VEREJNÁ ZBIERKA " JAKUBKO "

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

pocul som o tom pripade od priatelky. viac nez smutne. dufam, ze je to ICH ucet a nie nejakej pomocnej institucie. Tisicka ma z biedy nevytrhne a aspon troska pomozem.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Tak ja som tam práve poslal 300sk... a dúfam, že tu motivujem k tomu viacej ľudí.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

http://www.bleskovky.sk/cl/10/142021/Sk ... a-8-500-Sk

Chcel som Vám zistiť koľko sa doteraz vyzbieralo dokopy - hlupáci z Markízi sa neozvali už 2 týždne , teraz skúšam bleskovky a obec
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

chudak chalan este ani nevie co sa stalo s jeho mamou a sestrou,bude to pre neho velmi tazke prijat to po tom vsetkom :(
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

a politici resp,od statu dostal neake peniaze ?
Knock
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Knock »

Neviem, ale jak poznam slovensky system, tak sa nanho zvysoka vyj.bu. Ak som nieco prehliadol a pomohli tak sa im hlboko ospravedlnujem.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

k-u-l-i napísal:tiez ma to moc zobralo :cry: z 2,5 vysky spadnut a zabit sa a pritom ani neockavate v tej chvili ze je koniec zivota...
Pre toho otca,je to este tahsie totiz jemu zomrel myslim uz 3. syn toho chalana som poznal a je to velmi smutne ze sa to tak skoncilo,take veci sa stavaju neda sa s tym nic robit ale rozhodne oba pripady su velke tragedie :cry: :(

//on totiz spadol na hlavu na betonovy,teraz neviem ako sa tomu hovori ako je vchod do bytu tak byva taky nadjazd tak na to spadol hlavou takze vtedy velka sanca nieje :cry:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pishta, nevieš náhodou koľko sa už vyzbieralo ...

nedáva úrad o tom nejaké info , mohol by si pozisťovať
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Inac dnes som v novinach cital ze maleho Jakuba uz pustili z nemocnice a onedlho pojde do skoly..o smrti matky a sestry sa dozvedel asi pred dvoma tyzdnami ked mu bolo podozrive ze za nim chodi len otec a media ... ale zevraj to zniesol statocne
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

Cital som temu, budem rad akmozem pomoct, poslal som 300sk, ovela viec mi ucetne dovolil... :( :(
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

V správe agentúry SITA zo dňa 12. 2. 2007, ktorá vyšla pod titulkom "MV SR: Policajta, ktorý zachránil malého Jakuba z trosiek, povýšili" sa uvádza: "Do funkcie podporučíka vymenoval dnes minister vnútra Robert Kaliňák práporčíka Františka Štofaňáka. Tento policajt zachránil 2. februára maloletého Jakuba Ringoša z trosiek výbuchom zničeného domu v Krompachoch."

"Vošli sme do trosiek domu a vyniesol som odtiaľ chlapca. Ten bol v ťažkom šoku, odovzdal som ho hneď záchranárom," spomínal dnes Štofaňák. "Ocenenie ministra vnútra nedosiahne každý policajt, ale túto moju radosť ešte stále zatieňuje tá tragédia, ktorú mám pred očami. Je mi veľmi ľúto, že matku a dcéru sa nepodarilo zachrániť," povedal na krátkej tlačovej besede na ministerstve vnútra novovymenovaný podporučík.

Pri záchrannej akcii po výbuchu plynu v rodinnom dome Ringošovcov bol ohrozený život aj samotných záchrancov. „Bol som v službe, plnil som si svoju povinnosť. Keď ide o záchranu ľudského života, tak tam nie je priestor na rozmýšľanie, či prídem o svoj život. Hlavne keď ide o záchranu dieťaťa,“ uviedol Štofaňák. Všetko sa podľa neho odohralo veľmi rýchlo. „Okamžite sme začali konať po príchode hasičov a ďalších. Patrí im veľká česť a poďakovanie, že sa nebáli v tých troskách pomáhať,“ dodal Štofaňák.

Minister Kaliňák vyjadril svoju spokojnosť s konaním podporučíka Štofaňáka. „Som rád, že podporučík Štofaňák naplnil svoju prísahu, ktorú skladal, keď nastupoval do zboru,“ povedal Kaliňák. Minister prejavil ľútosť nad stratou ľudských životov v tejto tragédii. „Všetkým nám môže byť ľúto, že sa nepodarilo zachrániť všetky životy, ale všetci vykonali maximum. Okamžite sme boli informovaní o tragédii a snažili sme sa skoordinovať policajné aj hasičské jednotky a som rád, že sa podarilo jeden život zachrániť,“ uviedol Kaliňák. „Som hrdý, že náš policajt, a nielen tento, ale aj ostatní zachraňujúci, na mieste tragédie okamžite robili čo mohli,“ povedal okresný riaditeľ PZ v Spišskej Novej Vsi Ladislav Chroust.
Napísať odpoveď