techno trance dance house a podobne slyli su my velmi blizke rad ich pocuvam aj rad na ne chodim.a oblecenie prisposobujem niake tie sveciace naramky nahrdelniky trochu viac vyzivave oblecienie semtam biele rukavicky pistalka a mozem ist
Pedrosino napísal:techno trance dance house a podobne slyli su my velmi blizke rad ich pocuvam aj rad na ne chodim.a oblecenie prisposobujem niake tie sveciace naramky nahrdelniky trochu viac vyzivave oblecienie semtam biele rukavicky pistalka a mozem ist
no jo a este viete co je dobre?????? pokreslit sa fixkou ktora svieti len pri uv ziareni,tak to je fakt bohove.............
Zboznujem Techno! Uz skoro ine styly ani moc nemusim (napr. HIP-HOP)-to je take detske trosku....Techno znacky (napr. taky AMOK) nosim aj ja ale nejake brutal zvony masky alebo rukavicky moc nemusim..(obcas kupim nejake fosforujuce veci napr. ticky)...Ale nevadi mi ked to ma niekto na sebe hlavne ak vie dobre smazkovat!!
posledna akcia bol paul van dyk (aj ked tie techno stages sa mi tam lubili viacej! *HARDSTYLE:)* nasledujuca akcia TECHNOTERROR!!!!!!!!
ide niekto???
Väčšina MEGAHITOV čo sa týka techna a TRANCE-u je odvodená od klasickej hudby. Zoberte si len tak pre ilustráciu Tiesta a Adagio 4 Strings. Je to Samuel Barber - Agnus Dei
Techno...klasicke uz ani nepocuvam, presiel som k Schranzu, ale ked je nejaka akcia tak mi nevadi ani minimal
Co sa tyka obliekania, tak velmi nemusim ten zzenstily styl na chalanoch, to by som si na seba v zivote nedal a navyse to ani nie je dobrou vizitkou pred okolitym svetom
Ale hlavne je bavit sa bez drog! Staci par piveciek a ked je dobra hudba, tak nie je problem pretancovat noc
ja toto moc nepoznam ale niektore komercne napr. tiesto sa mi celkom paci. Bol som aj raz na Hodokvase tam hrali na jednom podiu techo trance alebo co to bolo.