Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
zdenko.xxxx
Light Star
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Viete prečo keď si chcem zahrať po sieti Counter Strike 1.6 vypisuje Invalid CD Key Ako by sa to dalo odstrániť aby to fachalo Je na to nejaký soft Pls. Help me

-
ledenaster
Medium Professional
PLS PLS PLS
Uz ma prestalo bavit hrat na nonsteam servroch - sami cheateri
Ale kedze CS je NAJ hra na svete ani cheatri ma neodradia od hrania, a preto chcem prejst na STEAM - menej cheatrov.
Nemam s tym ziadne skusenosti a preto budem rad ked mi poradite ake veci a programy budem potrebovat.
+ by som chcel nejaky soft ktory by bud nasiel cheatrov, alebo ich cheaty proti mne eliminoval...
DAKUJEM...
Ale kedze CS je NAJ hra na svete ani cheatri ma neodradia od hrania, a preto chcem prejst na STEAM - menej cheatrov.
Nemam s tym ziadne skusenosti a preto budem rad ked mi poradite ake veci a programy budem potrebovat.
+ by som chcel nejaky soft ktory by bud nasiel cheatrov, alebo ich cheaty proti mne eliminoval...
DAKUJEM...
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chod do obchodu a kup si Half Life 1 nie 2 ako ja a potom som to olutoval lebo cez neho nejde hrat 1.6. Stiahni si Steam, zaregistruj sa, aktivuj cd-key, stiahne sa ti update a hras... Pri kupovani hl si daj pozor aby bola krabica v igelitovom obale, nie ako sa mne stalo ze som si v brlohu kupil hl2, dojdem domov snazim sa registrovat a "cistou nahodou" bol cd-key pouzivany, njn na druhy den si uzili svojeledenaster napísal:PLS PLS PLS
DAKUJEM...
No ak ma v tvojom blizkom okoli niekto kreditnu kartu VISA alebo EuroCard (pozor nie platobnu), vyjde ta lacnejsie ked si stiahnes steam zo stranky http://www.steampowered.com a v nom si tu hru prostrednictvom kreditky zakupis. Vychadza to na nejakych 9.90$ + 2$ tax .. takze za 12$ co je priblizne 360 sk mas CS1.6 ktoru si potom cez steam stiahnes 
ale uznavam ze je jednoduchsi sposob kupit v obchode, kreditnu kartu tiez nema kazdy a tiez jej udaje nezveri kazdemu
ale uznavam ze je jednoduchsi sposob kupit v obchode, kreditnu kartu tiez nema kazdy a tiez jej udaje nezveri kazdemu
-
ledenaster
Medium Professional
steam aj je zadarmo
je to len distribucny a autentifikacny kanal
.. len aplikacie ktore v nom mas, musis mat zakupene. V samotnom steame po jeho stiahnuti a nainstalovani nemas okrem moznosti stiahnut nejake trailery pripadne dema absolutne nic. Na to aby si si spristupnil tie aplikacie, mas dve moznosti - zakupit si hru v obchode a originalne a zaroven jedinecne seriove cislo zadat pre steam, nech si danu aplikaciu v steame spristupnis - v tom momente sa uz seriove cislo stava pre dalsich nepouzitelne, kedze aktivovane moze byt len raz. Alebo si aplikaciu zakupis priamo cez steam prostrednictvom kreditnej karty.
Myslim ze Steam je zatial najpodarenejsia forma ochrany proti piratstvu, kedy jedine obmedzenie pre uzivatelov je pripojenie k netu. Ale predpokladam ze ten co xce mat steam legalne tak chce legalne aj hravat multiplayer, a to je mozne len s originalnymi hrami - tak ten s netom problem nema
neviem ci su to tak strasne peniaze za hru ktorej venujes tolko casu
nebud sebec. Ja by som tiez xcel BMW, ale nemam na to.. a zadarmo sa k nemu tiez nedostanem.. ber to tak 
.. inac sa zmier ze budes hrat len na nonsteame s cheatermi
.. len aplikacie ktore v nom mas, musis mat zakupene. V samotnom steame po jeho stiahnuti a nainstalovani nemas okrem moznosti stiahnut nejake trailery pripadne dema absolutne nic. Na to aby si si spristupnil tie aplikacie, mas dve moznosti - zakupit si hru v obchode a originalne a zaroven jedinecne seriove cislo zadat pre steam, nech si danu aplikaciu v steame spristupnis - v tom momente sa uz seriove cislo stava pre dalsich nepouzitelne, kedze aktivovane moze byt len raz. Alebo si aplikaciu zakupis priamo cez steam prostrednictvom kreditnej karty.
Myslim ze Steam je zatial najpodarenejsia forma ochrany proti piratstvu, kedy jedine obmedzenie pre uzivatelov je pripojenie k netu. Ale predpokladam ze ten co xce mat steam legalne tak chce legalne aj hravat multiplayer, a to je mozne len s originalnymi hrami - tak ten s netom problem nema
neviem ci su to tak strasne peniaze za hru ktorej venujes tolko casu
.. inac sa zmier ze budes hrat len na nonsteame s cheatermi
-
ledenaster
Medium Professional
-
blitzkrieg
Professional
pff ....tak asi takto .... po 1. non steam servery nikdy nemaju VAC & VAC2 ochranu a nikdy ich asi nebudu matledenaster napísal:HLADAM CS 1.6 non-steam Public server s VAC 2 secured
PLS
po 2. STEAM zadarmo ??? ak ho ukradnes alebo ti ho da kamarat ...
po 3. asi si este nepochopil ze kazdy druhy prispevok je skoro od veci
-
ledenaster
Medium Professional
Ja som nasiel jeden PUB nonsteam ale iba s VAC a tak som myslel ze aj s VAC 2 niekto ma je to taky problem to tam dat ?compleX napísal:pff ....tak asi takto .... po 1. non steam servery nikdy nemaju VAC & VAC2 ochranu a nikdy ich asi nebudu mat
po 2. STEAM zadarmo ??? ak ho ukradnes alebo ti ho da kamarat ...
po 3. asi si este nepochopil ze kazdy druhy prispevok je skoro od veci*PEACE*
-
aruN
Professional
sry za OT,ale dovolte sa mi zasmiatledenaster napísal:PLS PLS PLS
DAKUJEM...
-
Šu-Do
Redeemer
takze.. k tomu prvemu... kup si original a budes mat steam..ledenaster napísal:PLS PLS PLS
DAKUJEM...
k tomu druhemu.. LOL .. nic take neni
prosim vas mam taky maly...no nie maly ale velky problem....chcem si zahrat normal s botmi cez New Game a v poho sa mi nacitava Starting local game server ci take daco a zrazu vybehne takato tabulka a neviem si s tym rady...BTW....nonsteam na tom nemam
EDIT//skusil som to spustit z toho CD co mi dala kamos ze si to mam len skopcit a ani cezto to nejde...BTW.....hraval som to uz aj predtym presne z tohto CD skopirovane a teraz som sa to rozhodol si zahrat a asi po 2 mesiacoch to nejde
PLS HELP
EDIT//skusil som to spustit z toho CD co mi dala kamos ze si to mam len skopcit a ani cezto to nejde...BTW.....hraval som to uz aj predtym presne z tohto CD skopirovane a teraz som sa to rozhodol si zahrat a asi po 2 mesiacoch to nejde
- Prílohy
-
- cs.JPG (75.67 KiB) 21677 zobrazení
-
*****HERO*****
Guru wannabe
heh.. nie zeby to bol nejaky vazny problem, ale prave kvoli nemu uz si nepustam CS .. rad by som totiz hral na nativnom rozliseni monitora, tj 1680*1050, ale ma to jeden hacik - crosshair je neprimerane zvacseny, a to pouzivam SMALL ... pozna niekto na toto riesenie? ak uz uprava v konzole, tak nech to nie je brane ako cheating 
.. za tipy a triky vopred dik
.. za tipy a triky vopred dik