Zdravím.. neviete mi niekto poradiť PLS..... nainštaloval som si San Andreas. Zvuk mi išiel, len hlasy hovoriacich účinkujúcich boli veľmi veľmi tiché.... rádio v aute bolo 10x hlučnejšie ako rozhovory.... Potom z ničoho-nič zvuk vypadol úplne a teraz mi nejde vôbec! Skúšal som reštartovať hru, počítač a dokonca aj celú inštaláciu ale nepomohlo to... čo to môže byť keď asi pred pol až trištvrte rokom som hral GTA SA úplne v pohode so zvukom???
Ak ste mali podobný problém a nejako ste ho opravili dajte vedieť, lebo mňa asi porazí!!!
Ja som mal taký problém ale taký že mne neišiel žiaden zvuk ani cez prehrávač jednoducho nikde a potom som prišiel na to že to bolo v jednej hre nastavené tak, že keď vnej vypnem zvuk tak sa mi vypne aj vo Windowse.Nemáš nejakú staršiu hru nainštalovanú v počítači a vypnuty zvuk v nej?
Staršiu??? Hmm.... Age of Empires 1 je dosť stara?? A keď tak Half-Life 1 alebo CS 1.6...... inač F.E.A.R., NFS Carbon a Underground 2......... PLS Poraďte
atlox napísal:Staršiu??? Hmm.... Age of Empires 1 je dosť stara?? A keď tak Half-Life 1 alebo CS 1.6...... inač F.E.A.R., NFS Carbon a Underground 2......... PLS Poraďte
Ja ti neviem...Ja som to mal na hre King Of the Road EDIT///a zvuk vo Windowse ti ide???(Winamp a tak?)
Anglicky viem super.... ale čo je horšie tak ani zvuky áut, lietadiel, vetra, mora, šmykov................ nejdu!!!!! SAKRA!!! žiadne zvuky nejdu.... UPLNE žiadne!
atlox napísal:Anglicky viem super.... ale čo je horšie tak ani zvuky áut, lietadiel, vetra, mora, šmykov................ nejdu!!!!! SAKRA!!! žiadne zvuky nejdu.... UPLNE žiadne!
Zvuková karta: Creative Sound Blaster Live! 5.1 a aj repro 5.1....... myslím, že je to niečo v hre... skušal som vymazať aj všetky registre a stále nič.... ja už neviem!
Ľudia vyriešil som to! Ak máte niekto zvukovú kartu CREATIVE SoundBlaster Live! 5.1 a máte zapnuté EAX efekty, skúste ich vypnúť.... mne to takto funguje!