JJ ak to bude dobre foto tak vam ho poslem alebo popride ho sem dam .snipah napísal:obavam sa ze jedine co by si obdivoval by bola krasa gitary, ale podla mna treba si pockat on urcite nejaku tu fotecku zozenie
Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
ahojte , som tu opet
, dnes som siel s kamaratom na faru ze ideme hrat futbal ,a prisli sme tam a ONA tam bola aj s kamaratkou . Jak som prisiel tak som pozdravil cavte , aj oni mna , ale potom mala uz len cely cas hlavu sklopenu do zeme alebo sa na nieco kukal ( minimalne 90 stupnov co bolo odomna )
Ta jej kamoska normalne komunikovala a tak chvilu tam sedeli bavili sa , daco si posielali na mobile a tak . No a potom odisli tak ja ze ahojte a cvhilu nic a potom ONA ze adios . Ja natoho kamarat ze : vidis nerozprava sa s o mnou . On isiel za nou a spytal sa jej ze preco sa so mnou nerozprava a ona ze : kvoli tej vcerajsej sms . Ked mi to povedal skoro ma vykotilo pretoze ja som jej vobec nic ale vobec nic nepisal , ja som ju ale tyzden ani nevidel
. Co myslite preco sa takto spravala ? Ako dalej ? Je nacase povedat definitivne
? (to je to najmenej co chcem ) . Citim sa uplne na
, prosim pomozte
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ETieNne:Radilo mu to už veľa ľudí v tejto téme aj súkromne. Sám si to musí uvedomiť. Tým že mu to sem budeme písať aby sa na ňu vysral mu nepomôžeme. Podľa mňa si to aj sám uvedomuje a už nechce na ňu myslieť, no nejde mu to. Ak mu teraz niekto povie aby na ňu zabudol, hneď sa oborí s tým, že po nej ešte pekne dlho pôjde. Treba mu skôr radiť ako zabudúť, aj keď pochybujem že si tie rady vezme k srdcu

hold si ťažko pobláznený. Neboj nie je to trvaléBabySHAQ napísal:Ja som chcel , cely cas co som ju nevidel som si tlkol do hlavy , ze vsak ona neni vobec taka pekna ale dnes jak som zazrel na tej fare , no proste hardcore. ONA JE DOKONALA
Jin, viem máš pravdu, aj keď, keď sme mu radili pri tom ako ju má zbaliť, tak si naše rady bral k srdcu, teraz už menej, ale to je prirodzené, je stále poblúznený a nevie si pomôcť...
k tomu zabudnutiu.. by som napísal, venuj sa svojim koníčkom, choď von, užívaj si... nemysli na ňu, nestretávaj sa s ňou, zmeň kostol
ale pozrel si sa už aj do jej vnútra?? a poriadne?? spoznal si ju??
si zaľúbený, či pobláznený?? Nemáš ju zidealizovanú?
k tomu zabudnutiu.. by som napísal, venuj sa svojim koníčkom, choď von, užívaj si... nemysli na ňu, nestretávaj sa s ňou, zmeň kostol
hej, pozrel si sa na ňu a čo? videl si jej až do duše??? Veď ju skoro ani nepoznáš... no ták, páči sa Ti preto, že je to pekná baba...BabySHAQ napísal:Ja som chcel , cely cas co som ju nevidel som si tlkol do hlavy , ze vsak ona neni vobec taka pekna ale dnes jak som zazrel na tej fare , no proste hardcore. ONA JE DOKONALA
Asi hej , tak ale ako si pomozem ?ETieNne napísal:Jin, viem máš pravdu, aj keď, keď sme mu radili pri tom ako ju má zbaliť, tak si naše rady bral k srdcu, teraz už menej, ale to je prirodzené, je stále poblúznený a nevie si pomôcť...
k tomu zabudnutiu.. by som napísal, venuj sa svojim koníčkom, choď von, užívaj si... nemysli na ňu, nestretávaj sa s ňou, zmeň kostol![]()
hej, pozrel si sa na ňu a čo? videl si jej až do duše??? Veď ju skoro ani nepoznáš... no ták, páči sa Ti preto, že je to pekná baba...
-
jin
VIP
To ju má už dávno. Teraz je to ešte horšie. Má ju piedestalizovanú!!!ETieNne napísal:...Nemáš ju zidealizovanú?...
Piedestalizácia je postavenie dievčaťa na piedestál. Znamená to, že stratíte záujem o všetky iné ženy vo svojom okolí, budete ich ignorovať a vyhýbať sa im, pretože žiadna z nich, logicky, nemá na tú, ktorá pevne stojí na piedestáli.
ETieNne ti to už napísal v predchádzajúcom poste. Proste si nájdi také činnosti, ktoré ťa natoľko vyťažia či naplnia, že na ňu nebudeš mať šancu myslieť a časom zabudnešBabySHAQ napísal:Asi hej , tak ale ako si pomozem ?
mne pomohlo, keď som ju istý čas nevidel... venoval som sa iba sebe.. postupne to prešlo, potom skončili letné prázdniny a musel som obstáť v skúške, najprv to bolo v pohode, no potom boli nejaké ozveny, ale pomohlo mi to, že som si priznal, že všetci mali pravdu, že som ju mal zidealizovanú, potom som si uvedomil, že medzi nami by to nikdy nefungovalo, a že to nie je žena akú hľadám, iba som si myslel, že je, veľmi som chcel aby bola, ale nebolo to tak...BabySHAQ napísal:Asi hej , tak ale ako si pomozem ?
bol som mladý a veľmi ľahko som sa do nej zaľúbil
ale dnes som veľmi šťastný, že ma to prešlo
//súhlasím s jinom
ETieNne
Mas pravdu ze ju nepoznam , ja si to priznavam . Ale vies ked ja uz som aj chut do tych zalub stratil ( do basketu - dovtedy by som bol schopny aj o 03.00 rano vstat a ist drtit ) A kostol zmenit nechcem , neviem ako by som to vsetkym vysvetlil.
Inak blizi sa valentin , nemyslis zeby som jej mal nieco kupit a napisat nieco v zmysle ze je to z kamratstva
A ak pojde na tu lyzovacku mam ist aj ja ?
Skus dat odpoved prosim
Mas pravdu ze ju nepoznam , ja si to priznavam . Ale vies ked ja uz som aj chut do tych zalub stratil ( do basketu - dovtedy by som bol schopny aj o 03.00 rano vstat a ist drtit ) A kostol zmenit nechcem , neviem ako by som to vsetkym vysvetlil.
Inak blizi sa valentin , nemyslis zeby som jej mal nieco kupit a napisat nieco v zmysle ze je to z kamratstva
A ak pojde na tu lyzovacku mam ist aj ja ?
Skus dat odpoved prosim
Asi nečítaš, čo Ti radíme, radíme Ti, ako zabudnúť, skús nájsť chuť znovu na to, čo Ťa baví, uvedom si, že toto sú len Tvoje prvé skúsenosti, a nemáš sa ani prečo trápiť, sám si priznal, že ju ani nepoznáš. Ešte toho zažiješ veľa neboj, aj príležitostí bude veľa.
OMG, a hlavne jej nič nekupuj na valentína, a už vôbec nie z kamarátstva. A naozaj si myslíš, že máš u nej šancu, takto sa od nej budeš čím ďalej tým viac vzďalovať. Aj na mňa boli baby nasraté na základnej, keď som im dal najavo svoje city, ale prešlo ich to, keď videli, že to prešlo mňa a sme kamoši dodnes...
Ani na tú lyžovačku by som nešiel. Alebo máš dôvod tam ísť?
A prečítaj si eritrocitovu tému poučné príbehy zo života
//vstaň o 3-tej ráno, a choď si zadrtiť, nemysli na nič, daj zo seba všetko vonku, uvidíš ako Ti bude fasa
OMG, a hlavne jej nič nekupuj na valentína, a už vôbec nie z kamarátstva. A naozaj si myslíš, že máš u nej šancu, takto sa od nej budeš čím ďalej tým viac vzďalovať. Aj na mňa boli baby nasraté na základnej, keď som im dal najavo svoje city, ale prešlo ich to, keď videli, že to prešlo mňa a sme kamoši dodnes...
Ani na tú lyžovačku by som nešiel. Alebo máš dôvod tam ísť?
A prečítaj si eritrocitovu tému poučné príbehy zo života
//vstaň o 3-tej ráno, a choď si zadrtiť, nemysli na nič, daj zo seba všetko vonku, uvidíš ako Ti bude fasa
-
jin
VIP
BabySHAQ: Nič jej nedávaj!! A hlavne nie z kamarátstva! Mohla by to brať, ako keby to bolo jednostranné kamarátstvo. Že Ty si kamarát s ňou.
Najlepšie urobíš ak jej nič nedáš a ani ju nekontaktuješ. Mohla by to už brať ako fakt doternosť.
Čo sleduješ tou lyžovačkou?? Iba ju, alebo aj niečo iné? Lebo ak iba ju, tak to nemá zmysel, iba sa ešte budeš viac trápiť a zabudnutie sa znova oddiali.
Ber to aj tak, že pokiaľ, tam budeš s partiou, tak budeš neustále strnulý - v snahe zapôsobiť na ňu / upútať jej pozornosť

Najlepšie urobíš ak jej nič nedáš a ani ju nekontaktuješ. Mohla by to už brať ako fakt doternosť.
Čo sleduješ tou lyžovačkou?? Iba ju, alebo aj niečo iné? Lebo ak iba ju, tak to nemá zmysel, iba sa ešte budeš viac trápiť a zabudnutie sa znova oddiali.
Ber to aj tak, že pokiaľ, tam budeš s partiou, tak budeš neustále strnulý - v snahe zapôsobiť na ňu / upútať jej pozornosť
-
jin
VIP
To je síce pekné, že si povieš, že už Ti ide iba o kamarátstvo, no aj keď si to možno neuvedomuješ, tak stále je tam podvedomý zámer alá : "predsalen by z toho ešte dačo mohlo byť"...Na tú lyžovačku - ak ťa tam ťahá iba ona - nechoď! Nemáš jej čo dokazovaťBabySHAQ napísal:Diki ETieNne a aj Jin . Viete mne uz naozaj ide iba o kamaratstvo. A natu lyzovakcu pojdem , nech vidi o co prisla
cawko tak podla mna na tú lyzovacku chod sak ty zistís sám ako to dopadne .Aj ja som mal prvú babu na lyziarskom
Ale nezabudni ze sa musís správat sám sebov ty musís zaposobit na nu nezabúdaj!!!Ale zas nie ze si ju ani nevsimnes ale to asi u teba nehrozí
sna s sa byt co najblizsie u nej ale aby to ona nepocitovala a nestresovala sa nejak.A nezabúdaj toto je tvoja posledná sanca ak sa ti to tam nepodarí ta poslúchni co ti radia tu a snaz sa zabudnút