Makeup

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Osobne proti tomu nic nemam, ak je to v tej miere, ze make-up sluzi na zakrytie chybiciek krasy (jazvicky, akne, fliaciki). V tej miere ho pouzivam aj ja (Aknecolor), ale prehananie, ze si na seba chalan rano nanesie kilo infailible, tak to ma vie dorazit :P
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

malujete sa ? ( CHLAPCI )

Príspevok od používateľa spesko »

noo takze len tak ma napadlo ci sa aj chlapci maluju, alebo na nejaky ten je.bacik ci si daju make-up... alebo spiralu ci si davate... prostte len tak ma to napadlo lebo dnes som bol u kamaratky a kecali sme a potom ze mi da spiralu ze jak to bude vyzerat a ja ze dobre :) tak mi dala aj vlasy spravila podla svojho aaa celkom pekne to vyzera :) normalne sa mi to zapacilo :) nevidno to fest ale z blizsia to vidno.. lenze keby som tak prisiel domov tak jak by mi foter strelil tak by bolo po riasenke :lol: taze tak no :D
nesom chory na hlavu ale ze vraj chalpci si to davaju ... tak mi napiste Vas nazor na nieco take... dikes
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Makeup sa este obcas da zniest, ale to s tou spiralou mi dojde trosku prehnane. Vyzera to asi takto :arrow: :smt064
Prílohy
versace-tasr_resize.jpg
versace-tasr_resize.jpg (30.64 KiB) 1247 zobrazení
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Nie neznášam maľovanie ani na chlapovi ani na žene :roll:

Ešte som nespadol z mesiaca, aby sme sa ja alebo moje dievča niečím prikrášľovali, nejaké gebuziny na ksicht, no tomu hovorím prirodzenosť, nepotrebujeme to, sme prirodzene krásni. :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tak to mi uz pride chore...
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Normálni chlapci sa nemaľujú, len tí iní. Inak pripadá mi to otrasné podobne ako náušnice.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

neznasam takych je to teplosske jak svina
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Alias jak spoznat gaya :roll:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Prirodzena krasa je hlavna u zien i u muzov.Ja napr neznasam tokio hotel uz iba za to ze sa maluju
Prílohy
880201kopia1fq.jpg
880201kopia1fq.jpg (277.81 KiB) 1042 zobrazení
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

smetiar007 napísal:Prirodzena krasa je hlavna u zien i u muzov.Ja napr neznasam tokio hotel uz iba za to ze sa maluju
fesna dievcina :D
sarner
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarner »

:lol: :lol: :lol: preco som si hned myslel ze si tuto temu zalozil Ty spesko ??? :D:D:D POdla mna ten make-up vyzera celkom dobre... aj ked sa niekomu zda ze ta spirala je uz ponad hranicu, ale vyzera to dobre a nebije to az tak do oci.. lol... a este co si myslite o tom ked ma chalan vytrhane obocie ??
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ETieNne napísal:Nie neznášam maľovanie ani na chlapovi ani na žene :roll:
presne tak
na zene sa to da zniest ked je to jemne a ked nema na sebe kilo nejakeho prasku ale na chlapovi? nic proste nic ak mate je**ky tak chodte za pani doktorkou nech s tym nieco spravi ale nezakryvajte to nejakymi srackami :roll:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

sarner napísal: POdla mna ten make-up vyzera celkom dobre...
No na normalnych muzoch si to neviem predstavit, to je otras. Ja som mal na mysli v TV a pod.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Brblat sa denno-denne neakou somarinou je absolutne chore. Mne to dokonca vadi aj na zenach, ked sa stale s niecim takym obhadzuju. Nepoviem z casu na cas a pri neakych prilezitostiach ale denno-denne? A toboz nie uz muzov, ved to je uplne chore. Maluju sa akurat taki zateplenci ako je teplomet Versace, kktko. Ja bych ho zmaloval, ale takym trojtyzdnovym, permanentnym, fialovo-zlto-bordovym makeupom.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nechcem vám tu kaziť diskusiu ale:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=55 ... ght=makeup

//Edit: thx :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

fuj.. nastastie nikto v mojom okoli z chalanov sa nemaluje.. pripada mi to trosku chore.. ale budiz - ak sa mu to paci, co s nim narobis?

a jj, tie temy by sa mohli kludne spojit..
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Temy spojene.

jin - k+

:)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Takže téma make-up ešte raz.

Na chlapcoch Vám to príde choré, v tom sa zhodneme.

Na dievčatách mi to nepríde síce choré, ale ani správne. Prirodzené mi príde, že sa chcú skrášľovať, ale prečo takýmto spôsobom?

Myslím, si že sa nepotrebujú skrášľovať. Naozaj nemám rád, keď ani neviem ako veľa dievčat vyzerá nenamaľovaných. Poznám spolužiačky, ktoré si toho nedávali vôbec veľa, ale aj tak vyzerali inak. Jedna 4 roky na strednej chodila stále namaľovaná, a prisahám že keď som ju vo štvrtom ročníku videl nenamaľovaná, mala úplne iné oči, asi o polovicu menšie :shock:

Ľudia si nevážia prirodzenú ľudskú krásu. Tá je podľa mňa oveľa krajšia ako nejaký make-up??? Čo sa tým dosiahne, každý aj tak vie, že je to len make-up a že tá žena tak nevyzerá. Tým horšie pre ňu.

Také baby, ktoré sa maľujú každý deň a veľa sa uväznia potom do vlastného maľovania. Lebo nenamaľované sa už ani nebudú chcieť ukázať.

Vôbec by mi nevadilo, keby sa nemaľoval nikto. Áno jemný príležitostný make-up ešte uznám. ale iba ten.

Ale vôbec by mi nevadilo keby sa ľudia nemaľovali, vôbec by som na ulici alebo v škole nehodil tyku, ani sa neodvracal :wink: Myslíte si, že je to naozaj až také potrebné? Venovať tomu toľko času?? peňazí??? Alebo nákladov vyrábať to?

Áno, je to každého vec, keď sa bude cítiť lepšie, tak nech sa páči. Ale myslím, si, že to video, "evolution" to vystihlo, aj keď jasné, že to bolo trošku zveličené, išlo o myšlienku.

Moje skúsenosti sú také, že u chlapcov a mužov viac bodujú ženy ktoré sa maľujú málo alebo vôbec, a namaľované si týmto dojem pokazia.

Pre mňa sú v živote oveľa dôležitejšie veci, ako nejaký make-up.
:roll:

//edit : Nezameriavajme sa na fyzické veci, na také povrchné veci :( :idea:
foxkrt
Zablokovaný
Zablokovaný

Re:

Príspevok od používateľa foxkrt »

Colortraincleaner napísal:kamosov brat, co pojde teraz do stvrteho rocnika na sš, sa makeupuje uz od 15rokov a je normalne heterosexual. pouziva vsetko co baba, akurat si nemaluje pery a nepouziva laky na nehty a take. Na jeho policke ma 3 druhy makeupov, pletove vody a naklada si aj rasenku !
Inac sa sprava uplne normalne, chodi s chalanami na pivo a pretoze nevyzera nak vystredne tak sa mu za to nikto nesmeje a ani nic podobne ...
A JE HETERO PODLA TEBA KTO SA MALUJE??
ASI NIE
možno aj ženské veci nosí
Napísať odpoveď