Vieš prečo? Lebo keď ti baba povie že chce byť len kamoška tak to znamená že nemá o teba záujem ako o partnera, nepriťahuješ ju sexuálne iba si stebou dobre rozumie... Povedala/povedali že ak na nich budem stále tlačiť tak nebude ani to kamarátstvo... Vyzerá to asi akto klikni a pozri graficky znázornený prípad ak sa chalan nasilu snaží získať babu ktorá chce len kamarátstvo. Stým že chce LEN kamarátstvo, znamená že ťa nechce.MayDaySK: Ak by som mal ja kapitulovať zakaždým keď mi baba povie,že sme a budeme len kamaráti, tak som dodnes hádam stále panic
prebratie kocky .
-
baal
-
baal
No prepac, ale si to posral, mal si jej povedat,ze :
"prepac, ale to by mohol ukazat az cas, ja chcem byt s tebou len kamarat a mam ta rad ako kamaratku. Ved Ty si s nim stastna, tak preco by si sa s nim mala rozchadzat"
chapes, kedze ti vypisovala ako velmi ho lubi, je jasne ze nieco vycitila, pravdepodobne si niecim porusil hranicu, a nalakala ta do pasce, aby si sa vyjadril a mohla ta odpisat...
skoda...
"prepac, ale to by mohol ukazat az cas, ja chcem byt s tebou len kamarat a mam ta rad ako kamaratku. Ved Ty si s nim stastna, tak preco by si sa s nim mala rozchadzat"
chapes, kedze ti vypisovala ako velmi ho lubi, je jasne ze nieco vycitila, pravdepodobne si niecim porusil hranicu, a nalakala ta do pasce, aby si sa vyjadril a mohla ta odpisat...
skoda...
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Baal, ono je to tak. Nelez do cudzej kapusty. Ber to tak, že medzi tými dvoma je vzťah, je tam dôvod prečo sú spolu, majú sa radi, tešia sa na seba, ráno spolu vstávajú, čakajú jeden druhého, už sa poznajú a svojim spôsobom v sebe majú istotu. A teraz do toho začneš vŕtať ty. Nemyslíš že je to také blbé? Nemyslím, aby normálne zdravo mysliace dievča sa kvôli tomu zo svojim priateľom rozišlo.
Veď po svete chodí toľko krásnych a milých dievčat, tak prečo práve zadanú ?
Nechaj ich napokoji, jasne ti dala najavo, že so svojim chlapcom je šťastná. Tak hľadaj v iných vodách
Veď po svete chodí toľko krásnych a milých dievčat, tak prečo práve zadanú ?
Nechaj ich napokoji, jasne ti dala najavo, že so svojim chlapcom je šťastná. Tak hľadaj v iných vodách
Takže som podobne dopadol aj ja. Akurát stým rozdielom že tá baba chodila somnou a nechala ma kôli nemu. Takže prebrať resp. získať späť svoju babu, sa mi nepodarí. To si krásne napísal: Čakávajú sa, stále sú spolu atď. Mne nevenovala toľko času ani počas vzťahu.Nelez do cudzej kapusty. Ber to tak, že medzi tými dvoma je vzťah, je tam dôvod prečo sú spolu, majú sa radi, tešia sa na seba, ráno spolu vstávajú, čakajú jeden druhého, už sa poznajú a svojim spôsobom v sebe majú istotu.
-
baal
-
Te-wei
Medium Professional
Prečo v situácii svine a za čo si sa TY hambil?uprimnaDUSA napísal:cela tato zalezitost je podla, raz som sa ocitol v situlacii svine a ked sa nato pozriem spatne hambim sa.
eritrocit: No pokiaľ by to bolo ako píšeš tak by tretia osoba nemala šancu vstúpiť a narušiť takýto krasny a harmonický vzťah, nemyslíš?
-
Te-wei
Medium Professional
Jo vstúpi tretia osoba, ale asi preto, že tam niečo neklapalo...jedna z možnosti. ja som vychádzal s tvojho predchadzajúceho príspevku.eritrocit napísal:Do mnoho vzťahov vstúpila tretia osoba.
No o takomto vzťahu nemôžme povedať že bol harmonický a pevný.
V tomto prípade dievča tomu chlapcovi jasne dalo najavo, že ona má svojho priateľa veľmi rada a nemieni sa ho vzdať.
-
midnight_man
Guru
all
ono to tak byva,,pride niekdo novy,zaujimavy,nemusi ani prstom pohnut,,a je koniec,,,Shark NX napísal:Suhlasim z eritrocit ... ale nieco mi tu nesedi ... co si mam pomysliet o babe ktorej to nadherne funguje uz 1,5 Roka z kamaratom ..ale jej sa do cesty vpletie svalnaty sedlak ... a ked moj kamos odijde na 2 Tyzdne na prazdniny ... tak ona si s tym sedlakom zacne ...
A presne toto sa nestalo. Moj kamos nasiel predvcerom v bare svoju cajku ako posinkuje jedneho chlapca, ktreho poznal a boli kamosi. Ju hned poslal do teplych krajin.eritrocit napísal:Do mnoho vzťahov vstúpila tretia osoba.
No o takomto vzťahu nemôžme povedať že bol harmonický a pevný.
V tomto prípade dievča tomu chlapcovi jasne dalo najavo, že ona má svojho priateľa veľmi rada a nemieni sa ho vzdať.
Keby bol ten "zvodca" skutocny kamarat povedal by jej ze nech mu da pokoj lebo s tymto nic nevyriesi. Akurat si to pokaka u svojho "kamosa" a tomu dievcatu tak ci tak raz dojde, ze urobila podvod.
-
Shark NX
Addict
midnight oni su nadalej spolu lenze ten kamos jej uz nemoze verit ... lebo mu 10x klamala do oci a ked sa uz fakt nasral tak sa mu priznala.. .. ale jej odpustil a natoho sedlaka ma oko ... a ja spolu s nim ...
Ale tu babu poznam dost dlho a nikdy by som nepovedal ze by take nieco spravila ... vzdy toho svojho ospevovala ... a hovorila v dobrom ... (ze ho miluje a to velmi)
Ale tu babu poznam dost dlho a nikdy by som nepovedal ze by take nieco spravila ... vzdy toho svojho ospevovala ... a hovorila v dobrom ... (ze ho miluje a to velmi)
Svine preto lebo si myslim ze ak niekto bali zadanu holku tak je jedine bez chrbtovej kosti, ona mala krasny dlhy vztah s chalanom kt. som neskor tiez spoznal a bol fajn, a vravela ze so mnou sa citi lepsie ako s nim a... zacalo sa to krasne medzi nimi nicit tak som zmizol skor ako sa stihli rozist. Mozno som mal ostat pretoze ten chudak chalan nevie ze ho ta jeho nemiluje, ale nedokazal som to lebo som si predstavil ake by to bolo byt s nou "legalne", ze by som mu ju prebral. Fakt podle.Te-wei napísal:Prečo v situácii svine a za čo si sa TY hambil?
[