okonenipica napísal:Davat na web hudbu je strasna kravina. Aj tak si kazdy pocuva co chce, a nie kazdy to vie vypnut.
Súhlasím! Pri surfovaní mám zapnutú muziku na svojom kompe a nemám rád keď mi tam skočí nejaká kravina z nejakej stránky... okrem toho ešte som nepočul "normálnu" muziku na webe... Rýchlosť pripojenie je ďalší dôvod prečo tam nedávať muziku...
Voloda737 napísal:Súhlasím! Pri surfovaní mám zapnutú muziku na svojom kompe a nemám rád keď mi tam skočí nejaká kravina z nejakej stránky... okrem toho ešte som nepočul "normálnu" muziku na webe... Rýchlosť pripojenie je ďalší dôvod prečo tam nedávať muziku...
Este na oficialnych strankach o niakej skupine to cakam, zle jednoznacne sa to musi dat vypnut..
A este nieco. Neznasam warezove fora ktore si cpu na index videa z youtube, alebo vselijake prehravace.. na co to robia ?
mne to vadi lebo ja mam den co den pustenu svoju hudbu na pc a ked spustim web a zacne mi tam vrieskat neaka pi_ovina tak to ma vie vyviest z rovnovahy ale pokym je stranka pekne urobena a samozrejme je tam dole aj on/off music tak to berie m