Zlodeji
Zlodeji
Čo si myslíte o zlodejoch?Ja si myslím že sú to obyčajný hajzli kvôli ktorým ľudia trpia a konkrétne jeden kvôli ktorému si idem doslova snáď vybiť podmienku.Ukradli mi uz Siemens C65 a SonyEricsson W550 dnes.Hmm pekne.Piste aj vy
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
OT: Len taký obrázok, že nájdite zlodeja: http://halbot.haluze.sk/images/2007-02/ ... n_dieb.jpgokonenipica napísal:No a k tym co kradnu v obchodoch sa nevyjadrujem, kazdy potrebuje peniaze..
-
Voloda737
Light Star
Čumim jak čumim, ale nič nevidimbrm napísal:OT: Len taký obrázok, že nájdite zlodeja: http://halbot.haluze.sk/images/2007-02/ ... n_dieb.jpg
... inak kamarát si pred týždňom kúpil zánovný Peugeot 406 za 320 000 Sk a pred dvoma dňami mu ho ukradli... mňa by asi JE*LO. Človek si šetrí ako blázon na "vysnívanú" vec a nejaký HAJZEL mu to zoberie... Ja by som strielal!
... ale môžeme sa čudovať kolko chcemu, veď žijeme v štáte zlodejov
-
pinacolada
Guru wannabe
-
okonenipica
Zablokovaný
ale no, ved to musi byt fotomontaz.. alebo je tetuska nejaky bezec ?brm napísal:OT: Len taký obrázok, že nájdite zlodeja: http://halbot.haluze.sk/images/2007-02/ ... n_dieb.jpg
inac pipatko sa da bezpecne odstranit aj inak
-
jin
VIP
Hej...okradli ma už o: 100SKK, SE D750i, Simens C35i, zlatý prsteň, PDA...
Nebudem sa radšej na ich adresu vyjadrovať, vyjadrím sa radšej viac všeobecne k touto...ehm...fenoménu
Buď to niekto robí vyslovene lebo musí, alebo pre dáku zvrátenú túžbu/potrebu ergo kleptománia...každopádne to rieši až trest, či už právneho charakteru, alebo iného...
Buď to niekto robí vyslovene lebo musí, alebo pre dáku zvrátenú túžbu/potrebu ergo kleptománia...každopádne to rieši až trest, či už právneho charakteru, alebo iného...
-
last_knight
Light Professional
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Martin44
Professional
No co si asi clovek moze mysliet o zlodejoch...to je snad kazdemu normalnemu jasne ale zakladat dalsiu bezvyznamnu temu....vybit si zlost sa da aj inak....
Ked ma nabuduce osere holub tak zalozim temu ze aky mate nazor na holubov...lebo ja si myslim ze su svine lebo ma osrali...a nemaju co pohladavat v mestach....asi tak....chapete co som cel povedat....
Ked ma nabuduce osere holub tak zalozim temu ze aky mate nazor na holubov...lebo ja si myslim ze su svine lebo ma osrali...a nemaju co pohladavat v mestach....asi tak....chapete co som cel povedat....
chapeme , neboj ničMartin44 napísal:chapete co som cel povedat....
ja ich inak obdivujem, ako dokážu s takým citom a šikovnosťou oje*** človeka
kým niečo neukradnú mne samozrejme hehe
myslíš Vrchní-Prchní ?skenner napísal:zlodeji su hovada.. ale taki ako bol ten chlapik co vykradal kasy v supermarketochrespect
-
Traktorista
Guru
Ale najviac na tom ma neštve ten mobil ... ale ako som sa nechal sprosto oje*ať.Idem predavať mobil a chlapcovi dam do ruky zarucak nech si kukne a telefon (mal som ho 2hý týždeň) chlapikovy zvoni telefon vijde von a potom ma napadlo ze by ma mohol osrat.Vyšiel som vo na po chlapíkovi ani stopy.Dnes ten telefón budem mať späť bol v tom zapletený aj taký neger ale nechce to priznať dám mu liter a "zoženie" mi ho späť.Ale návrat mám už poriešený keďže mám silnú bandu (idem ja bratranec a jeho kamarát čiže 15 + 20 + 22).Surovo prídem za ním domov zavolám si jeho fotra a všetko mi nahradí
-
peterkozel
Medium Professional
no co uz aj taky existuju, no mne sa stalo ze moj partak z izby na intraku nam kradol co sa da, dostal celkom slusnu nakladacku a nakoniec spravodlivost ako to uz chodi - on pokarhanie a my podmienecne vylucenie za to ze sme mu sposobily podliatiny na tvari, pes jeden, aaale ved ono sa zvyknu taketo veci same od seba vracat tak este kok..tko domachruje
-
misokgb
King
Ludia su kur*y, len co je pravda... Brat sa vytr*kal asi 3-4 roky do zadu na aute, nechal tam auto, polorozbite, ze ide domov a tak... Vybral panel z autoradia, prijdeme ku autu a
Autoradio nikde, zlodej urcite vedel, ze bez panela ho nepouzije, naviac ked sme pisali do Clarionu, tak tam taky typ ani nepoznali
Takze mu fakt bude na kkt.