:ja uz som zakupil listok a uz len cakam kedy mi ho kamarat da a pekne do bieleho
sensation white
-
Pedrosino
Star
- Kontaktovať používateľa:
sensation white
co vravite na tu to mega akcieu v ceskej republike? Idete na nu niekto

Kopa kamosov ide, ale ja by som bral jedine Sensation Black, White mi vobec nesedi 
Inak pokial si odmyslim hudbu tak su na tom so show rovnako, len na white by som sa asi nudil preto dat cez 1000kc za listok sa mi velmi nechce, aj ked dav moze robit divy
Zatial je Black iba v Amsterdame, takze mi ostava snivat
Inak pokial si odmyslim hudbu tak su na tom so show rovnako, len na white by som sa asi nudil preto dat cez 1000kc za listok sa mi velmi nechce, aj ked dav moze robit divy
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
GothaR lol ty si ako moj spoluziak tiez na white mu nesedi ( moc easy )GothaR napísal:Kopa kamosov ide, ale ja by som bral jedine Sensation Black, White mi vobec nesedi
on chce black ( hard )
no na akciu ma volal spoluziak ale z mojoj strany NIE !! ( no kes )
ale zato tam idu 2 spoluziaci ...
Toto sa na Sensation White nemoze stat: http://video.google.com/videoplay?docid ... 0#0h20m10sR1k1nko napísal:GothaR lol ty si ako moj spoluziak tiez na white mu nesedi ( moc easy )
on chce black ( hard )
no na akciu ma volal spoluziak ale z mojoj strany NIE !! ( no kes )
ale zato tam idu 2 spoluziaci ...
Showtek su proste blazni.
A navyse ako som pozeral lineup na Sensation White co bude v Prahe tak nic moc.(Akurat Armin van Buuren)
Ja som tiez vobec neplanoval, ale jeden kamos mi dnes pisal, ze potrebuje partaka, tak rozmyslam, ci sa pridat, lebo poznam uz asi 6-7 dalsich ludi co idu. Chce to uz len zohnat biele nohaviceToxikoman napísal:na blacku je lepsia hudba ale jednoznacne white je krajsie...neplanoval som ze pojdem do prahy na white, ale dneska rano som sa dozvedel jednu dobru spravu , takze ficim tam , mrte sa tesim kedze je to uz o tyzden![]()
ja mam take 3ojstvrtoveGothaR napísal:Ja som tiez vobec neplanoval, ale jeden kamos mi dnes pisal, ze potrebuje partaka, tak rozmyslam, ci sa pridat, lebo poznam uz asi 6-7 dalsich ludi co idu. Chce to uz len zohnat biele nohavice
My ideme len 3ja, ale aj tak bude super..jak pojdete vlakom, lietadlom , busom,autom ci pesi ?
MetromToxikoman napísal:ja mam take 3ojstvrtovea taku bielu koselu dost mrte...urcite pod ja sa tesim jak male decko pred vianocami ..
....tema ma byt ze vizia mesta buducnosti, ze nebudu tam tie hriby vies co myslim, ale nieco ine...
My ideme len 3ja, ale aj tak bude super..jak pojdete vlakom, lietadlom , busom,autom ci pesi ?
Len ten typek mi povedal, ze listok asi nebude, nemate nejaky zvysny?
Na White hra trochu maksia hudba, ale mam pocit, ze ten rozdiel oproti Blacku sa pomaly zmensujeZHNiLa_KaCHNa napísal:a to sa musi ist v bielom alebo v ciernom?
iba v tom je rozdiel?
no..ja som si este o siestej poobede myslel, ze nikam nejdem, ale potom ma atmosfera donutila kupit si nohavice, zohnat listok a islo saR1k1nko napísal:kebyze som sikovnejsi tak namiesto TOXIKOMANA idem ja![]()
no nic nabuduce...
My jedine takZHNiLa_KaCHNa napísal:a isto tam neficite len na cistej vode a pozitku z hudby, ze?
Pridavam este profesionalne fotecky: Sensation White
A megamix bol dost podobny tomuto: http://video.google.com/videoplay?docid ... 5530797861
A megamix bol dost podobny tomuto: http://video.google.com/videoplay?docid ... 5530797861
akoze fakt respekt ...som si myslel ze white nebude taky tvrdy ale bolo to super...nakladali jak hovada...co mi vadilo asi tie zetony , typci co mali VIP ale deluxe listky tak zhora hadzali pitchoviny dole sem tam...metro preplnene ked sme isli nas5 ...aa dlha cesta domov ..
prave som prisiel a este stale mi to hraje v hlave...podla mojho nazoru mohol aj lepsie zahrat Armin...cakal som od neho viac...
Ale akoze akcoska dovidopo...chcel by som ist do amsterdamu na toto, alebo na black je mi to uz uuplne jedno, pretoze white je dost drba...
r1k1nko- ty taku hudbu si hovoril ze nemusis...tak co lutujes
prave som prisiel a este stale mi to hraje v hlave...podla mojho nazoru mohol aj lepsie zahrat Armin...cakal som od neho viac...
Ale akoze akcoska dovidopo...chcel by som ist do amsterdamu na toto, alebo na black je mi to uz uuplne jedno, pretoze white je dost drba...
Nooo Armin mi sadol, predoze predtym som sa na megamixe dost rozobral, takze mierny oddych velmi prospelToxikoman napísal:akoze fakt respekt ...som si myslel ze white nebude taky tvrdy ale bolo to super...nakladali jak hovada...co mi vadilo asi tie zetony , typci co mali VIP ale deluxe listky tak zhora hadzali pitchoviny dole sem tam...metro preplnene ked sme isli nas5 ...aa dlha cesta domov ..
K hudbe - aj ja som si myslel ze nic moc, ale isiel som hlavne kvoli show, hudba ma potom velmi prijemne prekvapila. Skoda, ze nad ranom sme troska zmokli, ale nastastie cesta do postele nebola dlha, takze pohodka. Btw. v ktorej casti ste boli? My v rohu pri VIP deck 1.
PS: zetony mi plne vyhovovali, pri vstupe som si kupil za 300 a z toho som zil az do rana
GothaR - vies co braxo ja som vobec nevedel kde sa nachadzam cely cas...na zaciatku som pobehal pri stagei, okolo hribykov som sa pofotil (sice mapu davali pri vchode ale neviem kde som ju mal,, teraz rano ju pozeram)
vies kde predpokladam z tej mapky kde sme boli ? ...ked ju mas tak si ju otvor a najdi RADOX neviem co to je ale davali potitka na ruku a hned prednim su zachody a medici, tak tam medzi medikmi a tym barom v tom rohu na tribune...ja som sa tam nevedel orietovat aj keby som mal tu mapku v ruke..isiel som pre piva a nevedel som sa vratit lebo som nevedel odkial som vysiel ...som to 2 ci 3 krat cele obehol a nevedel som najst ten spravny vchod...
tie zetony v tomto boli dobre komfortnejsie nez peniaze ale dost prevysovali na niektorych tovaroch to ma trosku sklamalo...ale zato som sa nestretol zo ziadnou predavackou ze by nemala ochotu uplne vsetci usmievavy to sa mi pacilo 
a tie visine slecny fuuu...stretol si ich ?

inak bola aj after white ale utekali sme domov lebo poprsalo mierne...a uz takmer bez koruny
vy ste na nej boli ?
http://www.poslouchej.net/fotky-Prvni-F ... 661-1.html
a tie visine slecny fuuu...stretol si ich ?
inak bola aj after white ale utekali sme domov lebo poprsalo mierne...a uz takmer bez koruny
http://www.poslouchej.net/fotky-Prvni-F ... 661-1.html
No mapu nemam, ale vzdy sme sa nasli 
Ale potitko dostal kamos, ktory isiel juznym vchodom, takze si bol asi niekde tam, my sme sa drzali pri severnom.
No a Visine slecny...pekne sestrickovske oblecky ale inak nic moc, na parkete boli aj lepsie
Hned ako to skoncilo sme isli spat, ale kamos sa okolo 11tej prebral a isiel na tu after
ja som absolutne nevladal, este ani teraz to nie je ono 
Ale potitko dostal kamos, ktory isiel juznym vchodom, takze si bol asi niekde tam, my sme sa drzali pri severnom.
No a Visine slecny...pekne sestrickovske oblecky ale inak nic moc, na parkete boli aj lepsie
Hned ako to skoncilo sme isli spat, ale kamos sa okolo 11tej prebral a isiel na tu after
-
lekoklatik
VIP