Mate psa?!
Hmm, to je smutne. O 3 dni tomu budu 3 roky ked som zazival to iste. Mali sme krasnu dobermanku, mala 10 rokov a bola uplne super. Nebolo to lahke ale clovek sa s tym musi zmierit. Treba asi chvilku pockat a neskor si zaobstarat noveho. Kto uz raz mal psa, tak si zivot bez nejakeho uz asi nevie predstavit. Ja rozhodne nie. Drzim palce.kafiatko napísal:Nuž ešte včera by som napísala , že mám psíka....bohužial dnes môžem napísať že mala som...![]()
Bol to krásny vlčiak...čierny...bol somnou 12 rokov...dnes o pol štvrtej po obede zomrel....
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No ja som mala už dosť psov: Tina, Rita, Zora, Alan, Áres, no a teraz Argo...-všetko to boli nemecké ovčiaky okrem Áresa, ten je nemecký ovčiak krížený s dobermanom....toho som si najviac obľúbila napriek tomu, že bol u nás len tri dni...belo15 napísal:psa nemam, ale chcel by som nejakého (vlčiaka).....
Samozrejme, že Tina bola so mnou od môjho narodenia do mojich 9 rokov...Ani si nepamätám, ako dlho som plakala...
Ako sa mi psíkovia striedali, nejak som si na to skoro zvykla...
Keď nám však otrávili Rytu a ja som ju po príchode od babičky našla ležať v kaluži krvi na dvore (mala som sai 11), tak to ma dorazilo....