Dovolim si ozivit temu..
Ma niekto nejake novsie oblubene rockove kapely, popripade nejake fajnove songy..Nech som kusok v obraze..Pocuvam svoje totiz dost dlho, ale nejak nesledujem co je nove tu a tam..Rad si necham poradit?
Mojich najpocuvanejsich kapiel..Nejde podla cisla
1. SOAD
2. 30 seconds to mars
3. Disturbed
4. Staind
5. Metallica
6. Slipknot
7. Serj
8. Disco Ensemble
9. GnR
atd...
som zameraný skoro len na metal, ale nepohrdnem dobrým rockom
mám rád kapely Foo Fighters, Manic Street Preachers, Faith No More, Limp Bizkit (aj keď tie posledné dva sú skôr crossover) a niečo do seba mali aj Hole... tie klasické rockové kapely ako Led Zeppelin, Deep Purple a neviem čo ešte ma nebavia. Z punk-rockových vecí som mával rád a občas si vypočujem Iné kafe, Vanilla Club a najnovšie som spoznal nedávno Karpinu, takže už aj to
Nedá mi nespomenút Creedence Clearwater Revival, ktorá patrí do starej školy. Nezameniteľný hlas a gitara John-a Fogerty-ho robí svoje dielo. Podľa mňa je jedna z najvydarenejších rockových kapiel danej doby - mysíím popri Deep Purple, Led Zeppelin, (čo sú kapely z UK; CCR je z USA).
Kto chce počúvať rock, tak CCR by rozhodne nemal obísť .
vsetci tu spominate zahranicne kapely,co je sice pekne,ale nikto tu nespomenul ani jednu slovensku,resp. ceskoslovensku,co ma aj trosku mrzi.tak co takto pavol hammel,collegium musicum,fermata,bohemia,flamengo,...podla mna su to uplna uzasne kapely,kebyze neziju tu ale niekde v USA alebo UK tak by to boli svetozname kapely ako napr. Led Zeppelin.no ale to je len moj skromny nazor.
AC/DC - TNT
AC/DC - Thunderstruck
Steppenwolf - Born to be wild
Rage - Straight to hell
Coheed and Cambria - Welcome home
Beastie boys - Sabotage (tu sme si troska nacreli do rap rocku )
rozmyslam ze est prihodim dakych zeppelinov, floydov, SOAD a podobne