Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
snipah
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa snipah »

tak tak, prava laska nehladi na peniaze, skor na lasku a obetu do vztahu vlozenu. Nie nadarmo sa hovori > milujte a mnozte sa a naplnte zem Laska je darovanie sa. Laska musi smerovat od nas k niekomu. Ak je to opacne je to egoizmus. :mafia:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

tak tak,,,treba milovat :-) bez lasky je clovek "Sám" Ak niekdo tacne milovat,,Je z neho iny clovek :wink: to poznam sam na sebe uz na nezaujima polovoca veci do dovtedy,nemam zaujem robit hovadiny,,a rozbijat sa poveceroch s kamaratmi,,,-Láska zmení človeka, od základov!! moj nazor :oops: A este ked viete ze aj človek ktoreho milujeme,,, citi to iste .. Je to krasny pocit :wink: 7th heaven , No jo laska je laska a laskou aj ostane,,,nikdy ju nikdo neopise slovami.. Ale podme k teme uz som dost odbocil,,,fakt staci chodte si niekde sadnut,,,roberte svoju polovicku dade na veceru,,alebo len tak,,do dakeho prijemneho podniku,,kde hra hudba,, a je to vyhrate! :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja si spravím valentín vtedy kedy sa mi hodí a vyhovuje to mne a nie 14.2.

Skúste si nakúpiť valentínske karty ako to robím ja a posielať ich v priebehu roka. Stačí tak 3x do roka... myslím a viem,že ak holke pošlem valentínku napr. v septembry tak ju to poteší (prijemne šokuje) oveľa viac ako keď ju pošlem 14.2... To mi verte..!
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Te-wei napísal:Ja si spravím valentín vtedy kedy sa mi hodí a vyhovuje to mne a nie 14.2.

Skúste si nakúpiť valentínske karty ako to robím ja a posielať ich v priebehu roka. Stačí tak 3x do roka... myslím a viem,že ak holke pošlem valentínku napr. v septembry tak ju to poteší (prijemne šokuje) oveľa viac ako keď ju pošlem 14.2... To mi verte..!
sakra ako je mozne ze nas toto nenapadlo,,vsetci sa tu pozerame na 14.2 sakra,,toto je normalne cool napad!!!!!!!!!
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

A to som neni žiadny romantik
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Valentín má tri strany:
Máte niekoho - SUPER!!! 8)
Nemáte nikoho - Nezájem :|
Stroskotal som - Nenávidím svoj život! :weep: :smt055 :smt017 :cry:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Te-wei napísal:Ja si spravím valentín vtedy kedy sa mi hodí a vyhovuje to mne a nie 14.2.

To je pravda,ale zase,ak nepošleš práve 14.2. tak sa bude myslieť,že si sa "vykašlal" na to.Takže aj na Valentína a potom v priebehu roka,ináč to je fakt super nápad :)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ja tej mojej kupim nejaku cokoladu a napisem par "sms" :oops: toe vse
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Moja polovicka byva v Presove :aasmile10: :smt097 A este k tomu mame v ten den planovanu pisomku z Nemciny :smt097 :smt098 :smt064 :aasmile10: Takze plan prace vidim takto : V Pondelok sa objednam ku zubarke na stredu rano. :twisted: Po zubarke letim rovno do Presova. (Ach jo, to musim este daco kupit :o )
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

valentin.. hh... dakedy som poznala tento sviatok a bol to ten najkrajsi den aky som kedy mala.. teda jeden z najkrajsich..a teraz nema pre mna tento sviatok vyznam. ked nemozem mat pri sebe druhu polovicku..ale taku ktoru nadovsetko milujem a bez nej by som len tazko prezila.. no bohuzial to CARO uz u mna nieje.. a tak ho oslavim s mojim druhym JA a to so simonkou ktora pre mna vela znamena.. obe sme OPUSTENE a takto si aspon jedna druhu viac vazime a lubim ju.. :cry:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Bullzeye napísal:... v jednoduchosti je krasa a staci ked pri tom bude laska ...
- nejake kvety (najlepsie tie co sa jej pacia)
- cokolada v tvare srdca
- romanticka vecera (najlepsie kde ste len sami dvaja)
- romanticka chvilka pre zlubene pohlady
- masaz
- dlhy sex
- !!! nezaspat a potesit priatelku niecim co by necakala - porozpravat sa, precitat jej basen, alebo nieco ine co uznate za vhodne :wink:
takze ak nemam byt ostavaju len kvety cokolada, chvilka pre pohlady... to je u nas rutina... boze mam dva dni co vymyslim. :cry:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

uprimnaDUSA napísal:takze ak nemam byt ostavaju len kvety cokolada, chvilka pre pohlady... to je u nas rutina... boze mam dva dni co vymyslim. :cry:
ja neviem, ale čo tak dobrý kvalitný sex? :)
mi-chau
Darca
Darca

Te-wei napísal:ja neviem, ale čo tak dobrý kvalitný sex? :)
znervoznuje ma ked sa na nas ludia na pesej zone tak pozeraju... namam priestory a ona nieje typ na toalety a pravdupovediac zatial sme sa len viacmenej maznali v tom vasnivejsom slovazmysle
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

uprimnaDUSA napísal:znervoznuje ma ked sa na nas ludia na pesej zone tak pozeraju... namam priestory a ona nieje typ na toalety a pravdupovediac zatial sme sa len viacmenej maznali v tom vasnivejsom slovazmysle
tak to máš o dôvod viac...
čo byt kamaráta... kup rodičom listky do kina...
mi-chau
Darca
Darca

Te-wei napísal:tak to máš o dôvod viac...
čo byt kamaráta... kup rodičom listky do kina...
vsetky moznosti priestorov som preanalyzoval a vyslo mi z toho ze som v pi*i, a musim sa zaobist bez nich...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

uprimnaDUSA napísal:vsetky moznosti priestorov som preanalyzoval a vyslo mi z toho ze som v pi*i, a musim sa zaobist bez nich...
tak to máš blbé... u mňa je sex skvelou motiváciou a vždy som sa nejak vynašiel :P

- choď na brigádu a šup do hotela.
mi-chau
Darca
Darca

Te-wei napísal: - choď na brigádu a šup do hotela.
praveze sem tam mavam segrin byt ale ta nechce na valentina vypadnut, a hotelova izba by v nej budila dojem povinneho sexu, co nechcem, ja ju poznam... musim nieco vymysliet, to je tak, ked niekto vo vztahu nasadi latku romntiky moc vysoko je na valentina trochu v prusvihu
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

skus nejaky motel, ked uz nemas nic ine :) a ked to doobre pripravys, tak si jej ani nepride na um ten povinny sex
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Chalani, mam len jeden dotaz. Bude to taky zly Valentin ak neskonci sexom?? Podla mna ani nie... Nehovorim, ze by som nebol rad ak by to tak skoncilo, ale som realista. Nebudem mat volny byt, nepojdem na ziadnu sukromnu party, takze mozem (asi) predpokladat ze sex zajtra nebude. A vobec ma to netrapi, pretoze si viem dost dobre uzit vecer s priatelkou aj bez sexu. Poobede pojdeme na nas oblubeny squash, trochu sa znicit a vecer ju zoberiem na romanticku veceru, kupim jej nejaku ruzu + maly vystizny darcek a podla mna to musi stacit. Tot moj nazor :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

to len chlapy organizuju valentin? jaj, sak ked uz zeny chcu romantiku tak neh aj oni daco vymyslia. ja budem mat skvely valentin, rano idem na skusku, na ktoru sa zacnem ucit dnes poobede, zajtra na obed z nej vyletim, pojdem domov nasraty, dam si pivo, pozriem na hojka, tam nikto bo kazdy sa tr*ka dakde, vecer sa z toho pokakam, osprchujem sa a pojdem spat. oh yeah, great valentines day. a ked sa ma potom dakto opyta aky som mal valentin tak ma asi porazi...

volajaky som akcny :wink:
Napísať odpoveď