prechadzam si tak csfd.cz a toto ma brutalne prekvapilo http://www.csfd.cz/herec/6211-hitler-adolf/
podla csfd hral adolf v mechanickom pomaranci,v equilibriu a vo viacerych filmoch.
co si o tom myslite?je to nejaky joke,alebo sprisahanie alebo ...?
No videl som naprikload aj ten film equilibrium....ale adolf hitler tam urcite nehral....bol tam stvarneny iba v podobe zaznamov vojny...
Si asi nepochopil ze na tej stranke asi to beru tak ze kde boli pouzite jeho zabery boze....
Martin44 napísal:No videl som naprikload aj ten film equilibrium....ale adolf hitler tam urcite nehral....bol tam stvarneny iba v podobe zaznamov vojny...
Si asi nepochopil ze na tej stranke asi to beru tak ze kde boli pouzite jeho zabery boze....
aj ja som ten film videl troska davnejsie.mi pride divne davat do hlavneho obsadenia ked sa iba na 30 sekund objavi v podobe nejakeho zaznamu ci co..to nech tam aj daju vsekych ludi so sa mihli v tom filme
urcite hral v tych, ktore boli nakrutene pred WWII. napr. ten z linku co sem dal zelovoc. filmy v ktorych A.H. ucinkoval rezirovala v prevaznej vacsine Leni Riefenstahl. jednalo sa ale vylucne o dok. filmy.
tak nejako.Riefenstahlova propaganda (z poverenia Goebbelsa) robila dokumenty ako Vecny Zid a ked tam raz Hitler hral tak tam hral.aj ked v podstate ani nehral,len tam stal a rozpraval dajme tomu v podstate bol hlavna postava filmu tym padom patri do obsadenia.
tento nie, ale z tych kratkometraznych som uz zopar videl, respektive ukazky z nich. pravdu povediac, su vsetky na jedno kopyto. pri citani obsahu filmu Der Ewige Jude si to vsetko viem zivo predstaviť.
krija napísal:tento nie, ale z tych kratkometraznych som uz zopar videl, respektive ukazky z nich. pravdu povediac, su vsetky na jedno kopyto. pri citani obsahu filmu Der Ewige Jude si to vsetko viem zivo predstaviť.
na nsec-88.org si daj hore na liste ze rúzne a tam si najdes aj audio ako aj video... mas moznost si tam stahnut ewige jude