MONITOR 2007

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Dostane sa nieco z monitoru 2007 na internet este pred testom?

Áno
67
39%
Nie
105
61%

Celkom hlasov: 172

nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Nie je ani najmenisa sanca, ze sa nieco take stane... Nikdy sa nic nedostalo von a nedostane sa ani teraz... mozno len pre par vyvolenych...
dawo napísal:ay na to ze sa mi zda, ye ya yle tipz idu body dole :?
pokial viem, ta kje to tak
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

na monitore mozes mat aj zle a body nejdu dole.Ak mas danu odpoved dobre, mas bod, ak zle nemas nic.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Nam naša učiteľka hodila na písomku z matiky monitor z knizky monitopry pre 9. rocnik 1. desať jednoduhychprikaldov nikto nepripraveny a ty co maju jednotky mali 3 naj bola 2 a to bol taky haluzak co ju dostal ze sme ho krcovali ze to ako a polovicu opisal ten hajzel zo zadu :lol:
orrim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa orrim »

Necem sa hrat na najlepsieho ani moralizovat, lobo ja som bol presne ako Vy. Nebolo mi vsetko jedno. Ale zasa mali ste sa ucit a nespoliehat sa na to ze sa nieco dostane von. Ja som monitor v podstate pokazil a prijimacky som urobil tak ze som skoncil 19/150 takze ... Nie je sa coho bat. Vsetko bude dobre ak sa clovek snazi. Drzim Vam palce.
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Ty vole!!!! Monitor sa nam odloziL!!!!
Monitoring sa ODKLADA na 13. marca je to oficialne a dokaz o tom je na tejto stranke:
http://www.ta3.com/sk/reportaze/22920_j ... -slovensku
:shock:
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

geoge046 napísal:Ty vole!!!! Monitor sa nam odloziL!!!!
Monitoring sa ODKLADA na 13. marca je to oficialne a dokaz o tom je na tejto stranke:
http://www.ta3.com/sk/reportaze/22920_j ... -slovensku
:shock:
ale nie na celom slovensku ty ktorym sa odklada maju stastie mozu sa viac pripravovat ale inak u nas sa to nestane takze podla planu
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Lebo ja som z Prievidze, a tu som to teraz o tom cital. Teraz som este vysokowany... :o
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Aleee, je aj tu o tom pisane: http://www.markiza.sk/spravy/?13853c=%7 ... 53e=120039 ze sa odklada na celom slovensku takze tak :wink:
orrim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa orrim »

Inac ja len ze co som s ludmi ropraval tak su skor sklamani. Mali by ste uz pokoj a tak musite cakat.
afa napísal:ale nie na celom slovensku ty ktorym sa odklada maju stastie mozu sa viac pripravovat ...
Co ste robili doteraz? Teraz sa uz velmi nepripravite.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No teraz si myslim ze je to skor ZLE
Pretoze sme na to boli pripraveny vsetko som sa sustredil na posledny tyzden atd.

My Blavaci to mame este horsie lebo MONITOR 9 sa pise hned 1. den ako prideme z Jarnych prazdnin to je teda super :x
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ale weru je to zle, uz sme boli na to pripraweny a teraz hento. A este tak neskoro. To bude shon :(
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

omg monitor :lol:
sak to je taka lamerina
minuly rok to bolo jak pre lamy..som cakal nieco tazsie(co bolo neskor na primackach)
som mal 87 + 87 ale to som fajne posral :D
neviem, keby na moj gympel brali podla monitora tak to by sa tam dostal kazdy druhy ziak :?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

aj ja by som si tak povedal, ze sa viac pripravim :D
btw minule som videl na pokeci niekoho co ponukal odpovede na monitor za 1500 sk (ci nieco mal alebo nie tak to neviem a pravdupovediac je mi to aj jedno :P )
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

OMFG!!! :?
Podla tejto spravy boli otvorene zasilky s MONITOROM 9 na ZS pred skuskou to by znamenalo ze to ktokolvek mohol oscanovat takze by to na internete teoreticky mohlo byt

http://www.bleskovky.sk/cl/10/141843/Ch ... -Monitorom

Inak nechapem tie testy dosli na skolu asi sobotu?no a pondelok sa to malo pisat akoze nechapem ved toto iste sa moze opakovat aj s nahradnym terminom ak monitor dojde na skolu 2 dni pred pisanim testu tak super potom si to riaditelia otvoria vypracuju a den testovania sa budu robit ze "nic" a pritom budu vediet otazky aj odpovede...OMFG to je tak strasne neobjektivne,cele to testovanie je uplne nanic dufam ze to SS nebudu brat do uvahy aj ked su k tomu dotlacivany zo strany vlady a ak ma buduci rok nahradit monitor prijmacky tak lutujem deviatakov buduci rok aspon tych na nasej skole kde na monitore co sa len pozries do okna alebo si len zakasles ucitelka ta vyhodi z triedy a mozes robit monitor v SPU... :evil: :evil:
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

podla mna nie,ale nebolo by to zle ak by nieco vyslo :D
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

Monitor-formalita
Pred 2 rokmi, nas cely ucitelsky zbor zastrasoval ake to bude narocne a dalsie obligatne kecy o dolezitosti monitora
Monitor bol maximalne trivialny ,samozrejme ze bol neobjektivny to netreba ani vraviet , lol a ked som cital ze monitor ma byt (alebo uz je?) kriteriom na strednu :lol:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Dostavas za to na strednej nejake body...na prijmacky...
Som zvedavy chadaci terajsi 8. nabuduci rok sa maju prijmacky nahradit monitorom omfg to teda bude ked niekto z petrazlky s 5 sa dostane na nejaky gympel :D Musia to viac zabezpecit
chronix
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chronix »

No tak chlapci ako som pozeral aj v správach a aj to náš učitel hovoril že vyše ako 40 škol na slovensku už monitory otvorilo tak myslite že daju iný test alebo ten čo už niektorý určite už aj videli :?:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Bude iny test :wink:
Ale aj tak kaslite na to pripravujte sa skor na prijmacky
Skoly to po tychto skandaloch nebudu moc brat do uvahy ak to nenapise dvojkar vyrazne pod 75% tak je to pohoda...Takze ziadne stresy,sustredit sa hlavne na prijmacky a rozne seminary adt... 8)
BaRTY
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BaRTY »

pishta napísal:Bude iny test :wink:
Ale aj tak kaslite na to pripravujte sa skor na prijmacky
Skoly to po tychto skandaloch nebudu moc brat do uvahy ak to nenapise dvojkar vyrazne pod 75% tak je to pohoda...Takze ziadne stresy,sustredit sa hlavne na prijmacky a rozne seminary adt... 8)
no ta dost pochybujem ze bude iny test, totiz jak som kukal kus skor v spravach, monitor stoji danovych poplatnikov viac ako 7 milionov korun(na jeden rok), zeby dali tento rok dalsich 7(museli by totiz urobit uplne nove testy, zase ich rozoslat do skol atd...)
Inak tento rok sa uz na niektorych skolach vobec nerobia prijimacky, beru sa vysledky zo zs a monitor(v nasom meste skoro na vsetkych, obchodna akademia, premyslovka, zdruzena stredna.., vlastne na vsetkych okrem gymnazii, len ti robia prijimacky)

P.S: nechapem ako mozete opisovat na monitore, ja budem pisat monitor tento rok, a trieda sa ma rozdelit na 2 skupiny(po 12 ziakov, teda ze najprv bude pisat jedna skupina, potom druha), kazdy bude sediet sam a v triede budu dvaja ucitelia, este k tomu jeden zo strednej skoly, ako sa da nieco opisat :?:
Napísať odpoveď