Da sa na w810 prehrat video na cely displej?
Da sa na w810 prehrat video na cely displej?
Mne to akosi nejde, ale nemam format 3gp, tak mozno preto, ale niekde som sa docital ze to nejde. Tak chcel by som vediet ze na com som, ci sa my oplati za s tim babrat, aj ked na koniec zistim ze to nejde. 
-
qwerty-xyz
suhlasim,pojdes do menu a videoprehravac a ked pustis video tak das dalsie a cela obrazovka a dokonca si mozes robit aj printscreeny -- das pauzu a ulozit obrazok alebo ako to tam je.Zdenci22 napísal:mobily prehravaju formaty videa 3gp a mp4.Video na cely displey ide ale musis ist cez prehravac.
Tot z mojej K750-tky mal by si to mat podobne.
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
dobre, chlapci mate pravdu berem spat...will.i.am napísal:tak video nahrate tymto telefonom a takisto aj ostatnymi tejto rady a si tazko. Pretoze rozlisenie videa je mensie ako rozlisenie displaya a nejaky fullscreen tu asi nefunguje. Ale video nahrate inym telefonom by mozno slo...
(ked chcete vymazte obidva prispevky)
Jasne ide to a vyzaduje to dve veci.
Video mozes pustat fullscreen iba priamo cez prehravac, nie ked si ho nalistujes cez prehliadac suborov.
No a druha vec, neprijemnejsia je, ze tie filmiky mozes skonvertit len do konkretnych rozliseni a najblizsie displayu je iba 176x144, je to trocha skoda, ze sa neda vyuzit plne rozlisenie displaya, ale fullscreen to bude, vyskusaj. Najblizsie je 320x240, takze smola pre majitelov SE s 220x176
Video mozes pustat fullscreen iba priamo cez prehravac, nie ked si ho nalistujes cez prehliadac suborov.
No a druha vec, neprijemnejsia je, ze tie filmiky mozes skonvertit len do konkretnych rozliseni a najblizsie displayu je iba 176x144, je to trocha skoda, ze sa neda vyuzit plne rozlisenie displaya, ale fullscreen to bude, vyskusaj. Najblizsie je 320x240, takze smola pre majitelov SE s 220x176
-
nejakymarko
Addict
-
hornblower
Light Professional
-
hornblower
Light Professional