Zlodeji
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Priatelku mi okradli rovno pred očami a ani som to nezistil. Šli sme spolu k nej domov a zrazu pred vhcodom ako vybera kluče vidi rozopnuty ruksak. Mobil, kluče, všetko dnu akurat peňaženka so 100 korunami a všetkymi dokladmi preč. Nechapem, kedy to stihli, tomuto vravim umenie
. Ale tie vybavovačky potom
nejde o peniaze ale o doklady.
-Čo sa týka mobilov, tak jeden byvali spolužiak sa snažil zapadnúť medzi raperov, tak začal kšeftovať so svojimi dvoma mobilmi. Takému počárnemu ho núkal, ten mu za to dokopy hovno ponúkal, nakoniec sa dohodli, že mu oba da a že on ich skúsi niekde predať. Počárny zmizol aj s telefonmi
keď si ho nakoniec vyhladal (bol to totiž spolužiakov kamarat) tak mu povedal, že ho okradli a dal mu 400sk s tým, že mu za liter zoženie nový, nejaký lepší.
-Pri tom všetkom som s ním bol a sám som mu vravel, že by som mu to nedával, že ho ošedí, nedal si povedať - takto to dopadlo. Len pre informáciu, tie dva telefóny mali hodnotu 800sk jeden, druhý 500-600 korúm v tej dobe.
-Čo sa týka mobilov, tak jeden byvali spolužiak sa snažil zapadnúť medzi raperov, tak začal kšeftovať so svojimi dvoma mobilmi. Takému počárnemu ho núkal, ten mu za to dokopy hovno ponúkal, nakoniec sa dohodli, že mu oba da a že on ich skúsi niekde predať. Počárny zmizol aj s telefonmi
-Pri tom všetkom som s ním bol a sám som mu vravel, že by som mu to nedával, že ho ošedí, nedal si povedať - takto to dopadlo. Len pre informáciu, tie dva telefóny mali hodnotu 800sk jeden, druhý 500-600 korúm v tej dobe.
mne našťastie ešte nič také neukradli.... musím si zaťukať..lebo dávam pozor všade....ale poviem vám...
Bol vrchol drzosti keď som si v školskej šatni raz nechala v bunde balík Orbitiek...a niekto ich čmajzol... nešlo by o tie orbitky..ale ako sa niekto mohol znížiť na niečo také...ako keby som mu nebola dala ak by si vypýtal....
nechápem....
Bol vrchol drzosti keď som si v školskej šatni raz nechala v bunde balík Orbitiek...a niekto ich čmajzol... nešlo by o tie orbitky..ale ako sa niekto mohol znížiť na niečo také...ako keby som mu nebola dala ak by si vypýtal....
nechápem....
-
Reli.C
Medium Star
a ty si myslíš, že ten "dotyčný" tam hľadal orbitky?kafiatko napísal:mne našťastie ešte nič také neukradli.... musím si zaťukať..lebo dávam pozor všade....ale poviem vám...
nechápem....
///btw aj ja mám rád orbitky
Mne ešte neokradli, len si zabúdam veci, raz som držal v ruke šiltovku a šiel som po ulici, zahľadel som sa a potom som o 30 sekúnd zistil, že už nedržím šilotvku v ruke
, tak som sa vrátil na križovatku a zo zeme som si ju zobral
, ale najväčšia kravina na tom bola, že som zahľadel na aboslútnu kravinu
. Raz ma obvinili z krádeže, keď som bo lv kamoše v Bille a čakali sme kým príde na nás rad, tak si pozeral baterky, tie malé a ja som začal, len tak zo srandy, že vráť tie baterky, nekradni a tak a potom za nami prišiel 2 metrový chlapík nech ideme s ním, vzadu nám prezrel tašky a všetko možné a našiel tam len šampón do polovice plný a začal nás obviňovať za krádež, tak mi sme mu povedali nech sa uvedomí, čo robí a on prestal
a povedal nech ideme
. Nuž a čo sa týka celkovo zlodejov, klobúk dole, hlavne pred tými, čo urobia banku dákym štýlom (vlúpanie v noci, tajné chodby atď.
), ale vreckárov nenávidím juj to sú ....
. Ale tak keby som o niečo prišiel a potom našiel toho chlapík, tak ten by skončil v hrobe
...
blazen.. nechat sa osahava sbskou.. a este aj rupsaky si nechat prezerat... sak oni na to nemaju pravo.. ja by som im nenechal.. ket ma chcu prehladat nech zavolaju fizlovVoodoo napísal:Mne ešte neokradli, len si zabúdam veci, raz som držal v ruke šiltovku a šiel som po ulici, zahľadel som sa a potom som o 30 sekúnd zistil, že už nedržím šilotvku v ruke![]()
, tak som sa vrátil na križovatku a zo zeme som si ju zobral
, ale najväčšia kravina na tom bola, že som zahľadel na aboslútnu kravinu
![]()
. Raz ma obvinili z krádeže, keď som bo lv kamoše v Bille a čakali sme kým príde na nás rad, tak si pozeral baterky, tie malé a ja som začal, len tak zo srandy, že vráť tie baterky, nekradni a tak a potom za nami prišiel 2 metrový chlapík nech ideme s ním, vzadu nám prezrel tašky a všetko možné a našiel tam len šampón do polovice plný a začal nás obviňovať za krádež, tak mi sme mu povedali nech sa uvedomí, čo robí a on prestal
![]()
a povedal nech ideme
. Nuž a čo sa týka celkovo zlodejov, klobúk dole, hlavne pred tými, čo urobia banku dákym štýlom (vlúpanie v noci, tajné chodby atď.
), ale vreckárov nenávidím juj to sú ....
. Ale tak keby som o niečo prišiel a potom našiel toho chlapík, tak ten by skončil v hrobe
![]()
...
no to viem, že nekradol v hypermarkete , myslel som , že kolega si to poplietol ...MGSnake napísal:Tam nekradol v supermarkete.A ako ich možeš obdivovat?Ja by som ich všetkych dal na nutene prace,dostali by zaplatené a každý den po výplate by im ich niekto ukradol(zámerne). Aby si vážili peniaze a vedeli čo znamenaju ak ich nemate alebo vam ich ukradnú.
No obdivujem ako obdivujem , samozrejme , že sú to kur*y špinavé , ale to píše každý , tak ich treba kúsok aj pochváliť , ja alebo ty , by sme nedokázali vybrať zo saka peňaženku za pár vterin , vlúpať sa do auta a odviesť si ho cez mesto , aj na to treba mať gule a talent
Rozumieš mi , čo ja chápem , že ... bral som to z tej druhej strany : P
njn to viem , ešte si zabudol na to , ako keď Ťa chytia v obchode , povieš , že zavolajte políciu a potom ukážem , a potom ich zažaluješ , hehe " Braňo Imre a jeho trestné právo forever "skenner napísal:nene nevim ako ale ti v supermarketoch na milionosem % nemozu.. musi fizel... a zena zenu a muz muza
lol
-
pishta
Light Professional
Takze chcel by som sa opytat,napriklad ked nejaky zlodej preskoci plot a dojde na moj pozemok ze ked mu napriklad strelim do nohy ci by som za to mohol mat nejaky postih
Pripadne keby som ho zasiahol tak ze by mal najake dozivotne zranenie
Totiz u nas sa to teraz medzi fetakmi celkom rozsiruje,pred 2 rokmy nam ukradli bicykel,lapacku,vyrazacku,a ine veci z garaze,potom vykradli kamosovy 2 garaz...
No a akurat susedom ukradli RÍNY
a to nie iba susedom
to bola cela akcia a asi 5 domom z nasej ulice vykradli ríny
No a to uz presahuje hranice tak by ma zaujimalo aky moze byt postih ked napr. evidentne mi niekto vykrada garaz a ja ich strelim napriklad do nohy...Moze byt z toho nejaky postih
BTW:Zlodejom a fetakom(ktory kradnu prajem dlhu smrt)
Totiz u nas sa to teraz medzi fetakmi celkom rozsiruje,pred 2 rokmy nam ukradli bicykel,lapacku,vyrazacku,a ine veci z garaze,potom vykradli kamosovy 2 garaz...
No a akurat susedom ukradli RÍNY
No a to uz presahuje hranice tak by ma zaujimalo aky moze byt postih ked napr. evidentne mi niekto vykrada garaz a ja ich strelim napriklad do nohy...Moze byt z toho nejaky postih
BTW:Zlodejom a fetakom(ktory kradnu prajem dlhu smrt)
ano toto je dovolene len v zamorii a mozes ho aj odkraglovatpishta napísal:Takze chcel by som sa opytat,napriklad ked nejaky zlodej preskoci plot a dojde na moj pozemok ze ked mu napriklad strelim do nohy ci by som za to mohol mat nejaky postih![]()
//ked vsak vidis ako ti kradne mozes ho postrelit ale nie zabit, vramci ochrany osobneho majetku