NOKIA 5300
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
NOKIA 5300
mate ju niekto ? co na nu hovorite ? ako hra ? oproti walkmanu ? da sa to porovnavat ? dik
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
a w810i bi bol na akom miesteDieg0 napísal:Lol.Aky mas mobil?Ja mam SonyEricsson W550 a pouzivam na hudbu prevazne repraky.Pocut ich do okolia 20 metrov (doslova).Aj celkom fajen vydavaju hlboke a vysoke tony a su stereo.Jednoducho hraju na vybornu na telefon.Povedal by som ze patri do prvej trojky najlepsich hudobnych telefonov na svete
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Dieg0 : ty si ma nepametas ?
ved ja mam k750i , ze by si ju chcel kupit odo mna minule
a zeby som ti povedal ze ked ti to predam chcem si kupit w550i
a nakoniec som si k750i nehal a ty si si kupil w550i . ale mam k750i so software w800i .idem kupit walkman sluchadla , pametovku , take repraciky na kabloch k walkmanom a este chcem kupit stredny kryt taky cierny s napisom walkman . to bude moj w800i tuning. uz sa na tom pomaly pracuje ale nemam money ale coskoro dufam budu .
EDIT // inak idem si kupit hpm -82 najlepsie walkman sluchatka z ovladacom
EDIT // inak idem si kupit hpm -82 najlepsie walkman sluchatka z ovladacom
-
Smoake
Star
- Kontaktovať používateľa:
kamos ja som ho pocul hrat a hra ovela lepsie ako ten tvoj W810i a co sa tyka displaya je ovala lepsi a aj vsetko ostatne v tom mobile az na fotak - ten je iba 1,3MPX a bez zaostrovania.Inac ten mobil je tak nechutne lahky ze ho ani vo vrecku necitit!ale celkovo ten mobil hodnotim na 1-puccik napísal:caf takze pocul som to hrat ale v porovnani s mojim w810i je to sunka ale ma lepsi displej al kebi som chcel mobil na mp3 tak jedine serie walkman
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... hces to rozdusit ? .. ja ti to poviem takto : SE cez sluchatka .. bez konkrurencie ! ... bez sluchatok znie 5300 aspon dva krat lepsie ako SE .. ale sluchjatka na nokii neboli moc prevratne .. mozno to bolo vinou slabsieho modelu sluchatiek .. le v tom sa moc nevyznam, nokie nemusiom
... asi tolko moj nazor na vasu hadku .. ale je mozne ze sa zvuk mierne lisi model od modelu ... ( btw.: som nestranny BenQ user
) ....
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Pocul som tu vysuvacku s QVGA displejom (5200 alebo 5300 ... uz mam misung v tych poje*anych cislach) a na reprak doslova chrapcala !!!Toto by som ja urcite nestrpel.Proste nejaký hlúpy Xpress Music či ký fras sa na Walkmana určite nechytá.Mám W550 viem o čom hovorím.Slúchadlá = bez konkurencie ... a repráky = lepšie hrá snáď iba 6233 aj to iba o trocha (a to je W550 vyše 2 roky starý model !)
-
RoQa
Darca
Ajj ja som radsej co sa tyka hudby za SonyEricssony , Mam k610i a to nieje ani walkman a hra jak how*do. Mam znameho v orange a hovoril mi ze z cca 50 nokii 5300/5200 ktore predali Im dali na reklamaciu asi polovicu.Zda sa mi ze tu povesť nokii ze "nedobitne " mobily zacinaju previsovat SE. Moj nazorDieg0 napísal:Pocul som tu vysuvacku s QVGA displejom (5200 alebo 5300 ... uz mam misung v tych poje*anych cislach) a na reprak doslova chrapcala !!!Toto by som ja urcite nestrpel.Proste nejaký hlúpy Xpress Music či ký fras sa na Walkmana určite nechytá.Mám W550 viem o čom hovorím.Slúchadlá = bez konkurencie ... a repráky = lepšie hrá snáď iba 6233 aj to iba o trocha (a to je W550 vyše 2 roky starý model !)
Aj ja myslím
.Ale ja už dávam svoju W550 na DRUHÚ reklamáciu !!!Neviem čím to je ale je pravda že som ho aj patchoval a softwerovo sa zosypal.Ale je to výhoda len pre mňa.Ak sa za výhru vypláca cash tak budem bohatý (v dobe výhry stál 13000) a ak nie tak budem mať zbrusu nový telefón s 2 ročnou zárukou.Mimochodom keby mi dali na výber medzi 13k a telefónom určite by osm bral 13k a za 8k by som si kúpil nový.Tohto telefónu sa len tak nevzdám
pani,neviem o com tu hovorite, ze "Nokiu prekonava SE" tak to teda ani zdaleka...to je pekne co si myslite vy, ale realita je uplne ina teraz trocha cisiel...Nokia ma na trhu cca.:33% predanych kusov z celkoveho poctu co je cca.:265 milionov mobilov...za ROK
SE je az na 5. mieste po Motorole,Samsungu a LG. a jeho podiel na trhu je 6,5%.(toto je za rok 2005 a cerpal som s casopisu Mobility).takze i ked si hovorite,ze to je len z roku 2005 tak za rok urcite SE nevzrastol o 25%.to, ze vasi kamosi v triede maju vo väcsine SE to neznamena, ze SE sa dostava na celo. skuste sa pozriet na manazerov firiem alebo podnikatelov...je velmi malo takych,ktori maju SE...a tato cast zakaznikov je najpodstatnejsia (maju peniaze)...a preto si porovnajte celkovo Nokiu a SE. Nokia ma urcite väcsie portfolium typov telefon a to pre kazde skupiny ludi od deti az po podnikatelov a SE vsadil na Walkman cize na mladych, ale to nezarucuje, ze Nokiu predbehne. 
-
RoQa
Darca
mozes upnut obrazok svojho w550 lebo neviem presne ktory to je googlovat sa mi nechceDieg0 napísal:Aj ja myslím.Ale ja už dávam svoju W550 na DRUHÚ reklamáciu !!!Neviem čím to je ale je pravda že som ho aj patchoval a softwerovo sa zosypal.Ale je to výhoda len pre mňa.Ak sa za výhru vypláca cash tak budem bohatý (v dobe výhry stál 13000) a ak nie tak budem mať zbrusu nový telefón s 2 ročnou zárukou.Mimochodom keby mi dali na výber medzi 13k a telefónom určite by osm bral 13k a za 8k by som si kúpil nový.Tohto telefónu sa len tak nevzdám