co mam robit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Explo!D napísal:urob to ako ja "nerob nic"
No toto je odporucane momentalne aj mne,,ale ty kokso to ja nemozem,,nemozem doma sedet a nic nerobit,,to by som si doooooozivotne neodpustil ze by som nebojoval,,,sakra ja musim,,nemozem doma sedet a pozerat sa na to ako stracam niekoho,,to nieeee!! toto
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa Te-wei »

midnight_man napísal:No toto je odporucane momentalne aj mne,,ale ty kokso to ja nemozem,,nemozem doma sedet a nic nerobit,,to by som si doooooozivotne neodpustil ze by som nebojoval,,,sakra ja musim,,nemozem doma sedet a pozerat sa na to ako stracam niekoho,,to nieeee!! toto
Ale neurobiť nič je niekedy ovela tažšie a ovela viac síl to vyžaduje ako niečo spraviť. nwemyslíš? Vlastne si to povedal aj sám...
midnight_man
Guru
Guru

Te-wei napísal:Ale neurobiť nič je niekedy ovela tažšie a ovela viac síl to vyžaduje ako niečo spraviť. nwemyslíš? Vlastne si to povedal aj sám...
Ano je ale vezmi sediet doma so zalozenymi rukami a cakat "na popravu"..ked uz mam o niekoho prist tak nech si aspon poviem ze som bojoval az dokonca a nesedel doma,lebo potom budem stale rozmyslat nad tym ze som mohol toto spravit,,a hento a nikdy mi to neda pokoja :wink: I ked aj tak mi to pokoj neda,,ale co uz :-D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:Ano je ale vezmi sediet doma so zalozenymi rukami a cakat "na popravu"..ked uz mam o niekoho prist tak nech si aspon poviem ze som bojoval az dokonca a nesedel doma,lebo potom budem stale rozmyslat nad tym ze som mohol toto spravit,,a hento a nikdy mi to neda pokoja :wink: I ked aj tak mi to pokoj neda,,ale co uz :-D
neseď doma so založenými rukami... choď na pivo!
Jo ale o niekoho môžeš prísť aj práve takto... treba vedieť kedy sa oplatí i niekoho bojovať a kedy zas ticho čakať a nerobiť nič a ono sa to môže aj samo vykrištalizovať ale v jednom kuse niečo riešiť a do niečoho stále vrtať, tak to zasa nie... tým to len pokašleš. daj tomu voľnu priebeh... Nerob veci na silu!
midnight_man
Guru
Guru

Te-wei napísal:neseď doma so založenými rukami... choď na pivo!
Jo ale o niekoho môžeš prísť aj práve takto... treba vedieť kedy sa oplatí i niekoho bojovať a kedy zas ticho čakať a nerobiť nič a ono sa to môže aj samo vykrištalizovať ale v jednom kuse niečo riešiť a do niečoho stále vrtať, tak to zasa nie... tým to len pokašleš. daj tomu voľnu priebeh... Nerob veci na silu!
to stym pivom to som sa aj zasmial :-) no to si bud isty ze by som to takto pokaslal...s tym pivom to by som potom mohol rovno zabalit,,no hej ale ja to nerobim nasilu,,nenutim ju,len jej vravim co to bude obnasat a co to sposobi,,ale riesim to,,uz su iba 2 dni,,,uz nieje cas sedet doma,,a zajtra je este ten ples.. sakra... ale no mozno mas pravdu ze niekedy je OK nechat to tak,,ale ja som stym co neradi sa len pozeraju na to,,,a tobo nie ked ide o moju a jej buducnost :wink: :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Tu sa kladú dve otázky: Neuboriť nič alebo sa pokúsiť niečo spraviť pre záchranu? a tá druhá: Neurobiť nič alebo spraviť kravinu ktorá to pos.erie? Neviem kam sa s tým stále ponáhľaš. Máš rakovinu že o dva mesiace zomrieš?? To chce kľud, najlepšie by bolo keby ste boli normálne kamarátmi alebo priateľmi a tým by sa dala dosiahnuť tá správna chvíľa aby sa medzi vami niečo stalo. Ale tebe rovno poviem, nie si na to pripravený.
Takže tu je imho najlepšie nerobiť nič. Síce nie, pozvať niekoho na pivo :smt003
midnight_man
Guru
Guru

all

krupica_dnb napísal:najlepšie by bolo keby ste boli normálne kamarátmi alebo priateľmi a tým by sa dala dosiahnuť tá správna chvíľa aby sa medzi vami niečo stalo.
medz nami sa toho stalo vela,,,lubime sa to staci,, a kamaratmi ,,no neviem ako si to myslel ale sam vies ake je to byt kamaratom s niekym koho milujes,,,,ponahlam? nie neponahlam cakam uz polroka..kamaratom byt nedokazem,,a ak ano,,tak ma to nici,,,zoziera a pomaly rozobera a zabija..vies a ja uz necem stale byt :cry: :cry: a stale nezmyselne dufat
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Re: co mam robit

Príspevok od používateľa ETieNne »

Monako2 napísal:stretaval som sa z jednym dievcatom lenze ked som mal odist pracovat do zahranicia som sa s nou chcel rozluciz no ona sa vobec neozyval, ignorovala ma. No jej kamoska stale vravela ze sa jej pacim. teraz pracujem na Slovensku a stale na nu myslim ale neviem ci sa jej mam ozvat. Co jej mam napisat?Povedat? Ona je dost hanbliva.
Nečítal som celú tému, ale ja by som spravil toto :
Napísal by som jej SMS, že som sa vrátil na Slovensko, a že som sa s ňou nestihol vtedy rozlúčiť, že či neskočí niekedy na kávu/čaj?
Keď je hanblivá, tak musíš byť iniciativnejší Ty. Hlavne by som normálne išiel na to, aspoň to skúsil na Tvojom mieste. Ak nič nespravíš, len sa budeš trápiť a potom si ešte aj búchať hlavu o stenu. :wink:

veľa šťastia :arrow:

//alebo ju rovno choď navštíviť. :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnight_man napísal:medz nami sa toho stalo vela,,,lubime sa to staci,, a kamaratmi ,,no neviem ako si to myslel ale sam vies ake je to byt kamaratom s niekym koho milujes,,,,ponahlam? nie neponahlam cakam uz polroka..kamaratom byt nedokazem,,a ak ano,,tak ma to nici,,,zoziera a pomaly rozobera a zabija..vies a ja uz necem stale byt :cry: :cry: a stale nezmyselne dufat
veď vravím, zmier sa s tým čo máš alebo choď od toho preč, lebo neviem prečo ale myslím že ťa ešte tieto veci s lúšťouveeeľmi rania....
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:medz nami sa toho stalo vela,,,lubime sa to staci,, a kamaratmi ,,no neviem ako si to myslel ale sam vies ake je to byt kamaratom s niekym koho milujes,,,,ponahlam? nie neponahlam cakam uz polroka..kamaratom byt nedokazem,,a ak ano,,tak ma to nici,,,zoziera a pomaly rozobera a zabija..vies a ja uz necem stale byt :cry: :cry: a stale nezmyselne dufat
Ja som veľmi dobrý kamarát so svojimi bývalími priateľkami :D
Alwe je fakt, že to pri každej s nich chcelo odlúčenie aspoň na rok...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Monako2 : v podstate máš pravdu ... je iná.Ale každá je iná :).Toto som si vravel tolkokrát že mi je až do zaplakania :o).Náhrada sa dá vždy nájsť
Napísať odpoveď