Páči sa vám film "Zelená míľa" ?
no tento film som videl 2x a dnes si ho asi ete raz kukenm s ocom 
je to paradny film, super vykony hercov, atmosfera, hudba... Vsetko to dava dokopy jeden uzasny projekt, ktory neni len ne jedno kuknutie a odhodenie do kosa... Tomu, kto to nevidel vrelo odporucam kuknut.Neolutuje.
A ze je tu vela carov?
Opytajte sa na to inak. Co ak by tam neboli tieto cary? Ten film by bol onicom ako kazdy druhy film v dnesnej dobre
9,5 z 10 moje hodnotenie
je to paradny film, super vykony hercov, atmosfera, hudba... Vsetko to dava dokopy jeden uzasny projekt, ktory neni len ne jedno kuknutie a odhodenie do kosa... Tomu, kto to nevidel vrelo odporucam kuknut.Neolutuje.
A ze je tu vela carov?
Opytajte sa na to inak. Co ak by tam neboli tieto cary? Ten film by bol onicom ako kazdy druhy film v dnesnej dobre
9,5 z 10 moje hodnotenie
-
majaa
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
tento film som videla prvykrat len prednedavnom na markize hoci ho na dvd mame doma uz dost dlho...ale nenapadlo ma predtym ze to moze byt tak skvely film...podla mna bol dobre spracovany, pekne myslienka a najlepsi herec Tom Hanks (este som nevidela ze by niekde spravil zly herecky vykon, pre mna naj herec.
). az do poslednej chvile som dufala, ze cernocha nezabiju, necakala som taky smutny koniec 
-
miro.fisman
Medium Expert
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa: