obzeranie sa za inými..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Babenky, trápi vás, keď sa váš drahý obzrie za inou?

áno
19
42%
nie
26
58%

Celkom hlasov: 45

mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

maryinka napísal:..máš pravdu,ale mne to niekedy príde blbé, že je niekde so mnou a pozrie sa na inú, možno chudšiu, upravenejšiu, ... sa potom cítim, ako keby som nebola pre neho dosť dobrá.. :evil:
zlate... ale keby si pre neho nebola dost dobra tak by tam prave s tebou nebol nemyslis? keby sa ho niekto spytal ci by sa vzdal radsej teba alebo tej prdelky co sa pred vami promenadovala co myslis ze by povedal?

edit: mimochodom, ked vidim na ulici psa s tromi nohami tiez sa popozeram a vobec to neznamena ze je krajsi ako cistokrvny chrt.. (prip.poznamky-som sexualne zdravy, bola to metafora)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

nevidim v tom nic zle. ani ked sa obzrie chlap za zenou ani ked zena za chlapom. Ved sme ludia a mame radi krasne veci. Problem je vsak v tom, ze sa radi tymi krasnymi vecami aj obklopujeme.
Takze kym to obzeranie ostava v rovine obdivovania krasy tak je to uplne prirodzene.
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

2. sak obzriem sa za kazdou peknou.co uz to robia hadam vsetci
body25
Light Expert
Light Expert

Re: obzeranie sa za inými..

Príspevok od používateľa body25 »

pancuska26 napísal:moj priatel sa to stale snazi neako zakamuflazovat....ale mne to neujde 8) ...nevadi mi to...ved niesom predsa najkrajsia zena na svete :lol: tak treba si vsimnut aj tie krajsie
:smt023
ja sa to nesnazim zakamuflovat. To ty si myslis ze ja pozeram po inych. Ked som stebou tak si vsimam iba teba. Lebo ked som stebou tak si pre mna najkrajsia zena v miestnosti. :smt050 A ked niesom stebou tak sa pozriem aj za inou ale stale si spomeniem na teba a usmejem sa od stastia ze ta mam. :aasmile6:
k teme: viem ze je to pre babenky tema ale tak uz ked pisem. mna to niekedy trapy ak sa moja priatelka obzrie za inym si pripadam v tom okamihu dost blbo. :?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Absolútne ma to netrápi! Myslím, že je úplne prirodzené, že chalani sa pozerajú za peknými babami a že baby sa pozerajú za peknými chalanmi. Nevidím dôvod, prečo by som mu to mala zakazovať, resp. mu v tom nejako brániť. Aj tak by sa mi nepodarilo to 100%-ne eliminovať, takže to vôbec neriešim. Nech sa pozerá, veď aj ja podobne vnímam svet okolo seba :P
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

body25 napísal: mna to niekedy trapy ak sa moja priatelka obzrie za inym si pripadam v tom okamihu dost blbo. :?

prosim ta :P ..ja sa neobzeram hej??..len dakedy vypadnem.....

ale sak no ved je to normalne...ide okolo neaky muzsky
......bud vas niecim len tak zaujme alebo co a uz sa kuknete.......ved to je podla mna az uplne normalne...ak by som sa nekukla by to uz bolo divne :lol: myslim asi :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zum erste: ... muzi sa dle vyskumov nejakej blznivej americkej univerzity obzeraju za holkami menej ako holky za chapmi a, ze je to naopak je len domienka .. tato domienka prameni z toho, ze zenu si vacsinou nikto nevsimne ked sa za diva na chlapa, kdezto muza kazdy .. preco ? .. je to jednoducho vysvetlitelne ... muz totizto kedze jeho videnie je vioac tunelove, ako zenine, musi na " nazvime to objekt pozorovania :-) " otocit .. resp musi spravit urcity pohyb hlavou ... muzske videnie je totiz ako jeho privlastok uvadza " vyuzitelnejsie do dialky " , z coho vyplyva, ze jeho zorny uhol je oproti zenskemu (( zeny maju zasa lepsie priestorove videnie )) zmenseny ... takze muz musi pohnut hlavou, aby " obek jeho dokladneho pozorovania " ostal v zabere :-) ... zena so svojim zriedka az 175° uhom vnimania nemusi hlavou ani pohnut , pritom je dokonca mozne ze objekt ( muza ) pozoruje dlhsie ako jej partner, kedze ten neche aby si vsimla ze pozera na inu holku ...

... to bolo trocha teorie ... teraz prax ... podla mna je to uplne normalne .. bude to sice zniet pre podozrievave zeny neuveritelne, ale muz sa proste musi na zenu pozret, lebo je muz, pritom vsak nemysli na ziadne porovnanvanie, ani nic podobne :-) .. to je len blba domienka ... ked to zobereme dost hodnou oklukou prostrednictvom znameho : Woman needs reason for sex, man only place ... tak zistime, ze zena si mylsi, ze v danej chvili sa viria muzovi v hlave otazky okolo, toho ako by dotychnu dostal do postele, alebo nieco podobne .. avsak muzovi v tej chvili v hlave neviri nic.. pretoze sa za zenou obzrie podvedome :-) ..
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Pokial sa len pozera tak nech sa pozera ved aj ja sa pozeram :)...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

maryinka napísal:vážne ma zaujíma, čo cítiš, keď :
1. holka - keď sa tvoj priateľ obzerá za inou..
2. chalan - keď držíš za ruku svoju milovanú, ale aj tak sa obzrieš za nejakou inou..prečo máš potrebu sa obzrieť za každou lepšie vyzerajúcou,alebo sporo odetou holkou?aj keď máš v tom momente po boku tú svoju..
no ak sa otoci aj v tvojej pritomnosti .. znamena to ze tomu nepriklada vahu... o nic nejde len sa pozre .. tak ako na pekny kvet, auto tak na babu ... priroda... :roll:
luluu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa luluu »

Je to úplne normálne keď sa ľudia obzerajú za inými, či už sú to chlapi alebo ženy. Tak isto ako sa obzrieme za opačným pohlavím tak sa obzrieme aj za tým istým, tak ako aj a bolo už napísané sa obzrieme za napr. pekným autom, psom, topánkami a pod a to len preto že každého zaujme to čo je pekné a je to reflex že pri tom spozornieme. Keď je raz niečo pekné tak je to pekné a obzrieme sa za tým takmer všetci, povieme si hmm fakt pekné/ pekný/ pekná a ide sa ďalej....
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

nevadi.tebe ocko neujde tak ako jej?
Napísať odpoveď