Zlodeji

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Zlodeji

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Čo si myslíte o zlodejoch?Ja si myslím že sú to obyčajný hajzli kvôli ktorým ľudia trpia a konkrétne jeden kvôli ktorému si idem doslova snáď vybiť podmienku.Ukradli mi uz Siemens C65 a SonyEricsson W550 dnes.Hmm pekne.Piste aj vy
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Nemam rad lopkarov ktori coruju ludom veci, mobyli, peniaze, atd.. To su obycajni narkomani, o ktorich si myslim svoje..

:) No a k tym co kradnu v obchodoch sa nevyjadrujem, kazdy potrebuje peniaze..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

blbe, stava sa. treba naozaj opatrnost a davat si pozor.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

okonenipica napísal::) No a k tym co kradnu v obchodoch sa nevyjadrujem, kazdy potrebuje peniaze..
OT: Len taký obrázok, že nájdite zlodeja: http://halbot.haluze.sk/images/2007-02/ ... n_dieb.jpg :D
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

brm napísal:OT: Len taký obrázok, že nájdite zlodeja: http://halbot.haluze.sk/images/2007-02/ ... n_dieb.jpg :D
Čumim jak čumim, ale nič nevidim :oops:

... inak kamarát si pred týždňom kúpil zánovný Peugeot 406 za 320 000 Sk a pred dvoma dňami mu ho ukradli... mňa by asi JE*LO. Človek si šetrí ako blázon na "vysnívanú" vec a nejaký HAJZEL mu to zoberie... Ja by som strielal!

... ale môžeme sa čudovať kolko chcemu, veď žijeme v štáte zlodejov :arrow: vláda a spol!!!
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ked sa kradne bohatym,tak nech...( :lol: )
ale ked sa kradne chudobnym alebo takym co nemaju na rozdavanie je to svinstvo (ze pan dzurinda :wink: )
ked cigani kradnu alkohol tak to by som ich pozabijal :evil:
mne osobne nic nikto neukradol(klop,klop) ja radsej veci stracam :D
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:OT: Len taký obrázok, že nájdite zlodeja: http://halbot.haluze.sk/images/2007-02/ ... n_dieb.jpg :D
ale no, ved to musi byt fotomontaz.. alebo je tetuska nejaky bezec ?
inac pipatko sa da bezpecne odstranit aj inak :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Bol mi tiez odcudzeny jeden mobil...viem asi ako sa citis...bohuzial su to vsivavi chu****, vacsinou romskej narodnosti :roll: . Strielat a zatvarat takych ludi.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Hej...okradli ma už o: 100SKK, SE D750i, Simens C35i, zlatý prsteň, PDA... :evil: Nebudem sa radšej na ich adresu vyjadrovať, vyjadrím sa radšej viac všeobecne k touto...ehm...fenoménu :roll:
Buď to niekto robí vyslovene lebo musí, alebo pre dáku zvrátenú túžbu/potrebu ergo kleptománia...každopádne to rieši až trest, či už právneho charakteru, alebo iného... :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

MNe nic... ja si davam pozor na veci ... nic nenechavam v dostupnych vackoch, pohodene na ociach .. veci si po vackoch priebezne kontrolujem ... nejako skoro necakam ze ma niekto okradne to by musel byt profik alebo sa infiltrovat :x
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no mne slohli slnecne okuliare, komkretne v Martine a bol to jeden tmavsi spoluobcan
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

zlodeji su hovada.. ale taki ako bol ten chlapik co vykradal kasy v supermarketoch :D respect
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

skenner napísal:zlodeji su hovada.. ale taki ako bol ten chlapik co vykradal kasy v supermarketoch :D respect
:oops: mozes dat blizsie info pleas ? :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No co si asi clovek moze mysliet o zlodejoch...to je snad kazdemu normalnemu jasne ale zakladat dalsiu bezvyznamnu temu....vybit si zlost sa da aj inak....

Ked ma nabuduce osere holub tak zalozim temu ze aky mate nazor na holubov...lebo ja si myslim ze su svine lebo ma osrali...a nemaju co pohladavat v mestach....asi tak....chapete co som cel povedat.... 8)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Martin44 napísal:chapete co som cel povedat.... 8)
chapeme , neboj nič

ja ich inak obdivujem, ako dokážu s takým citom a šikovnosťou oje*** človeka :) ( či už vytiahnuť peňaženku z gatí alebo otvoriť auto a sfunkčniť ho za pár sekúnd ) za to im patrí uznanie ...

kým niečo neukradnú mne samozrejme hehe
skenner napísal:zlodeji su hovada.. ale taki ako bol ten chlapik co vykradal kasy v supermarketoch :D respect
myslíš Vrchní-Prchní ?
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

mna este priamo o nic neokradli (jedine v rodine auto,..)
ako na osobne veci si davam pozor, ked aj vidim nejaku skupinku fetakov tak sa snazim vyhybat, ale ako inak si nato specialny pozor nedavam,.. klop-klop
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ale najviac na tom ma neštve ten mobil ... ale ako som sa nechal sprosto oje*ať.Idem predavať mobil a chlapcovi dam do ruky zarucak nech si kukne a telefon (mal som ho 2hý týždeň) chlapikovy zvoni telefon vijde von a potom ma napadlo ze by ma mohol osrat.Vyšiel som vo na po chlapíkovi ani stopy.Dnes ten telefón budem mať späť bol v tom zapletený aj taký neger ale nechce to priznať dám mu liter a "zoženie" mi ho späť.Ale návrat mám už poriešený keďže mám silnú bandu (idem ja bratranec a jeho kamarát čiže 15 + 20 + 22).Surovo prídem za ním domov zavolám si jeho fotra a všetko mi nahradí
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

no co uz aj taky existuju, no mne sa stalo ze moj partak z izby na intraku nam kradol co sa da, dostal celkom slusnu nakladacku a nakoniec spravodlivost ako to uz chodi - on pokarhanie a my podmienecne vylucenie za to ze sme mu sposobily podliatiny na tvari, pes jeden, aaale ved ono sa zvyknu taketo veci same od seba vracat tak este kok..tko domachruje
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Mne slohli rocny notebook. Keby som toho hajzla dostal do ruk, tak si ho prisaham bohu odsedim.
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ludia su kur*y, len co je pravda... Brat sa vytr*kal asi 3-4 roky do zadu na aute, nechal tam auto, polorozbite, ze ide domov a tak... Vybral panel z autoradia, prijdeme ku autu a :o Autoradio nikde, zlodej urcite vedel, ze bez panela ho nepouzije, naviac ked sme pisali do Clarionu, tak tam taky typ ani nepoznali :D Takze mu fakt bude na kkt. :roll:
Napísať odpoveď