Studentske Forum- SForum.tym.sk
-
agy
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Studentske Forum- SForum.tym.sk
CAwte rozbieham Studentske Forum a rad by som ho spropagoval. MAte Skusenosti s forami na freeweboch, ma sancu sa uchytit ??
-
audiotrack
VIP
Re: Studentske Forum
do nejakých 2000 userov ešte možno hej, potom už nieagy napísal:CAwte rozbieham Studentske Forum a rad by som ho spropagoval. MAte Skusenosti s forami na freeweboch, ma sancu sa uchytit ??
Re: Studentske Forum
na freewebe by som to ani nespustal, tych for je uz tolko, ze uchytit sa ma sancu len maloktore.agy napísal:CAwte rozbieham Studentske Forum a rad by som ho spropagoval. MAte Skusenosti s forami na freeweboch, ma sancu sa uchytit ??
-
Fata! ChaoS
Star
-
okonenipica
Zablokovaný
a ty mas stranku tie na freehostingu viz. odkaz pod obrazkov "www" neviem ci mozem dat priamy link lebo pravidla su pravidlaMek napísal:dnes uz ani nema zmysel robit forum... ak nie je uplne presne specializovane.
no a myslim si, ze keby si to mal na vlastnej domene, bolo by to urcite lepsie, lebo kazdeho hned odradi v adrese "ic.cz", "wz.cz" alebo "yw.sk"
To si len poviem "boooze, dalsie forum"
lol, ale on tam ma svoj osobny web nie forummailer napísal:a ty mas stranku tie na freehostingu viz. odkaz pod obrazkov "www" neviem ci mozem dat priamy link lebo pravidla su pravidla
a k teme: myslim ze take forum by sa neuchytilo a to ani imho na vlastnej domene
okonenipica napísal:k tim hostingom, tak ak mas niakeho internetoveho kamarata co ma svoju domenu, tak popros ci by ti nedal subdomenu. Ale popros niekoho, o kom vies ze by bol povolnejsi. Je to lepsie, si samostatny, mas rychlost, a ziskaju na tom obaja
-
agy
Medium Expert
OK
ok.. same "optimisticke nazory" .. dam adresu a pozrite co si o tom myslite... funguje od 4. februara 2007, cize 3. den., takze tu je ta adresa: http://sforum.tym.sk ... diky za nazory
agy: je to straaaasne pomale a pritom na tom fore momentalne nik neni.
Takze na tomto freehostingu to urcite buducnost nema. To ale, ci by si mal prejst na plateny hosting by som si velmi dobre rozmyslel, pretoze taketo forum zozerie veelmi vela casu, pricom tiez nemas velku istotu, ci budes mat nejakych uzivatelov, bez ktorych ti je forum na dve veci.

No podľa mojho názoru to takto ďalej nepojde, resp. to budeš iba siliť. Jedna vec, že je to strašne pomalé, ďalšia je veľmi neatraktívna doména s ničnehovoriacim názvom. Keď už to chceš rozbiehať seriózne, zaplať si doménu za 714sk ročne, hosting na freeserveri.sk a to najdôležitejšie - nájdi si čo najviac ľudí, čo tam budu prispievať. Nažeň tam celú triedu, spropaguj to v škole, medzi kamošmi a až potom s tým choď von. teraz tam máš 23 userov, z toho skoro polovica sú admini a módi, ktorí umelo zakladajú témy, kde sa nediskutuje..
-Ďaľšia vec je návštevnosť po nejakom čase.. Skôr, či neskôr budeš musieť prejsť na komerčný hosting, tak si prerátaj, že či si ochotný do toho investovať.
-Ďaľšia vec je návštevnosť po nejakom čase.. Skôr, či neskôr budeš musieť prejsť na komerčný hosting, tak si prerátaj, že či si ochotný do toho investovať.
-
agy
Medium Expert
OK
Ako som uz spominal foru, bezi len 6. den, takze nemozno cakat naraz 100 prihlasenych 1000 registrovanych. Ludia co su tam teraz regnuty su: spoluziaci / spoluziacky / kamosi .. no a este nejaky ludia najdeny na netej. Je tu viac adminov a moderatorov ako beznych userov.... No ked to bude fungovat aspon mesiac mozem uvazovat o domene a hostingu. Este zhanam nejakych sponzorov .. ale moc optimista v tomto niesom. 
Re: :))
no neviem ciagy napísal:
ale kazdopadne:
a na neviem kolky refresh sa to uz konecne zobraziloWarning: mysql_connect() [function.mysql-connect.php]: Too many connections in /home/free/tym.sk/s/sforum/root/www/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/tym.sk/s/sforum/root/www/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/tym.sk/s/sforum/root/www/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
-
last_knight
Light Professional
-
agy
Medium Expert
ok
Na freehostingu obcas vypadne databaza, ale uz je to Ok.
Takze pozrite a zhodnotte - situaciu
Takze pozrite a zhodnotte - situaciu
Kód: Vybrať všetko
sforum.tym.sk