Je to u Teenagera normalne???
Je to u Teenagera normalne???
Kedze sa hanbim ze som nieco taketo zalozil tak otazka sa meni...
vidite alebo videli ste v puberte v zene len 3 diery?
je tu niekto taky kto z toho nevyrastol alebo niekto taky kto tym vobec nepresiel?
vidite alebo videli ste v puberte v zene len 3 diery?
je tu niekto taky kto z toho nevyrastol alebo niekto taky kto tym vobec nepresiel?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, ono je to podla mna dost individualne, napr. ja som taketo obdobie ani nemal, mozno preto, ze som vzdy mal vela kamaratok, a tie by som nemal kebyze zmyslam ako sexuchtivy pubertialny parchant
.
Kazdopadne, ja v omojom okoli takychto prejavov prilis nemam a podla mna to nie je vobec bezne. Takych ludi ked poznam tak su v dost vyraznej mensine oproti ostatnym.
Kazdopadne, ja v omojom okoli takychto prejavov prilis nemam a podla mna to nie je vobec bezne. Takych ludi ked poznam tak su v dost vyraznej mensine oproti ostatnym.
Je to normálne a časom to prejde. (Aj keď nie celkom 
Na túto vec sedí jeden vtip:
4 býky - syn, otec, dedo a pradedo sa pasú na lúke a na druhom kopci zbadajú kravy.
Syn hovorí: Rýchlo za nimi utekajme a poje**** ich.
Otec hovorí: No, pomaly za nimi pôjdeme a poje**** ich.
Dedo: Kam by sme chodili, keď kravy niečo chcú, nech prídu sem.
Pradedo: Buďte ticho!!! Lebo nás začujú a naozaj sem prídu!
Na túto vec sedí jeden vtip:
4 býky - syn, otec, dedo a pradedo sa pasú na lúke a na druhom kopci zbadajú kravy.
Syn hovorí: Rýchlo za nimi utekajme a poje**** ich.
Otec hovorí: No, pomaly za nimi pôjdeme a poje**** ich.
Dedo: Kam by sme chodili, keď kravy niečo chcú, nech prídu sem.
Pradedo: Buďte ticho!!! Lebo nás začujú a naozaj sem prídu!
-
hornblower
Light Professional
aj ja som to mal, uz to pomaly doznieva, no ked okolo mna prejde nejake pekne dievca tiez si take nieco prinajmensom pomyslim, no o osobke o ktoru mam vaznejsi zaujem, alebo snou chodim a mam ju rad take nieco nikdy nepoviem ani v spolocnosti najlepsieho kamarata, kedze si ju vazim a nechcem sa jej nijak dotknut takymito povrchnymi recami(aj ked to nepocuje)
bud rád že tie vety nevravia o tebe nejaký teploši si to predstav že by na teba niketo zo školy povedal nejaký teploš že aha aký fajn chlapček natrhol by som mu r.. takže radšej počúvaj toto ako iné veci
by som asi zabil toho čo by mi toto povedal a ked ide o ženské čo si myslia o nás chalanoch ?? neviem ako je to teraz na zš ale musí to byť úplne inak ako to bolo pred 5-6 rokmi a v triede s babami to musí veru dobré ale ved základná škola a stredná je o tom a zasa ked to povedia a počujú to tak čo si o ňom pomyslia- citujem čo si myslí baba na vetu ked o nej povie niečo také- 1. to je ale kretén,2 hm že by som až tak dobre vyzerala,3 tý chalani sú ale sprostí,4. chudák chlapec asi nikdy neviedel peknú babu.-- to je len málo čo si myslia.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Shark NX
Addict
Re: Je to u Teenagera normalne???
Jj presiel ... aj ja som bol taky od 8. Rocniku na zakladke asi po 2. na strednej ... to prejde ak mas v hlave vsetko v poriadku ... respektive v babe nebudes vidiet len 3 Diery ... a uvdomis si ze baba neni len na poje....dawo napísal: "Ta ma kozy, ty kokos to je rit ... fuuu tak tuto by som jebaaaaaal!"
Presiel tym kazdy? Zbavim sa toho niekedy a zacnem byt normalny????
Ale je to poklad ktory si treba vazit, respektovat (ale odtial potial-ne ze ti bude skakat po hlave ako Mad Day-ovi) ze to je nezne stvorenie z ktorym sa zaobchadza jemne a nie pouzije a zahodi ako handru ... lebo aj zena ma city ...
Je pravda ze ked idem po ulici a stretnem nejaku faaaakt peknu babu tak si poviem ze do je kus ... z tou by som chcel zazit noc ... ale racej si to nechaj v hlave ... lebo akonahle take nieco povies v spolocnosti tak si boh vie co o tebe pomyslia
-
uNreal_saTch^
Professional