PDA FS Loox 560 - akoho ho vyuzit na 110 %

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
rudiCZ
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

PDA FS Loox 560 - akoho ho vyuzit na 110 %

Príspevok od používateľa rudiCZ »

Zdravim, rozmyslam o kupe PDA
mam vybraty tento model

Kód: Vybrať všetko

http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/190582/fujitsu-siemens/fujitsu-siemens-pocket-loox-n560-gps-wl-bt-navi-set/
chcem sa spytat co vsetko sa s tym da robit, chcel by som to na emaily, internet, gps, ze si tu najdem neaky dobry softik nato, ci tam dobre idu aj neake divw, avi a pod prehravat, mp3 a pod? co vsetko do toho mozem narvat, doma a v robote mam wifi, nemate neake fotky ako vyzera www stranka na tomto pda v tom 640x480 rozliseni, dava sa na pda aj neaky antivir ? pripadne ako je to so systemom ? ten sa tiez neako preinstalovava ked to spadne ci ako ? dik za vsetky rady
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: PDA FS Loox 560 - akoho ho vyuzit na 110 %

Príspevok od používateľa vendo »

rudiCZ napísal:Zdravim, rozmyslam o kupe PDA
mam vybraty tento model

Kód: Vybrať všetko

http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/190582/fujitsu-siemens/fujitsu-siemens-pocket-loox-n560-gps-wl-bt-navi-set/
chcem sa spytat co vsetko sa s tym da robit, chcel by som to na emaily, internet, gps, ze si tu najdem neaky dobry softik nato, ci tam dobre idu aj neake divw, avi a pod prehravat, mp3 a pod? co vsetko do toho mozem narvat, doma a v robote mam wifi, nemate neake fotky ako vyzera www stranka na tomto pda v tom 640x480 rozliseni, dava sa na pda aj neaky antivir ? pripadne ako je to so systemom ? ten sa tiez neako preinstalovava ked to spadne ci ako ? dik za vsetky rady
no za 17 je to moc drahe najdi si ho inde :wink:
email-internet-gps v pohode
filmy samozrejme idu uplne vyborne aj Mp3 a ina hudba samozrejme
wifinu to ma ale iba b ale to neni problem napojis sa s tym v pohode stranky su sice mensie ale pozerat sa daju slusne (urcite lepsie ako 320*240)
system sa nikdy nepreinstaluje mas tam soft reset a hard ked das hard zmaze sa vsetko a automaticky sa vrati do stavu v akom bol na zaciatku-predvolene aplikacie a pod (ako "novy" )
rudiCZ
Light Expert
Light Expert

nieje neaka stranka kde si pozrem neake screeny toho rozlisenia stranok na tom PDA, ci su tie stranky neni moc rozhadzane,lacnejsie sa da zohnat ale tak o 900sk a to je cena z velkoskladu, o inych modeloch neviem ? mozete mi poradim s niecim inym este ? alebo ten displej asi 640x320 :)

eko je to s baterkami na tychto zariadeniach ?
gps ? prehravanie videa ? praca len internet ? kolko vydrzi
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ide vsetko, vydrz je tak 4hodky pri pouzivani, neviem presne ako u tohto, pocitam priemer co som vystriedal rozne modely.
doporucil by som ale nieco s gsm modulom, vyuzitelnost rapidne rastie.
rudiCZ
Light Expert
Light Expert

gsm mi netreba modul, teraz nosim uz 2 mobily a potom by som este musel aj hento stale zo sebou vlacit :P takto nebudem natom az tak zavisly ked tam ten gsm nebude
ades
Guru
Guru

Re: PDA FS Loox 560 - akoho ho vyuzit na 110 %

Príspevok od používateľa ades »

rudiCZ napísal:chcem sa spytat co vsetko sa s tym da robit...
no nic v zlom, ale ja ked si nieco kupujem, tak vacsinou si vopred zistim co s tym mozem robit :D ale nic v zlom, len srandujem. ak chces vediet nieco viac, tak skus http://smartmania.mobilmania.cz/index.p ... w&iden=150
jaj a este by som dodal ze naozaj si radsej kup nieco s gsm (budes nosit o 1 zariadenie menej :) ) a tiez sa daju najst aj lacnejsie obchody, respektive lepsie zariadenia za porovnatelnu cenu
rudiCZ
Light Expert
Light Expert

ved ja si to tiez najprv zistujem;)
este som nic nekupil
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

rudiCZ napísal:ved ja si to tiez najprv zistujem;)
este som nic nekupil
ale ked tak citam tu recenziu tak je to fakt naslapana vecicka :D akurat je hnusne draha :?
Napísať odpoveď