Ahojte mam takyto problem, ked strcim do mechanik dvd ze idem kukat film ta pustim cez player (Asus dvd Xp) a nic nevidm iba tmu ale zvuk ide, to iste roby aj z videamy co stahnem znetu ale to zasa vo windows media player a neviem co stim je prosim oradu. dakujem
hod to het ten XP Codec pack a vsetky jeho sucasti [xvid/divx/ffdshow...], daj si all in one a na dvd cka si zober power dvd player 7 a na divx/xvid bsplayer a mas pokoj . [powa dvd obsahuje v pro deluxe verzii aj codecy na encodovanie]
Bol som u kamarata instalovat win a pri instalovani codecov a pusteny filmu mal podobny problem ze video bolo tmave a v uplne divnych farbach. Hadzal som mu tam vsetky mozne kodeky ale nist nepomahalo. Nastavil som to nasledovne: v prilozenom obrazku mas screen gde v tom okne kliknes na Nastavit farby a tam si potom nastavis jas a kontrast. Neviem ci mas podobny problem ale u kamarata to pomohlo.
dallas96 napísal:Bol som u kamarata instalovat win a pri instalovani codecov a pusteny filmu mal podobny problem ze video bolo tmave a v uplne divnych farbach. Hadzal som mu tam vsetky mozne kodeky ale nist nepomahalo. Nastavil som to nasledovne: v prilozenom obrazku mas screen gde v tom okne kliknes na Nastavit farby a tam si potom nastavis jas a kontrast. Neviem ci mas podobny problem ale u kamarata to pomohlo.