Editácia textu v .swf suboroch
Editácia textu v .swf suboroch
Mam jeden problem. Stiahol som Sothink SWF Quicker, v ktorom chcem editovat flashovske subory. Neviem vsak prist na to, ako mozem editovat text v jednotlivych symboloch. Je to iba obrazok skopirovany z photoshopu, alebo sa ten text da editovat priamo v SWF Quickere? Dakujem
Re: Editácia textu v .swf suboroch
ako ho chces editovat tak potrebuješ subory s koncoukou FLA ... aspon sa mi tak zdá ...duprdo napísal:Mam jeden problem. Stiahol som Sothink SWF Quicker, v ktorom chcem editovat flashovske subory. Neviem vsak prist na to, ako mozem editovat text v jednotlivych symboloch. Je to iba obrazok skopirovany z photoshopu, alebo sa ten text da editovat priamo v SWF Quickere? Dakujem
-
JurijRubanov
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Text v SWF je pravdepodobne uložený ako krivky, nie ako text, takže úprava výsledného SWF, ktorý je pravdepodobne aj skomprimovaný, neprichádza veľmi do úvahy. Ja len nerozumiem, prečo sa púšťaš do vytvárania animácií cez nejaké divné programy a neskúsiš radšej klasický Macromedia Flash. Nie je vôbec zložitý a základné animácie sa naučíš za jedno popoludnie. A upravovať ten text by bolo možné iba vtedy, keď je to tak urobené. To znamená dynamic text field a nejaký zdroj textového reťazca. Ale to by muselo byť definované v actionscripte.
Napriek tomu, upni ten *.swf súbor, nech ho aspoň vidíme.
Napriek tomu, upni ten *.swf súbor, nech ho aspoň vidíme.
-
JurijRubanov
Light Star
-
JurijRubanov
Light Star
Asi zostanem pesimistom, ale zdá sa mi jednoduchšie vytvoriť celú animáciu nanovo, ako používať tieto dekompilátory.chrono napísal:Nie je to nemožné (ale zložitejšie úpravy sú komplikované). Skús pozrieť program "Sothink SWF Decompiler" (alebo trochu hardcore flasm).
Tie programy sú iba na malú úpravu (teda aspoň ja by som ich na nič iné nepoužil). Ten druhý (flasm) sa dá použiť na optimalizáciu flash (ale najskôr si treba prečítať jeho návod, lebo nie vždy je čo optimalizovať).JurijRubanov napísal:Asi zostanem pesimistom, ale zdá sa mi jednoduchšie vytvoriť celú animáciu nanovo, ako používať tieto dekompilátory.