Prehnané, či úplne normál?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Heretický Bludár
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Prehnané, či úplne normál?

Príspevok od používateľa Heretický Bludár »

Zdravím. Mám tu jednu vec, s ktorou by som sa chcel poradiť a spýtať sa na Váš názor.
Mám jednu kamarátku - spolužiačku. Je veľmi fajn a čas strávený s ňou býval ten najlepší vôbec. Aj som chcel niečo skúsiť, začať vzťah, alebo podobne, no má chalana. Ten mi už aj trošku dôraznejšie vysvetlil, že jej mám dať pokoj. :oops: Odvtedy ju beriem fakt už len ako kamošku a nič viac.

Potom som si našiel babu, s ktorou mi to vyšlo, chodíme spolu. Má to však jeden háčik. Stále mi vyčíta, že sa mi to dievča páčilo, upozorňuje na to a býva to možno jediná príčina našich hádok. Nemôžem sa s ňou rozprávať, stretávať (sme v jednej triede, takže ťažko :wink: ), ani len nemôžem pred ňou spomínať jej meno, moja priateľka jej hovorí "ku*va" :? A to len pre to, že počula niečo od niekoho, proste jedna babka povedala a ona si o nej urobila závery.
Dajme tomu, ale skutočne mi musí stále vyčítať, že sa mi páčila? Bude to tak s každou, bude mi vyčítať všetky, čo sa mi kedy páčili? Je to normálne?
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

no pravdepodobne je dost ziarliva, vidi v nej konkurenciu a nechce o teba prist, aspon vies ze jej na tebe zalezi. Ked bude vas vztah dlhsi, casom bude stupat jej dovera voci tebe a bude to utichat. No alebo je chorobna ziarlivka a uz nikdy sa nebudes moct pozriet na inu inak ti odreze...
... kabel na internet
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Presne suhlasim s tim co napisal uprimnaDUSA.

Len dodam, ze ked zasa ti ju bude vycitat, tak povedz, ze odkedy si ju spoznal, tak je ta holka nič :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tu sa nedá iné kosštatovať, iba chorobná žiarlivosť a to, že jej na tebe veľmi záleží. Alebo sa jej možno nepáči, že si sa dakedy pozeral aj na niekoho iného, ako je teraz ona. Čím sme zasa späť pri žiarlivosti :P
Každopádne jej treba vysvetliť, že každý má právo na minulosť. Alebo jej ty začni robiť dačo podobné, kvôli jej bývalým /joke :P /
thief596
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thief596 »

alebo to urob aj ty.... mozno poznas aj ty jej byvaleho tak jej to sem tam vytkni :( ako sa zatvari...mozno budes prekvapeny.. ako necem ta nahovarat na blbosti... zase hadky za to nestoja :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

thief596 napísal:alebo to urob aj ty.... mozno poznas aj ty jej byvaleho tak jej to sem tam vytkni :( ako sa zatvari...mozno budes prekvapeny.. ako necem ta nahovarat na blbosti... zase hadky za to nestoja :?
Neraď mu aby prilieval olej do ohňa.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Tvoje dievča jednoznačne žiarli. Ako tu už bolo spomenuté, tak na jednej strane môžeš mať dobrý pocit, že by o teba nechcela prísť. No a na druhej strane by som ti odporúčala nespomínať ju už vôbec a nereagovať na to, keď ju spomenie tvoja priateľka.... Možno ju to časom prejde... Vôbec o tom nediskutujte, lebo je to jednoznačne nepríjemná téma pre vás oboch a tak načo si veci komplikovať, keď ti na tej spolužiačke vôbec nezáleží...
No a snaž sa dokázať svojej priateľke, že ti záleží len na nej, že ju máš rád... Blíži sa Valentín, tak zapoj všetky mozgové bunky a vymysli niečo superromantické!
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Heretický Bludár: Základná otázka. Koľko máte rokov, ako dlho ste spolu. Skús popísať chovanie svojej priateĺky v bezproblémovej situácii. Jednoducho jej povahu.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hm, dobrá otázka.... hneď ma to samozrejmne napadlo sa spýtať, ale zase by sa tu do nás "starších" obuli a bolo by zle.... :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

zuzkazuzka napísal:hm, dobrá otázka.... hneď ma to samozrejmne napadlo sa spýtať, ale zase by sa tu do nás "starších" obuli a bolo by zle.... :)
tak rozdeľme fórum na časti do 18 a nad 18 a bude pokoj ne?? :D :D
Btw neviem, ja tiež nie som žiarlivý typ, nevadí mi keď sa frajerka s niekým rozpráva, smeje sa s ním a zabáva, ale niekedy sa sám prichytím a nie a nie sa toho zbaviť :) skús jej dať najavo že vzťah s ňou je úplne o niečom inom ako s tou babou, ona je tvoja priateľka a že ju máš rád/ miluješ... Ona je kamarátka a spolužiačka, takže sem tam spolu prehodíte slovo a tak ale nič viac...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Presne tak. Ešte raz opakujem, jednoducho jej daj poriadne najavo, že je pre teba tá jediná. Keď jej zaplníš myseľ prejavmi lásky, tak snáď nebude mať už ani jednu voľnú myšlienku na tú tvoju spolužiačku....
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

eritrocit napísal:Neraď mu aby prilieval olej do ohňa.
ustupovat sa donekonecna neda :)
vadit jej to moze ale nech sa s tym dievca nauci zit ako ty musis zit s inymi jej problemami (zeny ich maju neurekom) :wink:
dendy50
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dendy50 »

proste len je strašne žiarlivá a nestrpí žiadnu tretiu osobu medzi vami.....asi ti neverí a myslí si že ju s nou podvádzaš alebo take nieco...vela si namysla.....proste jej to musis vyrozpravat ze to tak nie je raz a navzdy....proste ju presvedcit ze je koniec.....ak ti aj nadalej nebude verit, a stale ti to vycitat tak to znaci ze ta asi nelubi....taketo prejavy ziarlivosti su znakom nezrelosti jedneho z partnerov...proste ju presvedc o opaku a bude dobre....to mi ver... :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Prehnané, či úplne normál?

Príspevok od používateľa Te-wei »

Heretický Bludár napísal:Dajme tomu, ale skutočne mi musí stále vyčítať, že sa mi páčila? Bude to tak s každou, bude mi vyčítať všetky, čo sa mi kedy páčili? Je to normálne?
Bude a bude ti vyčítať všetky a všetky tie ktoré sati páčia a stretávaš sa s nímí. je to žiarlivosť a zrejme sa cíti byť ohrozená.
A to,že tvoju kamošku volá ku*va, to by som jej na tvojom mieste hneď vytrieskal z hlavy!
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Te-wei napísal:Bude a bude ti vyčítať všetky a všetky tie ktoré sati páčia a stretávaš sa s nímí. je to žiarlivosť a zrejme sa cíti byť ohrozená.
A to,že tvoju kamošku volá ku*va, to by som jej na tvojom mieste hneď vytrieskal z hlavy!
tak tak, neni o čom- nikto by mi nemohol kecať na kamošov... Keď mi aj oco povedal pri hádke že s akýmu kreténmi a tak chodím von hneď som mu povedal že "sám si kretén", keby mi baba aj keby som ju miloval povedala na kamarátku ktorú mám tiež rád že je kur.va, iba by som zas povedal "sama si kur.va", otočil sa a šiel... A veľmi by som popremýšľal ak by sa aj prišla ospravedlniť či jej odpustím..
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Ja si myslim ze je to prehnane... Nenechala by som svojho chalana nadavat na mojho kamosa asi by som ho zabila...
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

krupica_dnb napísal:keby mi baba aj keby som ju miloval povedala na kamarátku ktorú mám tiež rád že je kur.va, iba by som zas povedal "sama si kur.va", otočil sa a šiel... A veľmi by som popremýšľal ak by sa aj prišla ospravedlniť či jej odpustím..
No takto by som to az neriesil ale v podstate mas pravdu o mojich kamosoch a kamoskach by som takto rozpravat nenechal.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

suhlasim so zuzuzu, ze to trochu prehana, ale je dost mozne ze to casom utichne. proste jej skus vysvetlit, ze s nou nic nemas, ze je to len obycajna kamaratka. predsa mozes mat aj kamaratky, nemusi byt hned kazda tvojou babou. pokial ta ma rada a nechce ta len vlastnit tak to pochopi
Heretický Bludár
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Heretický Bludár »

Mno ja mám 17 a priateľka 16.
Beriem všetky vaše názory, ale skutočne sa mi nepáči, že sa mi stará do kamošov/kamošiek. Jediné, čo s ňou robím je to, že sa s ňou rozprávam, ale očividne aj to jej vadí. Pritom ona niekedy chodí von so svojími kamarátmi a ja jej to beriem, ako normál, veď v pohode.
Ale vždy ma to vytočí, keď jej začne nadávať :?
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

krupica_dnb dosť tvrdé riešenie si myslím či nie? :).

Heretický Bludár uf no máš to ťažké si myslím :?. a povedal si jej že ti to vadí? keď hej (sorry nečítal som :oops:) tak čo ti na to odpovedala?

///btw za 2 príspevky 13 bodov karmy :wink: si dobrý
Napísať odpoveď