnight_man napísal:Erik a sak co sa ti nezda? nechecm sa hadat ale snazim sa pisat vseobecne,,a to ze som odcitval lustin prispevok,,to je len reakcia,,nic viac,,snazim sa nesmerovat moje prispevky na temu midnajt a lusta..Moja reakcia bola len cistou reakciou k teme..
alepráve preto,že to viem, som mal ten pocit... to konštatovanie...midnight_man napísal:Osobnu skusenost,,,tym padom mozno aj podtext,ale vezmi si keby si nevedel o nicom,,co sa mna tyka tak by si toto nenapisal
-
midnight_man
Guru
Osobnu skusenost,,,tym padom mozno aj podtext,ale vezmi si keby si nevedel o nicom,,co sa mna tyka tak by si toto nenapisalTe-wei napísal:No neviem,neviem... Aj ja som mal pocit, že tvoja reakcia má osobný podtext...
-
midnight_man
Guru
all
tak jo asi mas pravdu,,Vigor napísal:Podla mna velmi vela Tvojich prispevkov tu ma vacsi ci mensi suvis s Lustou, a pravdupovediac mi to mierne leze na nervy. Mozno len mne, ktovie. Proste si myslim, ze ste mali uz dost tem a aby som ju uz citil v kazdej tak to je na mna uz trochu moc...
caw ... potreboval by som od vas radu co robit....
poznam jednu holku (17, ja tiez) a neuveritelne som na nu namotany..stale mi beha po hlave...a ked ju stretnem tak mam taky ten spalujuci pocit....
stretavam ju skoro kazdy den v skole a obcas aj vonku v meste abo tak....poslednu dobu s nou aj pisem....
len problem je v tom ze ona chodi uz s nejakym chalanom a asi ho ma aj rada lebo minule sa dost pre nho trapila..... ale ked ju stretnem v skole tak na seba tak pokukavame...a minule ked som s nou pisal tak som mal taky pocit z tych sprav noo ze ma ma mozno trosku rada...ale hovorim ze to je len MOZNO
a teraz neviem co robit.ci....ci by tam bola nejaka sanca ze budem s nou..povedat jej to neviem ci je najlepsie,lebo by mi bolo potom trapne keby som ju stale stretol v skole
.ked neviem co si o mne vobec mysli...ci ma zaujem alebo nie ...stale tie jej pohlady ma tak mätu
co by ste robili vy?
poznam jednu holku (17, ja tiez) a neuveritelne som na nu namotany..stale mi beha po hlave...a ked ju stretnem tak mam taky ten spalujuci pocit....
stretavam ju skoro kazdy den v skole a obcas aj vonku v meste abo tak....poslednu dobu s nou aj pisem....
len problem je v tom ze ona chodi uz s nejakym chalanom a asi ho ma aj rada lebo minule sa dost pre nho trapila..... ale ked ju stretnem v skole tak na seba tak pokukavame...a minule ked som s nou pisal tak som mal taky pocit z tych sprav noo ze ma ma mozno trosku rada...ale hovorim ze to je len MOZNO
a teraz neviem co robit.ci....ci by tam bola nejaka sanca ze budem s nou..povedat jej to neviem ci je najlepsie,lebo by mi bolo potom trapne keby som ju stale stretol v skole
co by ste robili vy?
-
Reli.C
Medium Star
$ilver: už tu párkrát taký problém bol
... skús tieto témy.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=79653
http://www.hojko.com/prebratie-kocky-t64748.html
(malo by ti to pomôcť)
btw/držím prsty
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=79653
http://www.hojko.com/prebratie-kocky-t64748.html
btw/držím prsty
-
Flinstone
Light Professional
mnoo toto som zazil a velmi to bolelo
ale prezil som to a dnes som tu siice v laske nemam zatial velmi stastie ale staale ho pokusam a mozno niekedy priide aj taa pravaa ale predpokladam ze na tu si este pockam
vela stastia ti prajem
dufam ze ti to vyjde a keby nahodou to nevislo prosimta nerob ziadne hluposti ako som koli tomu robil ja 
vela stastia ti prajem