Free HUGS - Objatie zadarmo :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

No co ja viem. Ja som na taketo veci troska konzervatívny a toto zrovna nepotrebujem, avsak ked to niekomu zlepsi naladu a pokial ma nikto nebude obtazovat a znasilnovat, tak prosim, som za :) Vsak mozno ked raz taku free huge - group stretnem dostanem aj sa chut na jedno objatie :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

A s čím ešte prídu??? Free group ******* pre osamelé ženy? Z dierky v tenkej steny budú v rade trčať penisy a osamelé ženy si budú môcť dopriať trošku free lásky?
Ja sa ani nevyjadrujem, pretože toto je už choré.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Akoze nepochopim ludi, ktori si z tohto budu robit srandu, iked clovek sa nad tym pousmeje, ale co este nezhovadia ??? Ved Free Hugs je podla mna fajn napad celkom a pokym je to nove a neosuchane, tak to bude mat taky efekt aky to bude mat, neskor...uvidime...ale vidi sa mi to fajn napad zatial...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Free Hugs je fajn nápad? Tak si predstav že som posratý smradľavý všivavý Free Hugs bezdomovec, ktorý za tebou príde a dá ti jedno Free Hugs objatie. Myslím že budeš taký Free Hugs šťastný, že sa doma budeš kúpať v alkohole, len aby si už konečne aj ty prestal smrdieť. Veď aj bezďák má právo na jeden malý Free Hugs.

Je to sprostosť.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

eritrocit napísal:Free Hugs je fajn nápad? Tak si predstav že som posratý smradľavý všivavý Free Hugs bezdomovec, ktorý za tebou príde a dá ti jedno Free Hugs objatie. Myslím že budeš taký Free Hugs šťastný, že sa doma budeš kúpať v alkohole, len aby si už konečne aj ty prestal smrdieť. Veď aj bezďák má právo na jeden malý Free Hugs.

Je to sprostosť.
tak ako vidim na videach nevidi sa mi zeby tam ludia nasilu niekoho obimali....ked budes chceit niekoho objat obimes ked nie tak nie...ak sa nechas objat tak nechat ak nie tak nie...lahke....

raz mi kamoska napisala zaujimavu vetu...(je to osobyta holka, uzasna..len pre info)
ked ma velmi dobru naladu a opliva stastim a ide si po namesti plnom ludi a ma chut si podskocit tak si podskoci bez ohladu nato co si iny ludia budu mysliet o nej...a raz videla pred sbeou smutne dievcatko ako kraca a ona mala dobru naladu tak si podskocila a to dievca to videlo a usmialo sa..a nato mi napisala ze je jej jedno kto si co bude mysliet ked urobi aspon jednemu jedinemu cloveku radost a zlepsi mu naladu tak to stoji zato......

uvedomil som si to az teraz takze niesom proti free hugs....(ak to budu robit ludia co to myslia uprimne)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Tak na tú holku mi musíš dať kontakt :o).Raz sme opekali na dvore a rodian boal trochu opitá až na jednu tetu a videla ako susedi čumia čo sme za zveri.Vtedy povedala doslova že : Se*rem na nich nech si o nás myslia co chcú.Ja sa nebudem skrývať kvôli nejakým pár luďom.Keď sa im nepáči nech nepozerajú.A odvtedy mám toto heslo : Nikdy sa nebudem pozerať čo sa deje okolo mňa, budem si robiť čo chcem, lebo to čo pre mňa zmysel má určite nieje trápne... Možno to znie blbo ale mne to nevadí.Mimochodom to s tými penismi čo tu niekto písal už tuším je.Sú také hajzle v ktorých je diera na čuráka tuším niekde v amerike
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

akože je to fakt krásna vec, ale čo je spravené dokonale je to videjko, pekná hudba a vyzerá to ako romatický film- všetko dopadne....
Kebyže mám depku alebo sa snažím nieči vyrovnať taxa k tomu pripojím. je to prekrásny nápad a strašne humánny... PISS :roll:
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

IMHO je to blbost. Organizovane sa objimat. Praveze naj je objatie od niekoho koho mas rad a este ked je necakane to ze by som sa objimal s cudzimi ludmi a este ze by som aj vedel ze ma objime by mi velmi na stasti nepridalo.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

to nieje o organizovane
kto chce sa prist objat pride...
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

vsetci hned zdrbu Slovensku, ze "nie sme na to pripraveny" ... nehovorte, dokym nevyskusate:)
moze byt fajn, pokial chytis nejaky peknu slecnu anie 160 kiloveho zasobovaca :P
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

i-cube napísal:vsetci hned zdrbu Slovensku, ze "nie sme na to pripraveny" ... nehovorte, dokym nevyskusate:)
moze byt fajn, pokial chytis nejaky peknu slecnu anie 160 kiloveho zasobovaca :P
vidite a mozno presne o tom to bude na Slovensku(ak bude) len o sympatiach...
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

hehe, jake negativa.

Ja som zazil HUG v BP.

Bolo to viac nez mile .... dostal som to od milej holky, kt. za mnou pribehla asi 100m =D .... ja som to odovzdal starsej pani, bolo to super.

Super pocit ....

newiem proste ... nevedel som o co ide ... holka mi to vysvetlila, a xcela aby som sa pripojil, aj by som sa na to dal =D

v kazdom pripade *THUMBS UP*
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Bizzy verim ... a chcel by som vyskusat ... ak to dojde na slovensko tak sa hned na to dam ... :)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

hh.. no myslim si ze je to tak trochu blbe.. obimat len tak niekoho pretoze drzi tabulu s napisom OBRAJTIE ZADARMO ... nezmysel.. obimame ludi na ktorych nam zalezi,ktorych mame radi.ktorych milujeme, nechcem stratit... a nie ludi ktory su nam cudzi, a len tak ich obimat je dost blbe.. a na slovensku by sa asi naslo dost malo ludi na tuto kampan...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Opakujem takéto kampane sú pre mňa pi*****.. a viete prečo???

Pretože je to pokrytecké ako všetko ostatné, ako všetky svetové dni, ako všetky "dni", ako všetky sviatky, ktoré sú len o reklamách, peniazoch, darčekoch, komercii, o chvíľkovom nadšení, elánu a pokoji. (česť výnimkám)

Všetci sa tvária napr. keď sú Vianoce akí sú dobrí, potom zázračne sa sviatky skončia... a šups zase naspať tam kde sme boli, žiadna zmena.

Ľudia zbožňujú takéto masové akcie, viem, že veľa ľudí to berie len ako zábavu alebo spríjemnenie, ale nič viac, ja si myslím, že 99% ľudí príde domov, a zase majú svoje starosti, na nejaký HUG si ani nespomenú.

Ľuďom robí dobre, keď môžu prispieť na nejaké zbierky, napr. v jeden deň, pohladkajú si EGO, aký som úžasný, cez sviatky takisto, bože len sa neposerme... akí sme k sebe všetci dobrí..

všetko by som zrušil, nech sa ľudia snažia byť takí stále, nie len istý čas v roku a je to vybavené... no a čo, že ľudia majú problémy, za tie si tiež môžeme sami, za to v akom uponáhľanom svete žijeme, má to svoje výhody aj nevýhody.

Prečítajte si eritrocitov(on ho odoslal, neviem kto je autor) príbeh o Michalovi, život je o rozhodnutiach ako sa k tomu postavím a ako sa budem správať ku druhým a akým človekom budem. Zopár HUGOV svet nezachráni.

Problémy boli, sú aj budú....

Ako som napísal, HUG kampaň nič nevyrieši... chcelo by to niečo HLBŠIE.

Tí ľudia ma obijímu ale opýtaju sa má ako sa mám a či ma niečo netrápi, ako sa volám a odkiaľ som???? Nie, dajú mi tabuľu a pôjdu ďalej... :roll:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Jednym objatim sa clovek nezmeni,ako napisal Etiene problemy boli budu a zostanu... Clovek ma byt pocely rok taky aky je..a nie sa pretvarovat pocas sviatkov.. tvarit sa ze je vsetko ok ze sa mame vsetci radi a nic nas netrapi.. preco rozdavat objatie tym ktory nas ani nepoznaju ktory nas obimu len pre "TABULU S NAPISOM OBJATIE ZADARMO" clovek moze byt stastny len vtedy ked vas obime clovek ktory vam pomoze vtedy ked uz ste na pokraji SPADNUTIA do priepasti... Objatie ma byt vzacne pre cloveka a nema to byt len nejaka kampan koli ktorym si ludia myslia ze su lepsimi :? omyl.. jedno objatie pre kampan nezmeni svet ale objatie pre cloveka ktoreho mate radi a jemu je najhorsie zmeni PRE NEHO cely svet.. mozno na chvilu mozno navzdy .. ale objatie od blizkej osoby je ako DAR Z NEBIES :?
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

:hmm: Taketo kampane nie su pre tych, co sa nevedia tesit z malickosti a nazyvajte si to ako chcete, ale podla mna su ludia, ktorym to skrasli den v tom uponahlanom a neosobnom svete... Nachvilku sa zastavit a pociti niekoho dotyk... Myslim, ze je to ako usmievanie = prijemncu to obdari bez toho, aby to oberalo darcu, ale 100 ludi sto chuti, co sa tu s vami budem :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Áno, niekoho to môže potešiť, ale nech sa to nenafukuje :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

r4wMUnt34q napísal::hmm: Taketo kampane nie su pre tych, co sa nevedia tesit z malickosti a nazyvajte si to ako chcete, ale podla mna su ludia, ktorym to skrasli den v tom uponahlanom a neosobnom svete... Nachvilku sa zastavit a pociti niekoho dotyk... Myslim, ze je to ako usmievanie = prijemncu to obdari bez toho, aby to oberalo darcu, ale 100 ludi sto chuti, co sa tu s vami budem :D
Ja sa teda z maličkostí tešiť viem, ale aj napriek tomu by som sa nenechal objímať cudzím človekom... A srovnávať objatie s úsmevom? To hádam nie!
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

Mozno ma budete povazovat za blazna, ale ja sa pridavam k nazoru, ze v pohode napad... :wink:
Napísať odpoveď