Ako casto ste za tyzden zo svojou polovickou ?
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Frikso, neviem ako ďaleko od svojej bývaš ty, ale ja som takmer každý deň za svojou cestoval 20 km vlakom,alebo autobusom.
Ale tak si povedz sám pre seba. Nestojí to za to?
To ako sa tešíš na ten vlak či autobus, si v ňom nervózny, aj keď cesta trvá len 25 minút, ale ty by si najradšej okusal koľajnice, len aby si už konečne bol s ňou
Ale má to výhodu, nie si s ňou každý deň. Máš čas prísť na to ako veľa veľa ti chýba
A ona tiež...
To ako sa tešíš na ten vlak či autobus, si v ňom nervózny, aj keď cesta trvá len 25 minút, ale ty by si najradšej okusal koľajnice, len aby si už konečne bol s ňou
Ale má to výhodu, nie si s ňou každý deň. Máš čas prísť na to ako veľa veľa ti chýba
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hej presne moje slvoa vidiet sa menej znamena krajsi lepsi a romantickejsi vztah a postupne ten interval odlucenia skracovat a uvidis vaz vztah bude ovela vaznejsi ako si vies predstaviteritrocit napísal:Frikso, neviem ako ďaleko od svojej bývaš ty, ale ja som takmer každý deň za svojou cestoval 20 km vlakom,alebo autobusom.
To ako sa tešíš na ten vlak či autobus, si v ňom nervózny, aj keď cesta trvá len 25 minút, ale ty by si najradšej okusal koľajnice, len aby si už konečne bol s ňou![]()
Ale má to výhodu, nie si s ňou každý deň. Máš čas prísť na to ako veľa veľa ti chýbaA ona tiež...