Platena aktualiyacia szs Nod 32
-
Death 69
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Platena aktualiyacia szs Nod 32
hojte vsicni je platena aktualiyacia na antivir sys Nod 32 ked ju stahujem z netu od domovskej stranky???? Pls no closed
-
Romanko
Guru wannabe
no mas 3moznosti..
stiahnut nod32 z domovskej stranky a pouzivat po dobu 30dni..len neviem ci tam su pravidelne aktualizacie po dobu 30 alebo len jedna
mozes stiahnut nod32 z domovskej stranky..a zakupit licenciu a pouzivat cely rok..
este mozes pouzivat warez a stiahnut nod32 z nejake warez fora..Zadarmo vsetko
stiahnut nod32 z domovskej stranky a pouzivat po dobu 30dni..len neviem ci tam su pravidelne aktualizacie po dobu 30 alebo len jedna
mozes stiahnut nod32 z domovskej stranky..a zakupit licenciu a pouzivat cely rok..
este mozes pouzivat warez a stiahnut nod32 z nejake warez fora..Zadarmo vsetko
igynko napísal:Na strankach Esetu je testovacia verzia NOD32 aktualizovana raz za nejaky cas (myslim, ze to je tak okolo 20 dni)... Ta Ti vydrzi 30 dni pocas ktorych sa bude aj automaticky aktualizovat. Potom mozes NOD32 odinstalovat, znova nainstalovat a znova pouzivat 30 dni.
-
igynko
Medium Expert
On sa bavil o tom, ako casto je aktualizovany instalacny balik, ktory je volne stiahnutelny z eset webuk6 napísal:jaky zader
napriklad VOLNY aktualizacny server pre NOD "http://u5.eset.com/nod_eval/" je aktualizovany niekolko krat denne... vlastne vsetky co viem su aktualizovane denne, aj viackrat... a to plati aj pre EVAL verzie, cize kvazi shareware. Staci si stiahnut EVALUATE verziu, nainstalovat a pred restartom po instalacii aplikovat tzv. crackfix, ktory hodnotu v registroch oznacujucu pocet dni do vyprsania licencie zmeni z "30" na "16xxxxxx" dni... resnes pc, das eval mirror automatiku, a mas plnohodnotny nod od nevidim do nevidim.
Kód: Vybrať všetko
http://www.eset.sk/download/testovaciaSamozrejme, ze update servery su aktualizovane aj 2x denne, ved je to presda antivir
A je jasne, ze ma aj tuto moznost, ale ja som sa bavil tej o "legalnej"...
-
Death 69
Medium Expert
Myslim ze ste ma nepochopili
Ja mam verziu nodu zo skoli je to plnohodnotna verzia ja som myslel ci sa plati za stiahnutie aktualizacie antivir databazi teda aktualizaciu antivir databazi bo mam zastaranu databazu. lebo som pocul ze sa za to plati ak sa antivir databaza stahuje z dom stranky esetu lebo doteraz mi ju daval ucitel informatiky.