sluchatka nokia

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

sluchatka nokia

Príspevok od používateľa Tomasko »

ako spravit takutro pripojku na normalne sluchatka napr. z mp3
z tych klasickych od nokie=>
http://i11.tinypic.com/4d1wbnr.jpg
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ja by som povedal ze v celku jednoducho,.. proste otvoris tu "skrinku" kde je mikrofon a tam proste odpajkujes stare kable, a napajkujes spravne tieneny audio dvojzilak, a na jeho druhu stranu proste das 35mm jack,...
nic zlozite,...
horsie ale moze byt to pajkovanie, pretoze rozmery v akych sa tie kabliky pohybuju,.. fuha,... no, to chce preciznost a trpezlivost,..
edit:
takze som to prave rozobral (uz su aj funkcne spat zlozene :D ) a som to kukal, je to presne tak ako som si myslel,.. normalne plosak a vedla seba 4 spoje,.. u kazdeho je jeho oznacenie, teda je na plosaku napisane (R+,R-,L+,L-) takze nie je problem so spravnym zapojenim,... kupis normalne nejaky tenky tieneny dvojzilak na audio, do L- a R- napajkujes tienenie a pak signal das na R+ a L+... no a uz len zapojis JACK na druhej strane "dratu" podla http://www.hardwarebook.info/3.5_mm_Stereo_Tele ...

rozmyslam ze si to spravim aj ja,...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:ja by som povedal ze v celku jednoducho,.. proste otvoris tu "skrinku" kde je mikrofon a tam proste odpajkujes stare kable, a napajkujes spravne tieneny audio dvojzilak, a na jeho druhu stranu proste das 35mm jack,...
nic zlozite,...
horsie ale moze byt to pajkovanie, pretoze rozmery v akych sa tie kabliky pohybuju,.. fuha,... no, to chce preciznost a trpezlivost,..
edit:
takze som to prave rozobral (uz su aj funkcne spat zlozene :D ) a som to kukal, je to presne tak ako som si myslel,.. normalne plosak a vedla seba 4 spoje,.. u kazdeho je jeho oznacenie, teda je na plosaku napisane (R+,R-,L+,L-) takze nie je problem so spravnym zapojenim,... kupis normalne nejaky tenky tieneny dvojzilak na audio, do L- a R- napajkujes tienenie a pak signal das na R+ a L+... no a uz len zapojis JACK na druhej strane "dratu" podla http://www.hardwarebook.info/3.5_mm_Stereo_Tele ...

rozmyslam ze si to spravim aj ja,...
mno lebo ked si chces take kupit tak 750SK :lol: a nepojde ti radio.... a takto ti pojde
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tomasd napísal:mno lebo ked si chces take kupit tak 750SK :lol: a nepojde ti radio.... a takto ti pojde
jj, toto vyjde maximalne na 50sk,.. a aj to preto lebo henten audio-dvojzilak nepredavaju pod 1 meter :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:jj, toto vyjde maximalne na 50sk,.. a aj to preto lebo henten audio-dvojzilak nepredavaju pod 1 meter :D
este si to nespravil?:)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tomasd napísal:este si to nespravil?:)
ne :D
rozmyslam totiz ze ked tam hodim henten jack, tak v podstate nebudem mat tu snurku okolo krku co je ku originalnym sluchatkam a sa bojim ze mi bude vaha toho mikrofonu + dalsieho kablu+jacku tahat spunty z usi,.. ze to proste bude nepohodlne moc "tazke"...
a navyse mne vcelku vyhovuju tie originalne sluchatka,. ked si dobre nastavis ekvalizer a das si na ne tie vatove haluze tak sa to da,...
Napísať odpoveď