Je legalna znacka Thorsteinar?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bukelo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Je legalna znacka Thorsteinar?

Príspevok od používateľa bukelo »

Chcem sa opytat,
Je znacka Thorsteinar legalna? Moze sa bezproblemov nosit po vonku? Nehrozi nejaky konflikt s policiou, ked ju mam na sebe, i ked nijak inak nevzbudzujem pozornost?
Jedni hovoria tak, iny opak. Comu teda verit?
Jedna varianta: Neonacisticka znacka, skinheadska, ...
Druha varianta: Len nedorozumenie, ...inak normalna znacka ako akakolvek ina
Co si o tom myslite?
Vdaka za postrehy.
// upravene - neprepisujte mi tu clanky z novin a take daco na ten styl, prestudoval som hadam vsetky, ale nazory sa roznia.
bukelo
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Kym na tom obleceni nebudu symboly ktore by porusovali zakony tak to mozes nosit kde len chces.. A ci si to uz oblecies, s vedomim ze vascina ludi ktory tuto znacku nosia patri medzi neonacistov, je len na tebe..
bukelo
Medium Star
Medium Star

Salamunska odpoved, ale mas pravdu. A to logo co maju , je na kazdom vyrobku predsa, to nieje akesi tiez ...?
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

mozes v pohode...logo znacky thor steinar ? nie nemozu...
//len potom marne rozpravaj nejakym hochom na ulici co ta zastavia sameho ze nesi nacek :P
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

no ked je ten napis jasne vidno tak si aj ty jasny ... okolie vie ze si ma dat bacha lebo v okoli je nacek ... (no Offence)
Zakazane to asi nieje ... ak tam nemas 88 alebo 18 ... resp. ina zakazana znacka
bukelo
Medium Star
Medium Star

Shark NX napísal:no ked je ten napis jasne vidno tak si aj ty jasny ... okolie vie ze si ma dat bacha lebo v okoli je nacek ... (no Offence)
Zakazane to asi nieje ... ak tam nemas 88 alebo 18 ... resp. ina zakazana znacka
Sobik, maly napis Thor steinar, a znak TS kriz a dve bodky v erbe. to nieje zakazane vsak?
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

ee nieje je to len znak znacky...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Viac o zakázaných znakoch sem:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=41 ... ight=znaky
Thor-Steinar je normálna značka, využívaná istou skupinou ľudí, s ktorou sa okamžite v podvedomí ľudí spája...Ale ilegálna nie je.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak tak je to len znacka nic viac ... ale keby ta v meste stetla Antifa tak neviem ci by to dobre dopadlo ...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Shark NX napísal:Tak tak je to len znacka nic viac ... ale keby ta v meste stetla Antifa tak neviem ci by to dobre dopadlo ...
asi tak ,ale uz z moralnych dovodov by som si take nieco na seba nedal
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

je to legal... ak ti nevadi ze kupou tohto produktu podporis jeho majitelov-nackov
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Myslim ze ku konfliktu sa nemusis dostat len s antifacmi ale aj so samotnymi nackami...ti ked si zmyslia ze sa im nepacis a usudia ze nie si nacek tak ta zmlatia jak zito a potom urcite pouvazujes o tom ci si to este dakedy obleces :) ale samozrejme je to len na tebe
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

niekde som počul, že je to jediná značka nevyrobená v ázii, a vraj je to preto také drahé - je to pravda?
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

bukelo napísal:Sobik, maly napis Thor steinar, a znak TS kriz a dve bodky v erbe. to nieje zakazane vsak?
Nie ujo policajt zbada Sobika na tricku tak ta okamzite posulozi do zadku a zavrie ta do basy az zhnijes! :mafia: ved dnes je to uz skoro mainstreamova znacka :D a ta kampan "Stop thor steinar" k jej predajnosti len dopomohla :)
bukelo
Medium Star
Medium Star

Kosh napísal:niekde som počul, že je to jediná značka nevyrobená v ázii, a vraj je to preto také drahé - je to pravda?
Vyraba sa v Turecku, len tak pre info (Nemci to tam davaju vyrabat, aby z toho mohli viac vytazit chechtakov). Turecko je tusim stale v Europe.
bukelo
Medium Star
Medium Star

Drago napísal:Myslim ze ku konfliktu sa nemusis dostat len s antifacmi ale aj so samotnymi nackami...ti ked si zmyslia ze sa im nepacis a usudia ze nie si nacek tak ta zmlatia jak zito a potom urcite pouvazujes o tom ci si to este dakedy obleces :) ale samozrejme je to len na tebe
Tak isto ta mozu nackovia zmlatit ze nosis sustaky s Mileticky nie? Ze si iny, ze sa na nich pozeras, ze sa smejes (i ked nie na nich)...
Pravdepodobnost ako ze ta na ulici zrazi auto, (tiez si ddavas na prechode pozor, to je o tom istom)
//IMHO nepochopim ze preco je to tak ze antifa bojuje (resp.snazi sa konat), proti nackom. Fasizmus a nacismus su predsa dve rozdielne veci, ale to sme uz v inej teme. bukelo
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

bukelo - noo, turecko ma v europe tusim iba edirne a carihrad, malý kúsok, ktorý dobili a potom si ho nechali
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

no je to volne v predaji takze ilegalne to nieje :wink:
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

raz som cital clanok v plus7 dni...rozoberali tam podobnu temu...a vskratke tam bolo napisane to ze tuto znacku chcu stiahnut z sk trhu lebo za jej distribuciou resp. predajom stoja neonacisticke skupiny.....aj to ze nazov vznikol od nejakeho "esesackeho typka"(uz nepamätam ten spravny vyraz :-)) ktory mal priezvisko steinar.....no neviem ci tomu verit alebo je to len podivna zhoda nahod.....ale ja osobne by som si to na seba nedal lebo podobny styl oblecenia neuznavam atd.....
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm a teraz iny pohlad na vec , vsimol si dakto ze dost vela polisov maju sklony v civile sa hlasit k nackom a pod :-D teda nefim ako inde ale v Petrzalke de zijem hej sak uz bolo okolo toho velke halo ze takych flojdov by mali prepustat ale to by asi pol zboru islo prec :-D

btw ci sa dostanes do konfliktu nemyslim ja mam vzzadu dlhe vlasy daco ako nosi antifa a este nikto s tym nemal problem daka bohu lebo ja to tam mam just for fun a trocha pre image pri frisbee
Napísať odpoveď