Free HUGS - Objatie zadarmo :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Free HUGS - Objatie zadarmo :)

Príspevok od používateľa Linkman »

Čo by ste povedali keby vás len tak zničoho nič niekto objal ? Vo väčšine prípadov by vás to rozveselilo a ked nie aspon by Vám to dodalo trošku pozitívnej energie. Desiatky , stovky ba dokonca aj tisíce ľudí po celom svete sa združujú a organizujú a, že prečo ? Aby mohli dať niekomu objatie. Hovoríme o FREE HUGS mánii ktorá postupne ale predsa dobýva srdcia stále viac a viac ľuďom. Prečo sa nepridať?

Najprv sa o tom šepkalo ale teraz sa ľudia húfne organizujú a v desiatkach či dokonca aj v stovkách ich chodia po mestách po celom svete a rozdávajú zadarmo objatia. V celku sa mi táto nová mánia páči. Dodávajú pozitívnu energiu stále viac a viac ľuďom a dobíjajú tak človeka. V čom je princíp ? Táto “masová hra” sa prevádzkuje dvomi spôsobmi.

1. Jeden človek drží tabuľu FREE HUGS alebo OBJATIE ZDARMA alebo podobne v iných jazykových mutáciach a keď ho niekto obíjme alebo on niekoho obíjme dá mu tú tabuľku do ruky a ten druhý ju drží dovtedy nad hlavou pokiaľ ho ďalší neobíjme a tak dalej.

2. Držia všetcia zúčastnení tabuľku s tým textom a okrem obíjmania je snaha získavať ďalších do tejto masovej hry. :) Tabulky s textom sa robia na akomkoľvek papieri v rôznych jazykoch samozrejme čím viac ľudí viac objatí viac pozitívnej energie …

Niečo málo o FREE HUGS !

http://en.wikipedia.org/wiki/Free_Hugs_Campaign

PROMO VIDEO !

Video z praxe

A ešte dajaké video z Honkongu

Čo poviete na to ? Ujme sa to aj u nás ? Dúfam že hej ;)
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

no neviem ale myslim ze ja by som si myslel(teda keby som nevedel ze to je taka akcia) ze ma nahana niaky uchylak a vela pozitivnej energie by mi to nedalo hehe
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

no ja neviem, podla mna je to pekna blbost. si predstav ze stojis na ulici s tabulou "objatie zdarma" :
1. uz len ten napis.
2. ako Knjaz Varggoth napisal, by si kazdy myslel ze si uchylak.
3. kym by sa niekto nasiel co by ma objal, tak by sa mi asi aj ruky nedokrvili, ako by som tu tabulu drzal nad hlavou.
:?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mne sa ten napad celkom paci ale tiez mam pochybnosti o mentalite slovakov ci by to pochopili :)
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

co ja viem moznos a to ujme, ale moze sa stat ze potom opadne prava podstata toho...
ja by som sa na to nedal, ale keby soim niekoho stretol tak tak mozno by som objal....no len mozno
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

hmm je to cudne...objimat len tak niekoho...ale napad fajn len asi nie na nasom slovensku
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

5-ula napísal:hmm je to cudne...objimat len tak niekoho...ale napad fajn len asi nie na nasom slovensku
heh,asi tak ze na slovensku. Mna by prve co napadlo,ze preco ma niekto objal,nasledne by som si myslel ze mi doklady s penazenkou sikovne z vrecka potiahol.Takze okamzite by som si zacal kontrolovat veci.A za dalsie by som sa urcite nedal len tak niekym obimat aby mi stupla pozitivna energia,zato ked ma obime priatelka z lasky tak sa mi nalada urcite zlepsi. :wink:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tí s transparentom nebehajú za ľudmi ale opačne. Dotyčný čo drží tu tabulu nikoho neobíjma ale opačne majú tabulu a kto chce objať sa tomu čo drží tabuľu hodí do náručia :wink:

Free Hugs v Bukurešti

o čo sme horší ? 8)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No mne sa to nahodou paci ... ked si predstavim ze idem po obchodnej z nenajlepsiou naladou a z nicoho nic ma obijme nejaka zlata baba tak mi to 100x zlepsi naladu :)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Promo plagatik by Linkman
Prílohy
:)
:)
hug.jpg (51.25 KiB) 3475 zobrazení
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

yoplin napísal:no ja neviem, podla mna je to pekna blbost. si predstav ze stojis na ulici s tabulou "objatie zdarma" :
1. uz len ten napis.
2. ako Knjaz Varggoth napisal, by si kazdy myslel ze si uchylak.
3. kym by sa niekto nasiel co by ma objal, tak by sa mi asi aj ruky nedokrvili, ako by som tu tabulu drzal nad hlavou.
:?
copy that, aj mne sa to zda take blbe... :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

no mne sa to zda fajn napad, ale ... mame tu viac tych ale, pocnuc mentalitou SVK a konciac faktom ze nepritazlivy ba az skaredy clovek si tabulku objatie zdarma asi vecer vezme domov kedze ho nikto nebude chciet objat... :nono: a co tak pivo zdarma hm?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Zaujimave ale u nas to nebude fungovat.Ja som za kazdu srandu ale uz len ten nazov znie cudne :o).Mimochodom pivo zdarma by sa asi ujalo niekedy vyskusam najst nejakeho chlapa co nema co robit niekoho noveho spoznam :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Zase taká masová pi*****, ako svetový skok, alebo reťazové maily alebo správy na nete.

Som zvedavý ako sa to bude realizovať u nás. Už to vidím, že keď nebudem mať náladu, a ma začne obijímať CUDZÍ človek na ulici.

s nejakou trápnou kampaňou.

Prepáčte, ale cesta nevedie cez celosvetové boom kampane, ak chceme zmeniť svet, musíme začať od seba. :idea:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Presne tak.U nás na slovensku to vôbec nemá význam.Keď si niekto chce zvýšiť náladu zvýši si ju sám :o).Vlastná skúsenosť.A teraz mám nápad na jeden topic tak idem založiť
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Shark NX napísal:No mne sa to nahodou paci ... ked si predstavim ze idem po obchodnej z nenajlepsiou naladou a z nicoho nic ma obijme nejaka zlata baba tak mi to 100x zlepsi naladu :)
Hej to by potešilo asi každého :)
Ale tu u nás silne pochybujem že to má budúcnosť. Škoda že sa tu nič takéto neudrží. A priznávam - je to dosť výstredné. Asi by som nevedel, čo si mám o tom mysleť :oops:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

mne by stacilo objat len jednu osobu na svete ale asi sa to nestane :(
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

presne toto som videl v Jackass , lenže Dave England bol celý od blata a tak sa ponúkal , hehe

edit - lol

//mastermind: "poo" nie je blato :roll:
// :shock: bože tak hovno :P
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

aj aj sami negativisti :roll:
reno23
Guru wannabe