Pomoc s torrentmi
-
Jimbo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Pomoc s torrentmi
mam taku otazku:
co sposobuje, ze ked som nemal router torrenty mi sli vyborne (okolo 100 kbps pri cca 40 peeroch) a teraz ked mam router mi to ide okolo 10 kbps pri cca 40 peeroch...pouzivam stale ten isty program - BitTorrent, a porty mam povolene (tie co su nutne, podla portforward.com)
mam ich povolit viac?
bude to firewallom v routeri?
a da sa to nejako zrychlit?
EDIT: skusal som aj ine programy, napr. BitLord ale rychlost bola stale taka ista
co sposobuje, ze ked som nemal router torrenty mi sli vyborne (okolo 100 kbps pri cca 40 peeroch) a teraz ked mam router mi to ide okolo 10 kbps pri cca 40 peeroch...pouzivam stale ten isty program - BitTorrent, a porty mam povolene (tie co su nutne, podla portforward.com)
mam ich povolit viac?
bude to firewallom v routeri?
a da sa to nejako zrychlit?
EDIT: skusal som aj ine programy, napr. BitLord ale rychlost bola stale taka ista
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Port, ktory otvoris je len pre upload, nie je download. Port si urcuje uploader, takze ked si ja urcim port 55555 a spravim si tam forwarding (NAT), tak ty si mozes forwardnut port 12345, avsak ten port bude sluzit len na upload od teba. V prvom rade by som ti doporucil zmenu klienta, ci uz uTorrent, BitComet alebo Azureus, skus pouzit 35-50 pripojeni pre download a 5-10 pre upload, myslim, ze zmena klienta a vyhranie sa s poctom peerom by malo pomoct.
Dôležité: Máš verejnú IP?Element napísal:noo akoze torrenty na trackery som neuploadoval ale ked seedujem mi to ide horne pomaly up...
Ak nemáš, tak sa na teba musia leecheri pripájať (ale iba tý, čo majú verejnú IP), ak máš, môžeš sa na nich pripojiť aj ty (aj na tých s verejnou IP, aj na tých bez verejnej IP).