100%tny/a partner/ka
-
maryinka
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
100%tny/a partner/ka
si spokojna/y so svojim priatelom/so svojou priatelkou???
-
braino.swk
Light Professional
-
zuzkazuzka
VIP
Žiadny partner nie je 100%-ne úžasný! Kto tvrdí opak, tak je buď extrémne nenáročný, klame alebo dostatočne nepozná svoju polovičku. Myslím, že ide najmä o toleranciu a o to, ako si každý zostaví rebríček priorít.
Ja som so svojim priateľom mala obdobie, keď sme sa už nemohli vídať, lebo mi niektoré veci nenormálne vadili. Nejako sme si to vydiskutovali, zvážili, či sa s tým nedá niečo robiť a najmä či nám to stojí za to, že sa úplne rozídeme. Teraz sa na veci pozerám úplne inak. Najmä neprikladám vysokú dôležitosť nepodstatnostiam typu "neumytý riad". O všetkom sa vždy dá porozprávať a snažiť sa o harmonický vzťah.
Ja som so svojim priateľom mala obdobie, keď sme sa už nemohli vídať, lebo mi niektoré veci nenormálne vadili. Nejako sme si to vydiskutovali, zvážili, či sa s tým nedá niečo robiť a najmä či nám to stojí za to, že sa úplne rozídeme. Teraz sa na veci pozerám úplne inak. Najmä neprikladám vysokú dôležitosť nepodstatnostiam typu "neumytý riad". O všetkom sa vždy dá porozprávať a snažiť sa o harmonický vzťah.
Vzťahy sa nedajú merať na percentá, nikdy to nebude objetívne. Avšak pokiaľ sa ľúbite a všetko beží, ako má, tak podľa mňa sa dá hovoriť o 100% vzťahu. Preto si myslím, že môj (náš) vzťah je 100% aj keď sa na nás oboch nájdu nespočetné chyby. Ale o tom sú vzťahy, radosti, sklamania a vlastne celý život. 
-
r4wMUnt34q
Star
Re: 100%tny/a partner/ka
Hmm, prepac, ale musim sa pousmiat nad touto temou, nakolko tato tematika (nieco mi vadi na partnerovi a tak mi to vadi, ze o tom musim dost rozpravat a stale som s tym partnerom, lebo si neviem uvedomit, ze mozno nie sme pre seba az taky super, ale bojim sa s nim rozist, ved co ked by som nasiel uz len horsieho a ved ziadny vztah neni dokonaly a ked ho lubim, tak prehliadam jeho "chybicky"-taketo zmyslanie je dost zle (napr. prehliadane chybicky su casto dolezite a mnohi to prehladaju), bohuzial a ma ho strasne vela ludi, co je dost skoda, ale nikto nic proti tomu zatial neurobil, aby to tak nebolo, zatial, tak darmo sa cudovat...) sa mi s tebou dost spajamaryinka napísal:si spokojna/y so svojim priatelom/so svojou priatelkou???
Ziadny partner nie je 100 %tny, suhlasim, pretoze identita v "prirode" v podstate neexistuje (mozme pofilozofovat cez ss,icq...) a vsetko je rozmanite, atd., atd..., ale pokial clovek ma seba dost spoznaneho a vie co chce, akeho partnera a je ochotny obetovat vsetko pre to, aby ho nasiel, tak je to super, pretoze verim, ze dotycnu osobu najde.zuzkazuzka napísal:...
Druha vec je, ze dosiahnut, aby niekto vedel co chcel, je dost zlozite. Hovorim to preto, lebo malokto vie, co by mal vlastne chciet, ale neostava mu aj tak nic ine, ako mysliet si, ze to co chce je pre neho spravne, ak ma aspon kusok sebavedover-y?/-i?. Ak nema, tak neveri, ze spriaznenu dusu najde a tam je kamen urazu.
Tretia vec je, ze ludia casto nehladia na polovicku a mozno ani na seba ako komplex a nehladaju "komplexneho" partnera, ale na zaklade urcitych sympatii. Kazdy nedostatok vztahu sa skor, ci neskor prejavi a to vo vacsej ci mensej miere, vplyva na to vela faktorov.
Tak pred svatbou odporucam aspon tie 3 roky spoluzitia, aby ste potom nahodou neprisli na fatalne nedostatky vasho vztahu. Rozvod je zdlhava a vysilujuca vec, lepsie mu predistwill.i.am napísal:Ja som velmi spokojny, ked nie na 100% tak na 99% a to len preto ze nemozem byt s nou tak casto ako by som chcel
Najlepsi vztah je podla mna vtedy, ked sa dokazete porozpravat, pritom si rozumiete, niekedy aj bez toho, aby ste to museli povedat slovami, niekedy sa vam zda, ze toto by presne takto isto urobila vasa polovicka, presne to iste by povedala, presne to iste by citila a nedostatky vasho vztahu aj prestanu byt nedostatkami, ale prijemnym ozvlastnenim toho, ako vam to krasne klape.
Ak niekto povazuje moj prispevok za spam, nech si ho kludne odstrani, ale najprv nech sa aspon skusi zamysliet na tym, co v nom bolo napisane a pochopit ho, verim, ze niekto naozaj vie o com hovorim a ze nehadzem hrach na stenu, iked neni to prvy krat, co sa tu takto podobne vyjadrujem, co svedci o tom, ze mnohi si z mojich prispevkov toho vela nezoberu, ale ja uz jednoduchsie pisat neviem, tak sa ospravedlnujem, mozno pridam vsade konkretne pripady pre lepsie predstavenie, ja neviem, poradte ako pisat, aby tomu vsetci rozumeli a vsetci sa z toho ponaucili a verili v to, ze raz najdu perfektneho partera, ktory bude vzdy minimalne 99 %ny
Special for mystique: Ano, bol som na diskoteke, ano mal som dve velke pivka, ano boli ma hlava trosku, ale vsak to neni vidiet ?
Edit: Pre boha
-
maryinka
Light Expert
r4wMUnt34q napisal : Hmm, prepac, ale musim sa pousmiat nad touto temou, nakolko tato tematika sa mi s tebou dost spaja.
ako, vzdy ma zaujimaju tvoje prispevky, ale mam pocit, ze v niektorych sa robis dost mudry..mna zaujima co si ludia myslia o svojich polovickach..
ak mas nieco proti tejto teme,tak na co sa do nej zapajas..
vies,nejako moc sa robis mudry do vztahov..ale podla tvojich viet vidiet,ze zadany nie si..tak neviem podla coho stale sudis..asi len podla ucebnic psychologie..
prečítala som:
Dokonalý partner vlastne neexistuje. Môžu byť len dokonalé partnerské vzťahy, ale o to sa musí pričiniť minimálne z 50% žena sama.
.
.
.
ako, vzdy ma zaujimaju tvoje prispevky, ale mam pocit, ze v niektorych sa robis dost mudry..mna zaujima co si ludia myslia o svojich polovickach..
ak mas nieco proti tejto teme,tak na co sa do nej zapajas..
vies,nejako moc sa robis mudry do vztahov..ale podla tvojich viet vidiet,ze zadany nie si..tak neviem podla coho stale sudis..asi len podla ucebnic psychologie..
prečítala som:
Dokonalý partner vlastne neexistuje. Môžu byť len dokonalé partnerské vzťahy, ale o to sa musí pričiniť minimálne z 50% žena sama.
.
.
.
-
r4wMUnt34q
Star
Mal som asi napisat, ze to neber v zlommaryinka napísal:...
Proti teme nemam nic, naozaj ide len o vazbu v mojej hlave (ty a tvoj nedokonaly partner), ale neber to v zlom...
Podla coho sudim ? Pozorujem, premyslam, zazivam... a tak... To ti bude musiet zatial stacit.
O to, aby bol vztah co najlepsi, by sa mali snazit obaja a mali by byt co najrovnocennejsi, vo vsetkom, aj v davani a prijmani hocicoho atd. atd.... Este nieco ?
Ludia tazko dokazu pochopit, ako prekracujem rozumom hranice skusenosti, ale zabijem sa ?
DikySatchBoogie napísal:sa mi pacia prispevky r4wMUnt34q, fakt ze chlape neverim tomu ze nestudujes psychologiu...
-
uNreal_saTch^
Professional
sa mi pacia prispevky r4wMUnt34q, fakt ze chlape neverim tomu ze nestudujes psychologiu... 
ta tvoja znalost vztahov je taka velka, ze odradzas polku fora citat tvoje siahodlhe prispevky...
k teme...
oznacil som 3-tiu moznost, pretoze po zapale lasky, kedy vidite na svojej polovicke len vsetko dobre, pride cas kedy zacnete hladat jej zle stranky...(aj ked verim ze niekto mi odpise ze nemam pravdu
)
a som si isty, ze sa casom tie zle neduhy ukazu. mozu to byt malicke hluposti, ale urcite je to tak...
ta tvoja znalost vztahov je taka velka, ze odradzas polku fora citat tvoje siahodlhe prispevky...
k teme...
oznacil som 3-tiu moznost, pretoze po zapale lasky, kedy vidite na svojej polovicke len vsetko dobre, pride cas kedy zacnete hladat jej zle stranky...(aj ked verim ze niekto mi odpise ze nemam pravdu
a som si isty, ze sa casom tie zle neduhy ukazu. mozu to byt malicke hluposti, ale urcite je to tak...
-
will.i.am
Darca
Re: 100%tny/a partner/ka
Joooj, sak ja o svatbe este nehovorim. Aj ked ona je prva slecna s ktorou by som si to vedel predstavit. Ale koniec koncov sme este len studenti, takze par rokov si tak ci tak pockame...r4wMUnt34q napísal:Tak pred svatbou odporucam aspon tie 3 roky spoluzitia, aby ste potom nahodou neprisli na fatalne nedostatky vasho vztahu. Rozvod je zdlhava a vysilujuca vec, lepsie mu predist
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
maryinka
Light Expert
r4wMUnt34q napisal : ty a tvoj nedokonaly partner..
tak diky..ja som so svojim priatelom spokojna,len mi sem tam na nom nieco chyba,napr. to,ze nie je romanticky a niekedy mi na nom nieco prekaza..
ale beriem ho takeho aky je a milujem ho naj. na svete a nezamenila by som ho za nic a za nikoho na svete..teda aspon teraz..
tymto hlasovanim som len chcela zistit, ci existuje dokonaly partner..no a co?
chcela som si len utriedit myslienky a to pomocou inych vztahov..
..ale ty - r4wMUnt34q - si proti mne a mojmu vztahu asi zaujaty
co uz..
nevies aky je, nevidis do toho..takze sa moc nestaraj a svoje psychologicke vylevy si nechaj pre inych..lebo ta navstivim doma..
(v Mlynarciach
)
tak diky..ja som so svojim priatelom spokojna,len mi sem tam na nom nieco chyba,napr. to,ze nie je romanticky a niekedy mi na nom nieco prekaza..
ale beriem ho takeho aky je a milujem ho naj. na svete a nezamenila by som ho za nic a za nikoho na svete..teda aspon teraz..
tymto hlasovanim som len chcela zistit, ci existuje dokonaly partner..no a co?
chcela som si len utriedit myslienky a to pomocou inych vztahov..
..ale ty - r4wMUnt34q - si proti mne a mojmu vztahu asi zaujaty
nevies aky je, nevidis do toho..takze sa moc nestaraj a svoje psychologicke vylevy si nechaj pre inych..lebo ta navstivim doma..
-
majaa
Medium Expert
ja som so svojim partnerom spokojna, nevymenila by som ho za nikoho ineho lebo ho milujem takeho aky je..viem ze nie je uplne dokonaly, ale to nie som ani ja a dovolim si tvrdit,ze ani nikto z nas. a nechcem ho menit, len by som chcela aby bol trochu viacej dochvylny, lebo stale meska:) ale aj tak ho milujem ... 
-
pancuska26
Expert
Ci som 100% spokojny?? Ja som spokojny pretoze ja mam rad aj jej chyby.
Ked som s nou citim sa ako v 7 nebi. Nerad sa s nou hadam ale rad sa udobrujem
je s nou uplne super a preto ju strasne milujem. Rad by som s nou stravil cely zivot viem si to zivo predstavit. Aj ked pisem tuto spravu tak mi strasne chyba

-
cORP.
Addict
velmi pekne povedane a dodavam ze to iste citim aj ja ale to hadanie nemam moc rad ale mas pravdu udobrovanie je krasnebody25 napísal:Ci som 100% spokojny?? Ja som spokojny pretoze ja mam rad aj jej chyby.Ked som s nou citim sa ako v 7 nebi. Nerad sa s nou hadam ale rad sa udobrujem
je s nou uplne super a preto ju strasne milujem. Rad by som s nou stravil cely zivot viem si to zivo predstavit. Aj ked pisem tuto spravu tak mi strasne chyba
![]()
dakujem som rad ze je viac ludi co prezivaju nieco podobne. A to mas pravdu ze podla toho ako sa nasli. Myslim si ze ja uz som lepsie dievca nemohol najst je uplne super. Aj touto spravou jej chcem povedat ze ju lubim.INDIGOcorp. napísal:velmi pekne povedane a dodavam ze to iste citim aj ja ale to hadanie nemam moc rad ale mas pravdu udobrovanie je krasnea tiez je mi smutno ked toto pisem . myslim ze aj tak vsetky pary na svete prezivaju podobne krasne chvile len niektory menej a niektory viac podla toho ako sa nasli