USB na klucoch

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
qwerty-xyz

USB na klucoch

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

chcel by som sa opytat kde nosite svoje usb kluce,pretoze ja tie svoje(mam dva) nosim zopnutne spolu s ostatnymi.A chcel by som sa opytat,ze ci sa tym ze kluce mam vecne vo vrecku alebo pripnute k nohaviciam,to znamena ze sa s nimi neustale cerka a trasie ,ze ci sa moze nieco stat mojim usb-ckam.Zatial idu v pohode obidve ale nerad by som aby odisli.A to kluce hodim na stol ked pridem domov a su poriadne namahane,bucha sa s nimi,tlaci sa na nich. :cry:
Pritom kluce su normalne kingston--obycajne.Tym myslim ze nesu v gume zaliate ani nemaju neaky specialny povrch.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Flash pamete su vseobecne relativne dost odolne. Pokial s nimi zaobchadzas normalne, mas ich len vo vrecku nehadzes po zemi volade, nebodaj vyhadzujes z okna :lol: , tak to vydrzi.. je to to iste co mp3jka, ja ju nosim tiez v gatiach, ta moja bola 3 dni v blate a v snehu a prezila to..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

vo zvazku s normalnymi klucmi, "zije" rok uplne v pohode. dolezite je, aby si mal krytku na konektore(jedina zranitelna cast).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

USB kluc je vdaka flash pamati bez pohyblivych casti, cize ak ho mechanicky neposkodis silou tak tieto bezne narazy bez problemov zvladne.
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

komos hodil USB z kopca a neprezil to :lol:
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

low-rider napísal:komos hodil USB z kopca a neprezil to :lol:
Debil to bolo moje Usb ale prezilo foter ho zaletoval a islo az na to ze som ho stratil:)
Napísať odpoveď