jin napísal:Uuuuf..no, som sice PBlama zatial osm videl iba prvych 12 dielov, to uz teraz je to poriadna pecka...No co uz, mam vyhodu, mozem stahovat kolko sa mi zalubi a nemusim cakat vzdy tyzden
Ale je to riadna pecka
tiez som zacal pozerat ked uz bola cela druha seria vonku a behom jedneho week som pozrel all casti ( 22 ) + bonus (spolu 14 hod a nieco )
inak mam pocit ze Kelemen sa prida na tu zlu stranu lebo lubil prezidentku ( tu ku vu )
R1k1nko napísal:tiez som zacal pozerat ked uz bola cela druha seria vonku a behom jedneho week som pozrel all casti ( 22 ) + bonus (spolu 14 hod a nieco )
inak mam pocit ze Kelemen sa prida na tu zlu stranu lebo lubil prezidentku ( tu ku vu )
no ja som zacal pozerat predminulu sobotu a skoncil som minulu sobotu. cize za tyzden som videl celu 1. seriu a 15 cast z druhej....
R1k1nko: Kelerman sa podla mna neprida ku prezidentke. teraz ako ho ten Bill Kim oje*al s tou prezidentkou si myslim ze pochopil ze prezidentka uz onho nema zaujem...imho
no neviem kto moze po 16tom dieli povedat, ze sa kellerman prida k prezidentke, je evidentne jasne, ze to tak nebude, ten posledny ofajč ho definivne posunul k tym "dobrym" zlocincom
Je mi luto Haywirea, mal som ho rad
A cim dalej, tym viac sa mi zacina pacit Kellerman, dufam ze to s nim dopadne dobre (ze sa neprida na tu nespravnu stranu)
Celkom dobra cast, ale jedine co som si najviac vsimol boli flashbacky a spomalene zabery, ktore sa v predoslych castiach neukazovali. Takze toto povazujem za taku celkom dobru novinku. Co sa tyka deja, tak to bolo zaujimave, koncne ukazali T-Baga, ktory bol neskutocne spokojny.
p4ra napísal:Haha! A este s tou rukou nestastnou spokojne ukazuje, akym smerom ide. Mna roztrhalo smiechom skoro.
Ta scena v kuchyni s tou starou nemala chybu . Velmo vtipne bolo jak sa ten maly snazil ztade odfajcit ... . inak skoda Haywira bol taka vtipna postavica na ktorej som sa z chuti zasmial
Fajna cast.Jedena z mala, kde sa dalo kruto zasmiat (Brad Bellick,FBI....T-Bag (ako isli uz autom a ostatne....), Haywire (ale ten koniec uz nie ). S C-notom to bola pekna scena Inak, ta scenka ked utekali lesom, uz som myslel ze su to M+L+S+K ale nakoniec som len heh-kol a pousmial sa
enter00 napísal:podla jedneho kalendara serialov pojdu za tyzden dva diely.. sedi?
Tak to by bolo super. Inak som velmi rad akos a na vyvynula sruha seria, hlavne sa mi paci ako nesetria ludi (ale zase co ine maju robit, s prilis vela postavami by bol dej kuskovany), mam taky neurcity pocit ze druha seria je este lepsia ako prva
Uz nek ten tyzden prejde ako voda nek tu mame opet dalsi diel... Kallerman sa mi normalne ze zacina lubit Dobre bolo jak ked z toho vlaku zdrhali resp dali oblecenie hentym ludom a oni si dalej ficali vo vlaku akoze nic
Haywirea je škoda no, som si myslel že on im ešte ujde ale no čo už.
Nejako ma to ale prestáva bavit, ide to do stereotipu. este ze michael vraví relaaaax